Arhanghelul Metratron — Timp, timpuri paralele, linii temporale

0

Acum, la doar câteva zile distanță ce ne despart de 2019, și când avem obiceiul de a face bilanțul anului care tocmai se încheie, ne face o mare bucurie să avem permisiunea de a vă împărtăși cuvintele și informațiile transmise de către Arhanghelul Metatron, în sesiunea de live channeling călăuzită de Loredana Caradimu cu ceva vreme în urmă. Sperăm că aceste îndrumări  vă vor ajuta să aveți un An Nou în care în mod conștient și responsabil să fiți creatorii propriei voastre vieți! 

* * * * * * *

Am să discut din perspectivă divină, atât cât îmi este permis despre această resursă pe care o numim timp. Timpul îl putem decupa în funcție de coordonatele pe care noi ca și „magicieni” le introducem. Aceste coordonate sunt aspecte ce contribuie direct sau indirect la evoluția, progresul, Universului ca atare.

Timpul – energie suport

Evoluția este un proces de transformare, astfel că ingredientele pe care le introducem cu aceste coordonate implicit vor determina, vor rezulta într-un proces transformațional. Timpul, astfel, devine o energie resursă suport pe care îl folosim ca pe un eter subtil ce ține ca într-o plasă, dar permite mișcarea tuturor aceste ingrediente, coordonate să se miște, să se contepească, să se reflecte una în cealalată, așa cum ai pune în apă o picătură de ulei, o picătură de parfum; poate adaugi o perlă, un pic de praf de aur, toate aceste molecule intră și interacționează una cu cealaltă în acestă energie suport pe care timpul o oferă. De asemenea, această energie suport, reușește să lege aceste coordonate de alte multe coordonate pe care le-aș numi centre de emisie care captează și transmit mai departe informația pe care coordonatele și interacțiunile lor le transmit. Timpul are această capacitate ca tip de resursă în a păstra informația, de a o transmite către centrele de emisie, fiind o resursă, un conductor.  

Timpul – resursă cu memorie și transmițător

Deci, timpul în esență este o resursă ce permite, ajută, ca entități, situații, informații să interacționeze, să evolueze, să se transforme una pe cealalată, în scopul evident al evoluției tuturor celor implicați și a Universului ca și tot. În esență, aceasta este definția timpului și sper că am reușit să ofer o informație clară, deși știu că ceea ce v-am oferit este un strat lipsit de profunzime, dar unul care captează pe înțelesul conștiințelor voastre esența acestui tip de resursă.

Timpul, așa cum am spus, este o resursă cu memorie, o resursă ce dincolo de faptul că e un bun transmițător, captează și are capacitatea de a memora informații. Timpul în sine, această resursă nu poate influența nimic de sine stătător. Ingredientele, aceste coordonate pe care o entitate sau mai multe, le pun, le transmit, le emit, pot determina procesul transformațional. Timpul în sine nu are o influență de sine stătătoare.

Timpul — resursă transformatoare

Vorbind acum la modul în care se întâmplă lucrurile, situațiile în viața unui întrupat, putem spune că intențiile pe care această entitate întrupată le emite într-o secundă, emoția pe care o pune, locul în care se află, cât și influențele celorlalte entități ce pot fi pasive, receptori ai coordonatelor emise de entitatea 1, adică cel de care vorbim; toate acestea reprezintă coordonatele pe care timpul le capturează și oferă suportul pentru activarea procesului de transformare, în funcție de coordonatele pe care enitatea 1, generatorul, să-l numim așa, a emis. Și, asta se se întâmplă într-o fracțiune de secundă. Gândiți-vă, câte ingrediente (coordonate) se schimbă numai într-o singură oră, tu fiind generator și receptor în mii și milioane de situații pe care care tu sau alții cu care interacționezi sau poate, dacă te afli într-un loc, la o cafenea, cei care nu te cunosc, cu care nu interacționezi direct, dar care se află în acel loc, indirect, poate într-un mod pasiv, intri în grupul de coordonate pe care generatorul sau miile de generatori care se alfă la acea terasă (cafenea) le creează doar într-un inspir și expir. Astfel, vă puteți da seama de capabilitatea extraordinară pe care timpul ca și resusă le are în a genera procese de transformare.

