Quan Yin – conectarea la Copilul Interior

0

Maestrul Înălțat Quan Yin este ghidul lunii ianuarie 2019 și ei îi mulțumim pentru călăuzirea plină de iubire și înțelepciune. Mesajul lunii ianurie a fost transmis prin Loredana Caradimu. Acest mesaj dedicat începutului de An Nou și vine după Mesajul Arhanghelului Gabriel de la finalul anului 2018.

Cunoscută și sub numele de Kwan Yin, Guanyin, Quan’Am, Kannon, Kanin sau Kwannon, Maestrul Înălțat Quan Yin este în China zeița milei, a compasiunii și a protecției. Numele ei înseamnă „cea care aude rugăciunile”.  Ea este adesea numită și Maica Maria a Răsăritului, deoarece ea reprezintă divinitatea feminină și energia zeiței în religia buddhistă, așa cu Maica Domnului reprezintă feminitatea plină de iubire în religia creștină. 

* * * Mesajul lunii ianuarie * * * 

Luna aceasta, dragii mei, sunteți invitați să vă conectați la Copilul Interior, să oferiți timp și spațiu, să vă reîntoarceți la acea stare a inocenței imaculate, în acea stare a bucuriei infinite, în acea stare a descoperiri fără judecată, a mirării, a sufletului care tresaltă, la vederea celorlalți copii cu care interacționezi prin joc, și uiți de orice limitare.

Această stare te invit s-o experimentezi în acestă lună repetat și neîncetat. În acest mod vei amprenta anul tău în cel mai frumos mod. Vei da un restart, vei acora un început, te vei bucura de noi alianțe, vei avea acces la creativitate fără să-ți pui probleme de blocaje, fără să te gândești la judecata celor din jur. Vei experimenta cu adevărat starea de “a fi” fără să te gândești ce înseamnă ea, cum și ce tehnică poate fi accesată, practicată. Nu e nimic sofisticat, doar întoarce-te, drag copil, la bucuria de a fi și acest aspect al tău pe care-l numesc copilul interior te va ajuta, te va ghida în acestă călătorie, în această reîntoarcere la puritate, la inocență, la potențialul tău maxim de creator, de magician, de copil al Universului.  

Bucură-te, drag copil, aici și acum, e tot ceea ce-ți doresc și te invit sa experimentezi în prima lună a anului 2019. Eu voi fi ghidul tău în acestă călătorie, în acestă aventură a lui “a fi”.

 

Articolul precedentMesajul Arhanghelului Gabriel la finalul anului 2018
Articolul următorCristalul de stâncă – maestrul vindecător (II)
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.