Interviu cu Patrick Zeigler

0

Cand vine vorba despre All Love si experienta unei meditatii sau atelier All Love, mai toti participantii va vor spune ca este extrem de dificil s-o povesti. De-al lungul timpului, am publicat diverse articole incercand sa explicam cum functioneaza si care sunt beneficiile meditatiilor All Love. De aceasta data insa, imi face placere sa te invit sa urmaresti un interviu cu Patrick Zeigler realizat in Brazilia de catre Rafael Lignani & Santhiago Calvacanti.

Patrick Zeigler … ce este All Love

Dupa cum chiar Patrick Zeigler marturiseste, drumul descoperii sale de sine a inceput la o varsta foatre frageda, undeva in jurul varstei de 10-11 ani cand a citit prima carte despre experientele extrasenzoriale. Au urmat lecturi si experiente de lucru cu hipnoza, diverse tehnici de meditatie si terapii, studiu cu diversi maestri, toate acestea pregatindu-l fara sa stie pentru o experienta unica pe care a trait-o in 1984 in Marea Piramida din Cairo, Egipt. Nu implinise inca 30 de ani, cand a petrecut o noapte in Marea Piramida, iar atunci a experimentat ceea ce el numeste “ceva similar unei descarcari electrice care a trecut prin mine”. Au urmat ani de zile de lucru cu aceasta energie, dar si cu alte terapii energetice si de vindecare, in final dezvoltand sistemul Seichim/Sekhem.

Acest interviu vorbeste despre drumul de la Seichim/Sekhem, cum a aparut All Love si care sunt beneficiile meditatiilor All Love.

Experienta meditatiilor All Love …

Seara de meditatii All LoveAtelier All Love sau un Weekend All Love cuprinde o serie de exercitii practice si meditatii. Acestea au ca scop armonizarea noastra cu ceea ce suntem cu adevarat, cu natura noastra profunda. Ne ajuta sa constientizam ca avem nevoie sa traim in prezent, ca ne putem elibera singuri de blocajele care ne tin pe loc. In cadrul unei intalniri cu energia All Love, poti experimenta cresterea sensibilitatii si a intuitiei, lucrul cu posibile blocaje de natura fizica, mentala, emotionala si/sau spirituala, reconectarea la sursa si la Inima Pamantului, regresie in vietile anterioare etc. Meditatiile All Love / Seichim / Sekhem te pot ajuta sa vindeci diverse blocaje energetice sau emotionale, sa accesezi energii superioare si chiar la alte dimensiuni. Daca te intereseaza sa participi la un workshop All Love, te rugam sa consulti calendarul de Evenimente.

Articolul precedentLapis Lazuli — piatra adevarului
Articolul următorMichael A. Heemskerk si muzica meditatiilor All Love
Ana Maria Bogdan este un om care iubește viața. Prețuiește prieteniile calătoriile, cărtile bune și Romania. Crede cu tărie că oamenii își schimbă viașa atunci când își urmează chemarea interioară, sufletul. Este cunoscută ca "om de digital, având peste 15 ani de experiența în acestă industrie, dar scrie despre tot ceea ce-i place: locurile pe care le vizitează, tradiții, obiceiuri, simboluri, locuri și oameni frumoși.