De multe ori, aceste informații ce sunt procesate, integrate în resursa timp se contrazic, unele se unesc și pot genera o energie conflictuală, altele pot genera un fel de “bomba atomică energetică” asupra unei persoane, a unui loc, a unei situații, a unei instituții și așa mai departe. Asftel, se întâmplă marile revoluții, războaie, conflicte majore, la care ați asitat, participat, contribuit, în această întrupare sau în alta.

Timpul optim — exemplul uniunii a două entități întrupate

Există un timp optim pentru anumite activități și aș da un exemplu: o uniune dintre un individ și o individă întrupată. Cum se întâmplă acest fapt și cum se explicăm timpul optim. Ceea ce nu am menționat, pentru a nu încurca prea multe explicațiile inițale, la nivel de coordonate ce sunt generate, există printre ingredientele (coordonatele) pe care tu le generezi la un moment dat, într-o secundă, emisii, să le numim secundare, pe care alții le generează pe același subiect: familia de origine, prietenii tăi, dușmanii tăi, voi folosesc cuvinte simple, pentru a nu complica prea mult explicațiile. Persoane, care te iubesc atât de mult, încât nu doresc acea uniune să se întâmple, pentru că și-ar dori ca acea uniunea să se întample cu ei, nu cu persoană pe care tu ai ales-o. Lista aceasta poate fi extrem de diversă.

În plus, în toate acele coordonate ale unui singur gând, intenții, intră ceea ce ghizii tăi transmit către coordonate: Voința Divină, aspecte ce încă neștiute ție țin de beneficități ascunse. Poate înainte de uniune, ar fi bine să-ți schimbi serviciul, cariera. E un exemplu, astfel încât să ai timpul și să fii mai puțin ocupat cu acel tip de activități și să te poți deschide mai mai mult uniunii decât carierei. Toate acestea sunt emisii, informații, pe care noi le numin coordonate, ce pe un singur gând, pe o singură emisie, ce tu o generezi, intră ca și coordonate sau ingrediente și toate intră intră într-o interacțiune. Astfel că, ele pot crea alianțe, conflicte, în interiorul acestui mic conglomerat, putând influența timpul optim în care gândul emis de tine să ia formă în realitatea ta. E un exemplu, spre că nu a fost prea complicat de transmis. Altadată am să sugerez să transmitem și câteva scheme desenate, astfel încât să puteți înțelege logica acestor situații, acestor determinări, astfel că timpul optim devine un rezultat al tuturor alianțelor ce se leagă între micile părți ce au fost introduse ca informații în acest gând. Deși pare complicat, ceea ce e important să rețineți, este că ceea ce tu emiți într-o secundă intră într-un proces de transformare alături de multe alte ingrediente și factori ce determină realizarea acelui gând într-un anumit timp și că toți acei factori determină când în planul fizic se întâmplă, poate lua viață acea acțiune, pe care tu ca și creator ai însămânțat-o și e important să devii conștient și să lucrezi conștient pe toate acele părți ce știi că generează alături de tine, pe forma ta gând, pe gândul tău,  pe intenția ta, coordonate ce pot ajuta ca și gândul tău să crească, să ia formă, să se materializeze, sau să devină o intenție ce poate fi anihilată de ingredientele ce au fost generate de către toți cei implicați, de tot cumulul acestor coordonate, cum le numim noi.

Timpuri paralele

Când vorbim de timp paralel, considerăm că tu ca entitate multidimensională exiști în mai multe spații, dimensiuni, odată, astfel încât, pe de o parte, pe Planeta Pamânt există o posibilitate ca tu, în timp ce mă asculți pe mine, să te afli la Ecuator, într-o altă extensie a Sinelui tău Superior și să fii un grădinar. Ceea ce tu faci aici, informația pe care tu o absorbi, într-un fel sau altul, va influența și conștiința extensiei care este posibil să fie la un alt nivel de evoluție, în acest moment, în același timp, în același spațiu, mă refer la Planeta Pământ.

