Această secțiune se adresează tuturor terapeuților și centrelor de terapie alternativă care sunt în căutarea unui partener pentru servicii de marketing, branding, digital, comunicare și promovare. pentru activitatea pe care o desfășoară.

Uneori când chemarea ta are totul de-a face cu dezvoltarea personală și spirituală, gestionarea aspectelor, care țin de activitățile de marketing aferente lansării și promovării brand-ului personal de terapeut sau brand-ulul de centru terapeutic, îți așterne în cale provocări de tot felul. Ne referim aici la:

 • Acceptarea faptului că e nevoie de o înțelegere minimală a ceea ce presupun toate aceste activități, pentru a lua decizii în cunoștință de cauză;
 • Depășirea unor tipare de gândire limitative privitoare la relația dintre munca de terapeut, retribuirea ei și gestionarea comunicării;
 • Ieșirea din zona de confort presupune să ai deschiderea și încrederea că există și specialiști în marketing și digital care pe lângă cunoștințele profesionale, chiar știu și înțeleg „lumea mea, terapiile alternative, principiile după care mă ghidez, și ceea ce fac eu în general”. Altfel spus, văd și simt lucrurile din mai multe perspective. Știu să țină în echilibru ceea ce știu bine știe cum trebuie făcut cu anumite cerințe și aspecte specifice fiecărui terapeut/ terapii în parte.

Genul de întrebările la care îți putem răspunde

Venim în sprijinul terapeuților cu o serie de servicii dedicate acestora. Aceste servicii reunite răspund unor întrebări punctuale, pe care cu siguranță unii dintre voi vi le-ați pus, dar și dileme privitoare la modul cum gestionați modul în care comunicați și promovați în mediul online și offline ceea voi aveți de oferit:

 • Mi se tot spune să-mi fac site? Ce înseamnă acest lucru? Chiar e necesar? De ce aș face site și nu doar Facebook? Să, dacă fac site, ce nume ar trebui să pun acolo?
 • Numele meu sau un altul? Am sau nu nevoie de un logo?
 • Pentru mine tehnologia, toate chestiunile astea cu online-ul și cu Social Media (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok etc), mi se par o bătaie de cap, complicate, dar îmi dau seama că e momentul să fac ceva. Nu știu de unde s-o apuc și nici nici cât mă costă!
 • Eu promovez ceea ce fac și pe pagina mea personală de Facebook, dar și pe pagina de profil public (fan page) și investesc mult timp. E complicat, nici nu-mi place și nu știu cum să fac să gestionez mai bine toate aceste resurse.
 • Am deja un site și pagină de Facebook, promovez așa cum mă pricep și eu mai bine, dar nu se văd rezultatele. Ce aș putea face?
 • Care este bugetul pentru … un site, filmare video, promovare online etc?

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai recevente întrebările pe care le primim.

Servicii de marketing pentru terapeuți: branding, comunicare,  digital & promovare

Gama de servicii pentru terapeuți pe care o putem acoperi este extrem de variată, dar mai jos vom enumera pe cele mai relevante:

 • Creare identității de brand (naming, branding, identitate vizuală, brandbook etc)
 • Dezvoltare website / magazine online / servicii online pe o platformă care să corespundă nevoilor și cerințelor tale specifice
 • Crearea și gestionarea prezenței online a brandului (ex.Social Media, campanii de promovare
 • Producție de conținut de tip text și video (ex. editare/ corectare/ optimizare pentru social media a textelor, filmare și montaj video pentru meditații, cursuri, email marketing, etc)
 • Strategia și gestionarea prezenței online
 • Editarea articolelor/ textelor online, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) de pe website;
 • Gestionarea prezenței pe cannalele de Social Media (strategie, producție/ creație, publicare șii promovare);
 • Strategie de promovare online și offline; campanii de promovare online;
 • Auditarea comunicării de brand & prezența online (website & Social Media), inclusiv recomandări privitoare la lucrurile/ acțiunile care pot fi întreprinse în vederea unei promovări optime.

Modul nostru de a colabora

Ceea ce puțini cunosc este faptul că întreaga paletă de servicii de marketing, comunicare și digital presupune cunoștințe extrem de specializate din diverse discipline (ex. Online copywriting, arhitectură informațională, strategie de conținut, design, User Experience, usability, programare front-end și backend, testare etc). Acest lucru se traduce în colaborarea cu o echipa interdisciplinară condusă de un om de strategie care gestionează întregul proiect, reducând pe cât posibil implicarea ta în aspecte tehnice și detalii de proiect nerelevante pentru tine.

Deloc lipsit de importanță, noi îți facem o propunere realistă, în funcție de nevoile și cerințele tale specifice, dar ținem cont de toate acele lucruri complicate și necesare care vin din specificul muncii proiectelor de branding, comunicare și digital.

