Un unicorn argintiu de la bunica

0

Așa cum vă povesteam în preambulul mesajului Regatului Unicornilor, Luna Aprilie o dedicăm acestor ființe minunate care ne călăuzesc necondiționat, ajutându-ne să ne regăsim inocența și să activăm bucuria copilului în noi.  Vă invitam atunci să visăți, să călătoriți, să vă conectați cu energia unicornilor, iar dacă simțiți și vreți, să împărtășiți aceste experiențe unice și cu cititorii Chakana. Astăzi în mulțumim Mihaelei Cațichi pentru povestea unui vis cu unicorni și o pictură care ilustrează trăirea acestui moment special. 

Unicorn argintiu
Unicorn argintiu de la bunica – pictură de Mihaela Cațichi

Un unicorn argintiu de la bunica

Se întâmplă în noaptea de echinocțiu înainte să apară mesajul vostru de la unicorni …

O visam pe bunica mea maternă, Roza, care-mi dăruia un mărțisor … Un unicorn argintiu, exact ca acel unicorn cu care mă conectasem odată demult în Grădina Maicii Domnului.

Mamaia era așa încântată că are un dar pentru mine, acel mărțișor unicorn, că nu știa ce să îmi mai dea și mi-a mai dăruit un trandafir roz. Iar eu, atât de bucuroasă eram de unicorn, încât plângeam de încântare interioară. I-am spus să lase trandafirul acolo, ca să mă pot bucura total de mărțișorul cu unicorn. Când mi-am aruncat din nou privirea spre trandafir, l-am văzut cum era pus într-o statueta cu Maica Domnului. Așa s-a terminat visul, într-o stare de recunoștință și iubire îngerească. Un dar neprețuit.

A doua zi am simțit să pictez și a ieșit acest tablou. O fată și un unicorn argintiu în lumina lunii pline, într-o gradină cu cireși înfloriți.

Articolul precedentÎntâlnire cu puterea personală
Articolul următorPovești cu viorele pentru Duminica Floriilor
Mihaela Cațichi este coach acreditat și trainer pentru copii, deținând acreditări în urma unor formări la nivel național sau internațional. În ultimii 4 ani a însoțit sute de copii pe drumul lor de autocunoaștere și autodescoperire. Susține constant sesiuni de terapie individuală, programe, seminarii și ateliere de dezvoltare personală și coaching pentru copii în instituții de învățământ public și diverse centre private.