De asemenea, este posibil ca entitatea ta superioară, strategul, să fi lansat extensii pe o planetă într-o civilizație ce este mult, mult mai avansată, și poate acolo ești un vindecător. Poate acolo conduci armatele, sistemul de apărare al acelei civilizații. Deci, în același timp ești un grădinar, asculți ceea ce-ți transmit eu acum, și, poate, în același timp creezi strategii sau poate lupți chiar într-o dimensiune alături de o civilizație mult mai avansată decât ceea ce poți tu să cunoști luând ca reper Planeta Pământ.

Omul — Entitatea multidimensională

Fiind o entitate multidimensională ce trăiește în timpuri și dimensiuni paralele, tu acumulezi informații, trăiri, creezi instanțe, așa cum am spus la început, de o diversitate extraordinară. Dar, ceea ce este mai interesant, este că tot ceea ce se întâmplă cu tine în aceste locuri și timpuri paralele influențează ceea ce tu vei face mâine dimineață. În ce sens? Ți-am spus, că dacă luăm exemplul unei uniuni, iubești pe cineva și acel cineva te iubește, vă doriți să vă căsătoriți; intenția acestui lucru poate fi determinată de tot ceea ce faci tu în fiecare secundă, dacă o pot numi așa, multiplicată cu toate extensiile tale, astfel că în acele coordonate, un nou ingredient apare și poate fi un ingredient ce poate ajuta, un fel de jackpot, sau din contră poate fi un rod care nu va sprijini uniunea în sine. Nu intrăm în motivații, nu sunt subiectul acestei conversații, ci doar modul sofisticat, complex, în care defapt voi trăiți fără să vă dați seama.

Prețuirea și folosirea resursei timp

De ce am dorit și am primit permisiunea să comunic și să pun accentul pe aceste aspecte? Pentru că nu folosiți, nu prețuiți, nici puterea intenției voastre, nici puterea de determinare pe care o aveți voi, nici puterea de a cerceta, investiga, analiza și înțelege toți acești factori ce pot determina o direcție sau alta a evoluției tale.

Și, mai este un aspect important. Nu prețuiți încă acestă resursă timp și nu-i înțelegeți puterea magică pe care o are, astfel încât să o folosiți în sensul în care ea te poate ajuta în evoluția ta, ințelegând că acest ingredient, această resursă, poate determina modificari majore în dimensiuni, timpuri paralele. Poate transmite gânduri bune în tot ceea ce înseamnă “istoria” spiritului tău. Poate determina schimbări majore la nivel planetar atunci când mai multe entități întrupate își pun în gând, se unesc pentru o cauză. Acesta este motivul pentru care dorim să vă ajutăm să prețuiți, să înțelegeți mai profund, timpul ca resursa și modul în care vă raportați voi la această resursă.

Raportarea la timp — trecut, prezent și viitor

Am să mă reîntorc acum puțin la modul în care vă raportați voi în mod obișnuit la timp pe planeta pe care sunteți întrupați, trecut, prezent și viitor. Un gând, o intenție lansată într-o secundă a unui stră, stră, străbunic al tău poate influența gândul pe care tu îl ai în această secundă referitor la un anumit subiect.

Acum am să numesc intenția—căsătorit fiind, străbunicul tău s-a îndrăgostit și are intenția de a-și părăsi soția, familia, pentru iubirea vieții sale. Acel gând ce implică o anumită emoție, un vis … când tu vei accesa aceeași frecvență a unui gând similar, timpul ca și resursă va descărca (download) toată acea informație a străbunicului și a altor entițăți ce au legătură cu acea temă. Și, brusc vei simți o frică, o teamă de a face acest pas, mult mai mare decât teama ta. Vei simți că sufletul tău se sfâșie și nu ai putea să faci așa ceva, deși acum o secundă erai pregătit să o faci. Când acea energie a fost descărcată (în momentul în care tu ai generat acel gând), vei observa că toată această informație intră ca și ingredient și va lucra, va intra și va depinde de tine de a înțelege toate ingredientele de care am spus anterior; dacă tu vei reuși să manifești conform sufletului tău; sau poate toate acele ingrediente vor lucra și vor vota ca tu să rămâi cu familia creată întâi; și să te opui alegerii pe care poate ai fi făcut-o.

