Sfânta Aurelia — Trăiește-te pe tine!

August este o lună a vacanței sufletești! O lună în care poți aduna în interiorul tău resursele necesare pentru a porni pe un nou drum din luna septembrie. 

0

Mesajul lunii august 2019 — Trăiește-te pe tine, ne este dăruit de către Sfânta Aurelia prin ghidul terestru al acestei transmisii, Loredana Caradimu. Îndemnul adresat tuturor cititorilor Chakana face trimitere la necesitatea de a ne odihni și de a ne găsi pacea launtrică într-o lună august caracterizată de energia alinării și mângâierii. Este o perioadă care ne pregătește pentru o lună septembrie intensă.

♥ Mesajul lunii august 2019 ♥

Binecuvântări tuturor florilor divine aflate în Grădina lui Dumnezeu, ce cresc acum și îmbogățesc cu parfumul lor Planeta Pământ. Sunt onorată să fiu ghid în această lună marcată de o energie blândă, pe care-mi permit să o numesc energia alinării, energia mângâierii, energia prieteniei, energia copilului care se așterne lin la un somn odihnitor și revigorant. Astfel că, pentru a fi aliniat cu această energie, îți recomand să-ți oferi în această lună cât mai multe momente de odihnă. Momente care aduc revigorare structurilor tale. Alege locuri, situații și relații care știi că-ți pot aduce alinare, ce știi că te pot revigora, ce știi că te pot mângâia. 

O lună în care, într-un mod blând, matern, te invit să ai grijă de tine. Să refuzi orice element ce-ți poate provoca agresivitate ființei tale. Când simți, că o astfel de energie intră în câmpurile tale, găsește o cale ușoară de a schimba compania ta. Ai dreptul și cere-ți dreptul la odihnă lăuntrică. E important să-ți permiți să-ți aduni forțele, să aduni și să cultivi energia regenaratoare în structurile tale pentru a te pregăti de sezonul intens și activ ce urmează din luna septembrie. 

E important ca tu să pui bariere, stop, să creezi limite pentru oricine și orice dorește să-ți tulbure starea de seninătate interioară. Alege să cultivi această stare în această lună. Alege să te porți cu grijă, cu blândețe cu tine și cu toate aspectele vieții tale. Oprește-te din a mai pune presiune pe tine, oprește fuga de tine, de responsabilități. Oprește fuga către ceva sau către cineva. Pur și simplu oprește-te din a acționa și trăiește-te pe tine în starea ta cea mai pură, în starea ta inocentă, ingenuă. Trăiește-te și bucură-te de frumusețea ta interioară. Permite-ți să te visezi în spații, locuri, dimensiuni, ce-ți sunt prietene, ce te recunosc, te respectă, te onorează. Un alt fel de a alege o vacanță a sufletului tău. O vacanță ce va aduce în interiorul tău resursele necesare pentru a porni pe un nou drum cu forțe proaspete din luna septembrie. 

Lasă vântul, valurile mării, mâgâierea inimilor prietene să-ți ofere bucurie. Oferă și tu acestora același tip de tratament. Gândește-te că orice mângâiere este un dans, pe care tu ți-l oferi, și pe care altul ți-l poate oferi ție. Și, din această îngemănare a mângâierilor, un dans de vals lin, odihnitor, surâzător se creează. Fiecare suflet are prietene suflete pregătite să vibreze la un ison. Alege să-ți petreci timpul cu aceste suflete prietene ce simt și vibrează la un ison cu tine. Te poți ocupa de restul din luna septembrie. Acum alege să te afunzi într-o mare a prieteniei, a sufletelor prietene, ce au aspirații comune cu tine. 

Îți doresc o lună august a solidarității, prieteniei și alinării reciproce! 

Ne poți invoca ajutorul să-ți fim alături în acest proces.   

Articolul precedentLecția Chakrei 7 – Onorează-ți Divinul Feminin!
Articolul următorMeditație cu Umbra
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.