Vindecarea sufletului și energia All Love

0

Un articol mărturie pe care ni-l doream de ceva vreme …  experiențe de viață, de suflet, povestite cu emoția autenticității de către cei care le-au trăit la meditațiile All Love pe care le promovăm. Ne bucură faptul că ceea ce speram să fie un articol, s-a dovedit în final a fi o o serie de trei articole. Am fost acolo, am trăit și știm! Nu este deloc ușor să pui în scris așa ceva! Mulțumiri cu recunoștință Laurei și curajoșilor care și-au deschis inimile să povestească.

Echipa Chakana  

* * * * *

Am descris în articolele anterioare ce este All Love/ SKHM, ce poți experimenta în cadrul acestor meditații, precum și experiențele personale în lucrul cu aceasta energie minunată. Și, gândindu-mă la acest articol, mi-am amintit cuvintele lui Confucius,

„Pentru a face ordine în lume trebuie mai întâi să facem ordine în interiorul națiunii. Pentru a face ordine în interiorul națiunii trebuie mai întâi să facem ordine în familie. Pentru a face ordine în familie trebuie mai întâi să ne cultivam viața personală. Și, pentru a ne cultiva viața personală, trebuie mai întâi să ne reparăm inimile.”

Câtă înțelepciune și dreptate! În inimă și-n suflet stă secretul vindecării noastre, acolo de unde a început totul! Iată de ce, de această dată, mă bucur să pot împărtăși cu voi experiențele celor care s-au convins singuri de acestă minunată realitate. Mulțumesc cu recunoștință participanților la atelierele All Love/ SKHM pe care le susțin și care au acceptat să facă publice o parte din trăirile lor. 

Prima experiență All Love

Pe cât suntem de diferiți în percepții și experiențe de viață, în feedback-urile participanților existau numitori comuni: viața, iubirea necondiționată, dorințele și suferințele din suflet, eliberarea, împăcarea și sprijinul grupului.

„Pentru mine a fost ceva wow … fiind prima experiență de genul acesta, m-am bucurat de suportul și energia grupului. Mi-a deschis drumul spre întrebări, spre cunoaștere și, de ce nu, spre vindecare. Bănuiam că am treburi nerezolvate cu tata, dar cu ocazia acestei experiențe am ajuns acolo unde trebuie să primesc confirmarea. Acum știu pe ce și cum trebuie sa lucrez. Mulțumesc Laura în special pentru că m-ai primit în grupul vostru! Mulțumesc, Adelina, pentru îmbrățișarea oferită exact când aveam nevoie. Mă bucur mult că v-am cunoscut și ca am reușit să mă deschid în fața voastră. Mulțumesc fiecăruia pentru experientele împărtășite … e bine să vezi că nu ești singur pe drumul acesta și de-abia aștept să ne revedem din nou cu toții.” (Sorina, 36 ani)

De la suflet pleacă toate …

Modul în care fiecare dintre participanți primește informațiile este extrem de personal și diferit de la o meditație la alta. Mihaela (35 ani), mi-a mărturisit într-una din seri că experiența ei s-a asemănat cu cea a unui spectator care vizona un film fantastic:

„Realitatea noastră e mult prea săracă pentru a exprima ceea ce am trăit. Caut cumva o cale să mă așez, să fie liniște și să nu mai vuiască gândurile. Și să las să iasă la suprafață trăirile avute. Ce am văzut, pentru că mai mult am văzut, e imposibil să fie rodul minții. Sunt culori pe care nu mi le-am imaginat vreodată. Forme cu niște detalii pe care doar un pictor sau fotograf le-ar putea așterne pe hârtie. Ochi văzuți din toate unghiurile posibile, incluzând aici și perspectiva unei lacrimi. Flori de cactus, de câmp, violet, roșu, galben, nori, munți, sfinți, șuvoaie de lumină, lacrimi, scaieți în inimă, și chiar și un pui de urs Panda. Pare o poveste! Ce a fost funny e că senzația că a luat-o mintea la galop în vis a fost pusă sub semnul întrebării când Laura a spus că a simțit un șuvoi de lumină într-unul din momentele serii, când a trecut pe lângă mine. Rewind: era coloană de lumină lângă care erau sfinții zăriți pentru o clipă. Nu apucasem să împărtășesc nimic din experiență. Cum de o fi știut?!”

La câteva zile după, Mihaela mi-a scris: „N-am apucat să-ți mulțumesc. Nu credeam că o să văd așa ceva în viața asta. Simt o pace și o împăcare de parcă am trăit o mie de ani.”