Ce se întâmplă când avem astfel de răscruci în viața noastră? Modul în care procesul transformațional se întâmplă, deja vi l-am anunțat anterior. Punem toate ingredientele, ele se pun singure acolo, și-n funcție de interacțiunile dintre ele, de modul în care tu conștient poți să transformi toate acele informații astfel încât ele să lucreze împreună te pot ajuta în a alege în timpul optim o linie temporală ce este posibil să nu fie 100% în planul vieții tale, așa cum a fost el gândit de către tine și ghizii tăi înainte de întrupare.

Accesarea unei alte linii temporale

Cum se poate întâmpla acest lucru? Se poate întâmpla pentru că tu ai reușit să folosești în mod inteligent, cu multă perseverență tot ceea ce ai primit, astfel încât într-o viață, în loc de trei trepte de evoluție (simplificăm procesul pentru a înțelege mai ușor) ai reușit doar până la 30 de ani fizici să închizi să faci, să închizi, toate cele trei trepte. Atunci vei avea timp suficient, dacă vei dori să mai rămâi pe Planeta Pământ, să mai accesezi și alte trepte ale evoluției tale.

În acel moment se va crea și vei avea opțiunea de a alege o altă linie temporală decât cea în care ți-ai desfășurat viața până în momentul în care ți-ai rezolvat 80-90% din programul pe care te-ai angajat să-l realizezi. În viața ta acest lucru se poate materializa extrem de diferit. Pentru o persoană acest lucru poate să însemne să încheie un contract de muncă și să continue o viață total diferită total de cea pe care a avut-o anterior. Să-și schimbe cursul vieții aproape total, ca și când a trăit mai multe vieți într-una. Acest lucru se întâmplă din ce în ce mai des; sunt persoane care, se spune că o i-au de la capăt, popular vorbind, de multe ori; e un exemplu, prin care aceste persoane au accesat în anumite momente o altă linie temporală.

Exemplele de moarte clinică sau de momente în care viața ți-a fost pusă în pericol și tu într-o secundă ai fost salvat și după acest moment, viața ta a căpătat un alt mod de abordare total diferit de cel pe care tu-l aveai până atunci. Toate acestea sunt manifestări diferite ale unor noi linii temporale ce au fost accesate, câteodată prin intervenția ghizilor voștri, câteodată cu și prin propria voastră voință, muncă și determinare, ce au făcut posibilă accesarea acestor noi linii temporale.

De asemenea, se întâmplă ca anumite alegeri, “momente critice”, aceste schimbări să nu fie așa strălucitoare și vei vedea persoane care se schimbă atât de tare încât, din nou, nu mai poți numi acea persoană prietenul tău, ca și când nu-l mai recunoști. Aceasta este o altfel de transformare a liniei temporale, pentru că timpul e o resursă care sprijină transformarea. Astfel, acea personă, din nou, în același mod, a accesat o linie temporală, iar această linie temporală, e o nouă transformare cu minus, nu cu plus.  

Cum poți fi un maestru al timpului?

Reperele aceste măestrii le-am enunțat prin faptul că dorința ta de a înțelege interacțiunile ce un gând, o intenție, atrage ca și coordonate, interacțiunea dintre aceste ingrediente/coordonate. Este modul prin care tu ai capabilitatea, capacitatea, de a crea alianțe, de “a schimba voturile”, astfel încât intenția ta să devină realitate. E ca și cum tu ești la cârma vasului tău, te uiți la toți curenții, la ploaia, furtuna, soarele, la toți acei factori care pot influența ajungerea ta la Polul Nord sau la Polul Sud.

