Acasă Trup și suflet Rugăciuni & Acatiste Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

0
Rugaciune de multumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu
Rugaciune de multumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu – atunci când suntem la anaghie cerem ajutor Bunului Dumnezeu, dar în fiecare zi ar trebui să-i mulțumim pentru ceea ce primim. Adu-ți aminte să rostești această rugăciune cu smerenie și recunoștință! Înainte s-o citești, poți rosti Rugăciunile începătoare … iar la final, înalță o rugăciune de mulțumire Maicii Domnului și Îngerului Păzitor pentru grija ce ne-o poartă.

Rugăciune de mulțumire pentru binefacerile primite de la Dumnezeu

Doamne, Iisuse Hristoase, Dum­ne­zeul nostru, Dumnezeule a toata milosti­vi­rea și îndurarea.

Tu Care ai ne­­măsurată milă, nespusă și neajunsă iubire de oa­meni. Căzând acum către a Ta slavă, cu frică și cu cutremur, aduc Ție mul­țu­mire pentru binefa­cerile de care m-ai învrednicit pe mine, nevrednicul robul Tău.

Te slă­vesc, Te laud și Te cânt ca pe un Domn, Stăpân și Făcător de bine. Și iarași căzând înaintea Ta, Îți mulțu­mesc și cu smerenie mă rog nemăsu­ratei și negrăitei Tale milostiviri ca și de acum înainte să-mi dăruiești faceri de bine, ca să sporesc în dragostea de Tine și de aproapele meu.

Izbăvește-mă de tot răul și necazul. Dăruiește-mi liniște.

Și mă învrednicește că în toate zilele vieții mele totdeauna mulțu­mire să-Ți aduc și să grăiesc și să cânt cele preabune Ta­tălui și Fiului și Sfântului Duh. Acum și pururea și în vecii vecilor. Amin!

Articolul precedentAcatistul Domnului nostru Iisus Hristos
Articolul următorRugăciune către Îngerul Păzitor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here