 • Brieful de proiect – Este etapa în care discutăm să înțelegem ce anume ai nevoie (branding, campanii de comunicare sau peformanță, texte scrise pentru online, website, Social Media, producție de conținut video etc), ce resurse ai la dispoziție pentru a susține proiectul (ex. timp, articole, poze, documente, buget, conturi de social media, aparații în presă etc), ce obiective urmărești, ce servicii online îți dorești etc; practic, definim și punem în scris tot ceea ce-ți dorești;
 • Propunerea/ oferta și bugetul – Odată ce avem brieful definit și agreat, facem o propunere de proiect care răspunde cu exactitate așteptărilor tale. Răspundem la toate întrebările tale și cerințele tale cu argumente pro și contra și-ți facem o recomandare clară. În final, decizia îți aparține și o vei lua pe baza unui set de informații complete.
 • Planul de proiect – Acesta va fi stabilit împreună cu tine; sunt lucruri care odată stabilite pot fi dezvoltate fără implicarea ta directă; în anumite etape avem nevoie de confirmările și implicarea ta;

Toate serviciile menționate anterior le oferim prin echipa de specialiști și colaboratori în domeniul comunicării și promovării online de la Business Booster. Modul în care lucrăm este unul transparent și flexibil, bazat pe un proces de lucru adaptat și-n funcție de nevoile, prioritățile și obiectivele stabilite, timpul pe care-l avem pentru proiect și bugetul pe care-l avem la dispoziție.

Ceea ce ne recomandă

Experiența multidisciplinară și proiecte pentru terapeuți

Experiența multidisciplinară de ani de zile în dezvoltarea a sute de proiecte de branding, comunicare, digital, campanii online de awareness și performanță, comerț electronic, aplicații mobile și servicii online.

Am dezvoltat mai multe proiecte de marketing și digital (ex. naming, identitate vizuală, site-uri, promovare Social Media, training de utilizare aplicații, ghid de scriere online și SEO, brand book etc) dedicate terapeuților, consilierilor și centrelor de dezvoltare personală. Iată doar câteva nume aflate în portofoliul nostru de clienți: Adrian Constantinescu, Arzenta, Feminine Lab, Flames Evolution, Floriana Ungureanu, Mira Loghin.

Proiecte și servicii de marketing pentru terapeuți

Mai jos veți găsi câteva repere online privitoare la unele proiecte și servicii pentru terapeuți în care ne-am implicat de-a lungul anilor. Alte proiecte e acest gen sunt încă în lucru.

10ceruri.com
Citește studiul de caz 10ceruri.com
Vizitează site-ul FlamesEvolution

 

 

 

 

 

 

proiecte pentru terapeuți feminine lab
Descoperă povestea proiectului Feminine Lab
azenta
Vizitează site-ul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe site-ul Business Booster, veți putea găsi o altă serie de studii de caz și articole, care vă vor da o idee mai clară despre serviciile și livrabilele unor astfel de proiecte. Momentan acestea sunt disponibile doar în limba engleză. De asemenea, veți găsi o sumedenie de alte informații privitoare la ceea ce facem, experiență și clienții noștri care activează în alte industrii/ verticale.

Promovare pentru terapeuți @ Chakana.ro

Proiectul de publishing online Chakana.ro a pornit în 2016 din dorința de a răspândi informații de calitate privitoare la terapiile energetice, terapii alternative, dezvoltare personală, evoluție spirituală și evenimente tematice. De-a lungul anilor, am avut bucuria de a întâlni oameni minunați care au contribuit cu articole originale, multe în premieră și exclusivitate, fără a avea așteptări sau beneficia de o retribuție financiară. Astfel, chakana.ro a crescut în mod natural, organic și cu ajutorul cititorilor care au continuat să revină. În acest an însă, ne-am propus să venim cu noi servicii și mai mult conținut de calitate.

Aceste serviciile pentru terapeuți, constituite în diverse pachete de promovare, precum și eventuale parteneriate sau contribuții editoriale ale cititorilor, vor asigura o parte din resursele financiare care să susțină dezvoltarea proiectului chakana.ro și menținerea accesului gratuit al cititorilor la acest conținutul pe care-l publicăm.

 • Parteneriat în vederea promovării pe chakana.ro — pachetele de promovare includ articole, bannere de promovare, apariție în newsletter, publicare și editare de articole pe site, promovare de evenimente în Calendar etc);
 • Promovare pe iscodescu.ro — evenimente, articole și interviuri (scrise sau video) pe teme relevante pentru cititorii site-ului;

Persoană de contact

Dacă aveți întrebări privitoare la serviciile pentru terapeuți sau la o eventuală colaborare în vederea promovării pe Chakana.ro, vă rugăm s-o contactați direct pe Ana-Maria Bogdan, Digital & Business Transformation Consultant @ Business Booster și Fondator Chakana.ro ([email protected]).

Vă mulțumim cu recunoștință pentru lectură și sperăm să primim vești de la voi!

Articolul precedentMesajele anului 2022: Ca să fii întreg, acceptă că eşti o parte!
Articolul următorRugăciune către Maica Domnului care desface nodurile