Înțelegi că un curent puternic poate să-ți pună oamenii de la bord în pericol, astfel încât poate e mai optim să faci un ocol, să-ți schimbi traseul, să-ți schimbi strategia, să creezi noi alianțe între toate coordonatele pe care le ai pe harta timpului unei intenții și să reușești să creezi armonie sau măcar să înțelegi și să accepți că intenția ta, oricat te-ai străduit, nu are votul majorității. Și, atunci te vei recalibra, vei genera un nou gând, o noua intenție și vei vedea ce coordonate va atrage acest nou gând.

Atașamentul …

Atașarea de un gând, de o intenție și de timpul optim pe care tu îl consideri este un subiect ce poate crea pierderi mari de energie, “de timp”, pentru că, așa cum am spus, timpul e o resursă. Folosește-te de acest timp cu ințelepciune, fiind flexibil și neagățându-te prea mult de o intenție lansată ce observi că oricâte eforturi ai face pur și simplu nu se manifestă în realitatea ta fizică. Ai lucrat la coordonate, dar evident că nu poți și nu vei putea vreodată să controlezi 100% rezultatul. Dar, lucrând la alianțe, contexte, poți ajuta la manifestarea sa. Nu uita că niciodată nu vei controla rezultatul! Nu te încăpățâna atunci când observi că fluxul, energia, ce se crează în rândul coordonatelor, ingredientelor tale, nu sunt favorabile, mergi mai departe. În felul acesta folosești cu adevărat eficient această resursă. Altfel, e ca și cum o viață ai un singur gând și te agăți de el de încăpățanare. Gândește-te cât de tristă, cât de săracă, este viața acestei persoane. Acest lucru nu este adevărat pentru că fiecare generează, așa cum am spus, milioane și milioane de intenții. Am dat doar un exemplu, astfel încât să înțelegi, să fii flexibil și să folosești resursa timp în mod eficient.

Selecția priorităților

Un alt lucru, în măestria timpului, este selecția priorităților tale. Gândește-te că tu ești un motor care are 200de litri de benzină și ai zeci de mii de idei. Wow! Gândește-te că într-o oră poți genera și genezii necontenit zeci de intenții, gânduri, unele legate de planul personal, altele legate de dorințe, de participări la cursuri, acțiuni pentru tine, altele legate de modalități de a petrece timp cu familia, am dat cîteva exemple, și multe legate de carieră. Deci, într-o oră, tu emiți mii și mii de gânduri, de intenții.

Ce faci și cum investești combustibilul pe care-l ai pentru o zi, astfel încât la sfârșitul zilei să poți spune cu adevărat că ai înaintat 10 pași pe harta vieții tale? În felul acesta, făcând o prioritate, investind, alegând în intențiile-gând în care dorești să investești combustibil, vei avea timp să intri în detaliu, în profunzime, să vezi situația, modul în care interacționeză în format ta-gând (în intenția ta) toate acele ingrediente, să vezi unde și cum poți interveni, astfel încât forma-gând chiar să ia viață, indiferent că este o ieșire cu copii la sfârșit de săptămână, la teatru, ce nu se întâmplă de trei sferturi de an, deși forma-gând a revenit de multe ori. Sau poate o călătorie ințiatică. Sau poate multe alte forme-gând ce apar pe parcursul unei zile, îți ocupă timp, dar nu înaintezi deloc pentru că investești energie azi și mai investești în acea formă-gând poate peste două luni câte o picătură din combustibilul tău.

Disciplina creatorului

Disciplina ta ca și creator contează enorm în a măestri timpul, adică în a folosi resursa timp în folosul tău. Transformarea are loc în fiecare inspir și în fiecare expir al tău și al Univerului. Când spun priorități înseamnă că acțiunile, proiectele, ideile, intențiile tale, în care te rog să investești, să le consideri priorități, sunt acelea care tu consideri sunt, simți, primești ghidare, că îți vor aduce mai multe beneficii în transformarea ta, în evoluția ta, astfel că peste cinci ani, poate, vei accesa cu bucurie, o altă linie temporală pentru tine, pentru că, deja, ai încheiat ceea ce ți-ai planificat pentru această viață și vei trece la un at nivel, vei face mai mult decât ți-ai propus, și, astfel timpul devine o resursă eficientă în avantajul tău, îl “controlezi” ca un maestru astfel încât fiecare clipă trăită cu această identitate este una bogată, în sensul în care suma aurului spiritual pe care tu îl aduni (câștigi) în această întrupare este o adevărată avere la care nu ți-ai fi închipuit că poți ajunge … exact așa cum sunteți uimiți de milionarii ce trăiesc pe Planeta Pământ și au fost niște persoane cu resurse modeste în plan finaciar la începutul vieții lor. Luați acest exemplu și folosiți timpul pentru a deveni cu adevărat bogați în această înttrupare în timpul pe care-l măestriți.

