Regatul Unicornilor – aprilie cu bucurie

0

Luna Aprilie o dedicăm energiei Unicornilor ce lucrează neîntrerupt în a ne ajuta să ne regăsim inocența, să activăm bucuria copilului în noi, fantezia, imaginația, creativitatea. Altfel spus, să ne permităm să visăm, să călătorim și să aducem aceste “plăsmuiri”, să le transformăm într-o realitate accesibilă și altora … povești, desene, picturi, orice modalitate simțim fiecare dintre noi să recreem, să transformăm aceste călătorii și conectarea cu aceste entități purtătoare de lumină și iubire divină.

Regatul Unicornilor – Mesajul lunii Aprilie 

Dragi prieteni din tărâmul pământean,

Vă salutăm cu respect, ne plecăm în fața voastră.

Știm că lucrările voastre sunt semnificative și extrem de importante în această perioadă a desfășurării planului divin. Noi lucrăm cu voi, cu unii conștient, cu alții în timpul călătoriilor astrale din timpul nopții și susținem proiectele voastre, chiar dacă unii dintre voi nu conștientizați ajutorul nostru, dar acest lucru nu este deloc important pentru noi. Important pentru noi este să fim în serviciul umanității și al ierarhiilor supreme, superioare. Când suntem în slujba Divinului Suprem, exprimat în oricare formă, ne simțim copleșiți de bucurie și recunoștință.

Câteodată nu conștientizăm, mă refer acum mai degrabă la voi, ce sentiment de împlinire, de umplere a ființei tale este atunci când știi că slujești unui scop și țel înalt. Te invit și pe tine să conștientizezi mai des acest tip de bucurie lăuntrică, că ești în serviciul unei Conștiințe Înalte și că ajutorul tău mai mic sau mai mare chiar contează. Indiferent dacă lucrezi doar pentru binele Planetei Pământ sau și în alte dimensiuni, lucrările tale sunt semnficative. Și, te invit să conștientizezi mai mult și să te prețuiești mai mult ca lucrător al acestei Conștiințe Superioare.  

Noi venim în întâmpinarea voastră în această lună, să vă deschidem accesul la noi tărâmuri ce vă conectează la energia noastră, ce vă ajută să ieșiți din anumite stări mai puțin benefice pentru voi și pentru comunitatea voastră, ridicându-vă frecvența. Câteodată venim în vis la voi și simplul contact cu energia noastră vă ajută ca dimineața să fiți plini de speranță, de voie bună și de chef de viață și de lucru. Avem și noi aici o contribuție. Este adevărat că sunt entități întrupate pe Planeta Pământ cu care noi avem contract, înțelegeri sau niște prietenii profunde. Cu aceștia noi venim și menținem această relație, cum am spus câteodată contractuală alteori pur și simplu din prietenie pură, și venim să susținem, cum am spus. Chiar dacă nu faci parte din acestă categorie, noi suntem deschiși să venim să lucrăm împreună, să lucrăm în beneficiul tău, astfel încât tu să ai o creștere în frecvența ta, să începi să manifești mai multă bucurie, entuziasm de-a dreptul copilăresc în tot ceea ce faci, în îndeplinirea misiunii tale. Deci, cheamă-ne și noi îți vom oferi susținerea noastră.

Te invităm, dacă simți și dorești, să povestești aceste întâlniri dintre noi să le transpui într-un poem, într-un mesaj, într-o poveste fantastică, în orice mod consideri tu că poți să-i ajuți pe ceilalți, transmițându-le această energie.

Suntem alături de tine, prieten drag, și venim să-ți înfrumusețăm viața. Îți mulțumim cu recunoștință!

O lună aprilie în bucurie, inocență și creativitate la cote înalte!  

Articolul precedentLecția Chakrei 6 –  Caută doar adevărul!     
Articolul următorÎntâlnire cu puterea personală
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.