Consiliul Arcturian — relația cu viețuitoarele planetei

0

Mesajul Lunii Martie 2019 vă este adresat vouă, tuturor cititorilor Chakana.me, de către Consiliul Arcturian prin vocea ghidului terestru Loredana Caradimu. Lor le mulțumim cu recunoștință pentru călăuzirea plină de iubire și înțelepciune. 

♥  ♥  ♥ 

Consiliul Arcturian — relația cu viețuitoarele planetei

Avem onoarea de a vă transmite în luna Martie un mesaj către voi și am ales o temă ce ne preocupă pe noi, în proiectele noastre de susținere ale Planetei Pământ: relația cu natura, viețuitoarele ce îmbogățesc aceasta planetă.

Ne dorim să vă ajutăm să înțelegeți că aceste viețuitoare, indiferent dacă trăiesc liber sau în compania voastră, au un rol important în susținerea civilizației umane. Și, cu tot respectul pe care vi-l arătăm, considerăm că este necesar să vă transmitem un semnal de alarmă. Energia binefăcătoare a acestor ființe, cât și a tuturor speciilor de plante, este tratată cu o atitudine lipsită de grație și iubire. Aceste minunății vă hrănesc cu coduri din lumi/civilizații ce vă sunt aliați, însă voi nu vedeți, nu auziți și nu reușiți să primiți ceea ce au să vă transmită.
Agresivitatea ce se manifestă în toate formele determină ca aceste bogății să nu reușescă să vă transmită energiile benefice la cote optime.
Revizuiți-vă atitudinea urgent fiecare dintre voi și veți primi binefacerile frecvențelor și transmisiilor acestor minunate ființe și forme de viață.
O primavară responsabilă vă dorim tuturor!
Consiliul Arcturian
Articolul precedentAlin Neacșu – Femeia, creșa universului
Articolul următorThe Arcturian Council — Humans’ Relationship with Earth’s Creatures
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.