Home Trup și suflet Rugăciuni & Acatiste Rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

Rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

0
Rugăciune către Arhanghelii Mihail și Gavriil
Rugăciune către Arhanghelii Mihail și Gavriil

Această „Rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” este una de protecție pe care s-o rostești cu toată credința că cei doi arhangheli o vor asculta și-ți vor răspunde exact așa cum este în voia divină. Puterilor lor sunt mari, pentru că Sfântul Arhanghel Gavriil sau Gabriel, Mesagerul Divin, este îngerul bunătății și milostivirii lui Dumnezeu, fiind cunoscut  drept arhanghelul aducător de vești importante. Pe de altă parte, Arhanghelul Mihail, cel pe care cântările creștine îl numesc „Mare Voievod” sau „Arhistrateg al puterilor cereşti”, este căpetenia cetelor îngereşti. Cu sabia sa de foc, semn că el vesteşte dreptatea Lui Dumnezeu şi apără pe credincioşi.

* * * * * 

Rugăciune către Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil

„Sfinţilor Arhangheli, care fără de trup slujiţi Ziditorului lumii cu credinţă şi tărie, rugaţi-vă pentru noi şi cereţi de la Domnul Dumnezeul nostru puterea să stăm în faţa vrăjmaşilor neclintiţi şi nebiruiţi, în numele adevăratei credinţe a Adevăratului nostru împărat ceresc.

Cu sabie de foc distrugeţi pe cei răi care niciodată nu precupeţesc a ne vătăma trupul şi sufletul nostru, care ne urgisesc în numele Satanei, întunecatul stăpân al lumii celei de jos. Şi faceţi ca lumina Dumnezeiască să se reverse asupra noastră şi să ne lumineze calea şi sufletul şi acum şi-n vecii vecilor, de-a pururea. Amin!”

Sfinții Arhanghelii Mihail și Gavriil

Dacă dorești să știi mai multe informații și rugăciuni pentru Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, îți recomandăm să citești:

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here