Conștientizarea emoțiilor nemanifestate

Imagini, sentimente neașteptate, emoții de tot felul, mirosuri, senzații fizice, percepții, chiar și convingerea că știi cumva, deși nu știi exact de unde.” Iar, apoi întrebările de verificare inevitabile. „Oare e adevărat? E din suflet? E mintea mea? E iluzie? Ce este?”

„Mulțumesc pentru ziua deosebită de sâmbătă, de la workshop-ul All love. Am realizat cât de mult am de lucru cu mine. Am foarte multe emoții neexprimate/suprimate. Am conștientizat ieri că pentru mine emoția = lucru rău, problemă care trebuie rezolvată. Poate așa mi-a fost transmis din familie. Cred că în primul rând am nevoie să lucrez aici, pe partea aceasta, considerând de acum emoția un lucru bun și să-mi asociez mental emoția cu binele.

Ajuns acasă, am avut frisoane mari, îmi era frig cu 2 rânduri de haine pe mine sub pătura. Noaptea mi-au venit niște sentimente de singurătate, neputință, lipsă de ajutor și deznădejde referitor la situația actuală. Aveam o stare de a nu-mi mai păsa de ce se întâmplă, așa de mizerabil mă simțeam. Am conștientizat că îmi îngropăm toate emoțiile, dându-le un șut, ca în celebra secvență din ‘300’ cu ‘This is Sparta!’. Și picau într-o criptă, peste care puneam repede capacul și apoi pământ. Eu mă văd practic la intrarea în cimitirul emoțiilor mele, iar el se întinde până-n zare. Și am de săpat în el mult de tot. Dar, vă mulțumesc că mi-ați pus lopata în mână! Mi-a plăcut energia de la ‘All Love’ și aș vrea să revin. Vă mulțumesc încă o dată!” (Cristian, 40 ani)

Când din suflet pleacă suferința

 

Așa cum ați mai citit în articolele publicate pe Chakana, nici o experiență All Love/ SKHM nu seamănă cu cealaltă. Fiecare suflet trăiește experiența în felul său. Iar, mărturia dată de Veronica (48 ani) care a participat la mai multe meditații confirmă acest lucru.

„Îmi mulțumesc mie că mi-am dat voie să simt durerea plecării mamei. Să mă eliberez, în sfârșit! Mulțumesc, mulțumesc, mulțumesc! Simțeam cum tot corpul vibrează, încă de când am închis ochii, intrând în prima meditație.

O vibrație interioară, ce m-a determinat ulterior să respir constant, sacadat. Susținută de energia amplificată a grupului, am izbucnit în plâns. Am eliberat toată durerea și suferința pe care o duceam cu mine timp de 8 ani. Plângeam pe ascuns prin casă, pe la serviciu sau prin metrou. Nu puteam lăsa să se vadă că sufăr. Trebuia să fiu puternică pentru ea, pentru copilul meu, pentru familie. Aveam perfuzii de schimbat, susținere și încredere de dat. Apoi multă vreme am rămas așa, puternică, evitând să intru acolo, în suferință.

Acum, după aceasta seară, mă simt eliberată și ușurată.”

Îmi amintesc chipul Veronicăi. Strălucea într-un fel tare frumos cu acel zâmbet generos. Când este următorul All Love?”, întrebat râzând.

P.S. Mulțumesc Ana-Maria Bogdan, Editor-in-Chief Chakana și prietena mea,  pentru susținere și toate sugestiile privind redactarea acestei serii de articole. 

Povești cu și despre energia All Love/ SKHM

Așa cum povestesc toți cei care au participat la cel puțin o meditație All Love/ SKHM, experiențele pe care le poți trăi sunt greu de descris în cuvinte. Din acest motiv echipa Chakana a decis să publice diverse articole despre experiețele, meditațiile și tehnicile folosite în cadrul unui grup de lucru All Love.

Articolul precedentAcoperământul Maicii Domnului
Articolul următorRugăciunile soților unul pentru altul
Ana Maria Bogdan este un om care iubește viața. Prețuiește prieteniile calătoriile, cărtile bune și Romania. Crede cu tărie că oamenii își schimbă viașa atunci când își urmează chemarea interioară, sufletul. Este cunoscută ca "om de digital, având peste 15 ani de experiența în acestă industrie, dar scrie despre tot ceea ce-i place: locurile pe care le vizitează, tradiții, obiceiuri, simboluri, locuri și oameni frumoși.