Vă mulțumesc pentru timpul și atenția acordată și aștept întrebări la care sper să am posibilitatea să vă răspund.

Întrebări despre timp

Adresate de participanții la sesiunea de live channeling cu Arhanghelul Metatron

Legat de exemplul dat cu alegerea străbunului de a râmâne alături de familie sau alte situații de viață în care suntem influențați de alegeri înaintașilor. Ce putem face noi, în condițiile în care la nivel conștient nu cunoștem informațiile (coordonatele) descărcate care vin de la străbuni?

Așa cum am spus, în exemplul dat de mine, generatorul (persoana) avea de făcut o alegere: a alege iubirea vieții sale sau a rămâne în cadrul familiei; alegerea străbunului a fost să rămână alături de familie, ceea ce influențează, pune presiune pe alegerea pe care generatorul o are de făcut.

Într-un astfel de caz, pe tine, generator, te invit, chiar dacă nu știi că există o suprapunere, o descărcare de energii, informații, cum dorești să le spui. Eu le numesc coordonate ce pot influența alegerea ta. Așadar, pe tine, generator, te invit să lucrezi cu ajutoarele și metodele existente (inclusiv prieteni) să înțelegi în mod conștient și responsabil ce ai de înțeles din tot acest cumul de coordonate. Te invit să vezi ce alianțe, ce armonizări sunt și dacă alianțele ce sunt și aspecte ale tale (ghizii tăi, familia de origine, deci partea văzută și nevăzută ce interacționează în acea formă-gând), lucrând pe aceste aspecte în mod conștient, tu vei putea lua o decizie, ce surpinzător, chiar s-ar putea să te ajute să traversezi, să treci, de la o treaptă 1 la trepta 5 în evoluția ta. Nu intru acum în detalii. Dar, aceasta înseamnă că munca de transformare pe care o ai de făcut este extraordinară și poate determinarea ta, face ca munca, misiunea, pe care o aveau 3 generații înaintea ta, să o rezolvi tu, astfel încât generațiile viitoare să fie mai puțin influențate de astfel de descărcări (download-uri). Deci, te invit pe tine, nu să fii atent atât de mult la cine sau ce te influențează, dar să înțelegi că în orice secundă, în orice formă-gând, intenție, există, coordonate diverse, chiar dacă nu le știi (pe unele le vei observa), și lucrează pe cele care pe care le știi sau le observi tu sau un prieten, doi din viața ta; le poți așterne ca pe un plan, ca pe niște coordonate și apoi îți vei da seama cum lucrezi, dacă se schimbă energia, și ce tip de vot se înclină balanța. Sper că-ți este clar acum ce ai tu de făcut!

 

Cum putem dizolva sau transforma un gând care conștientizăm că nu ne este benefic?

Vorbiți cu Arganghelul Uriel, nu e treaba mea! 🙂 Nu face subiectul acestei discuții. Totuși, din perspectiva mea lucrurile stau astfel. Există acces la tehnici de transformare a gândului, dar tu ca și creator, trebuie să te concentrezi pe acele gânduri prioritare. Practic, alegi să nu dai energie gândurilor care nu-ți sunt benefice, ci investești energie, te focusezi pe acele priorități zilnice.  

Mă bucur că sunteți alături de mine!

Articolul precedentLady Nada – decembrie cu energia feminină
Articolul următorMesajul Arhanghelului Gabriel la finalul anului 2018
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.