Rugăciune de iertare pentru neam

Să ierți de 70 de ori câte 7! O rugăciune prin care energia iertării ajută deopotrivă strămoșii pe noi înșine, dar și pe urmașii noștri.

0

Mulțumim cu recunoștință Laurei Toma pentru că ne-a permis să împărtășim cu voi această rugăciune de iertare pentru neam. Este o rugăciune de iertare cu totul specială. Iată de ce vă rugăm să citiți mai întâi explicațiile Laurei cu privire la „a ierta de 70 de ori câte 7.”  Redacția Chakana

💗 💖 💗

Prima dată când am auzit de acest concept” de a ierta de șaptezeci de ori câte șapte a fost în cărțile cu învățături ale unor înțelepți din vremuri străvechi. Am rezonat cu informația și am integrat-o!

De 70 de ori câte 7Apoi, într-o zi, în timp ce mă jucam cu copilul meu, el îmi propune să-i spun un număr,  fără să-mi comunice de ce anume îl dorește. Și, după ce-i spun numărul 15, îl văd că merge și aduce Biblia, deschizând-o la pagina 15. Apoi începe să citească din ea. Era din capitolul Facerea, adică povestirile de la începuturi. Mi-a atras atenția o frază în care un urmaș al lui Adam și al Evei spunea că „răzbunarea va fi de șaptezeci de ori câte șapte.

Apoi, în timpul slujbelor Tainei Sfântului Maslu, mi-a atras atenția fraza în care Iisus, întrebat fiind de câte ori să iertăm, răspunde clar: „de șaptezeci de ori câte șapte”.

Vedeți, există o înțelepciune aici. Dacă ura, răzbunarea, neiertarea vin de la origini amplificate de 70 de ori câte 7, și iertarea, ca să se curețe tot ce avem din spate, până la origini, este benefică a se face de 70 de ori câte 7!

Rugăciunea iertării pentru neam

Iertarea adusă de către noi transformă și alchimizează energia din relații, de pe neam, dizolvând ceea ce, poate, strămoșii noștri nu au dorit sau nu au putut să ierte.

Energia iertării ajută și strămoșii noștri să urce în lumină! Ne ajută și pe noi să eliminăm blocajele din viața noastră, dar ajută și urmașii noștri să vină în lumină, fară să-i încărcăm cu neiertări pentru care nu sunt responsabili!

Iartă tu și eliberează-ți neamul!

Îți recomand să spui rugăciunea de mai sus de șaptezeci de ori câte șapte. Începe zilnic cu cât poți tu! Străduiește-te să o spui măcar de 33 de ori! Dacă poți de 70 de ori este chiar mai bine! Numără, notează-ți, ca să nu ți se „fure” rugăciunea. Altfel spus, să nu-ți fie distrasă și ispitită mintea cu alte gânduri și să uiți unde ai rămas!

Iertare și multă iubire îți doresc!

Iartă de 70 de ori câte 7!

Rugăciune de iertare pentru neam

Această rugăciune se face cu bucurie! Este important să simțiți ușurință în a face acest proces de iertare. Aceasta nu trebuie percepută ca o povară sau o “îndatorire apăsătoare”. Important este ca la finalul procesului, ea sa fi fost rostită de 490 de ori. Iată de ce Rugăciune de iertare pentru neam poate fi rostită în câteva feluri:

  • Rostită și toată într-o zi, dacă se poate;
  • De 70 de ori într-o zi, timp de 7 zile; dacă vi se pare prea mult s-o rostiți de 70 de ori pe zi, o puteți spune de 33 de ori minim;
  • Daca vă este mai simplu, rostiți rugăciunea de 7 ori pe zi, timp de 70 de zile.

Alegeți calea pe care o simțiți dumneavoastră!

Eu și tot neamul meu ne rugăm fierbinte Tatălui Ceresc Suprem și Prea Sfintei Treimi aici și acum și cerem iertare tuturor celor față de care am greșit acum sau altadată, cu vorba, cu gândul, cu fapta, cu intenția, cu conștiința, cu voie, fără voie, cu intenție, fără intenție, cu știintă, fără știință, în orice plan, dimensiune, realitate, univers, în orice directie a timpului și spațiului, indiferent unde sunt ei acum!

Eu și tot neamul meu ne rugăm fierbinte Tatălui Ceresc Suprem și Prea Sfintei Treimi aici și acum, cerem cu intenție și îi iertăm pe cei care ne-au greșit acum sau altadată, cu vorba, cu gândul, cu fapta, cu intenția, cu conștiința, cu voie, fără voie, cu intenție, fără intenție, cu știință, fără știință, în orice plan, dimensiune, realitate, univers, în orice direcție a timpului și spațiului, indiferent unde sunt ei acum!

Eu și tot neamul meu ne rugăm fierbinte Tatălui Ceresc Suprem și Prea Sfintei Treimi aici și acum și cerem iertare pentru toți cei implicați și Îl rugăm pe Dumnezeu, Tatăl Ceresc Suprem Atoate Creator, să aducă El iertare acolo unde noi nu putem, nu știm cum sau nu suntem încă pregătiți să o facem! Amin! Amin! Amin!

💖

P.S. O scurtă completare de folos celor care doresc să-și lărgească orizontul de cunoaștere și gradul de conștiință. Pentru a avea o mai bună înțelegere a modului în care amprenta faptelor și neînțelegerilor strămoșilor noștri poate influența viața noastră sau a copiilor noștri, îți recomandăm să citești articolul Legea apartenenței și Constelațiile Familiale. De asemenea, îți recomandăm să citești Rugăciunea Iertării și cele 5 rugăciuni pentru liniște sufletească.

Articolul precedentDespre tot ceea ce are de oferit viața și alte lucruri folositoare
Articolul următorContemplarea celor 12 Nopți Sfinte
Un life și business coach care a descoperit spiritul Creator. Un ghid care-i inspiră pe ceilalți să aspire la mai mult. Un terapeut care îți spune că nu există limite și că poți face orice. Un ghid om care te poate ajuta să-ți descoperi adevăratul Tău potențial Creator.