Maria Magdalena – noiembrie cu iubire

0

Maria Magdalena este ghidul lunii noiembrie 2018 și ei îi mulțumim pentru călăuzirea plină de iubire și înțelepciune. Mesajul a fost transmis prin Loredana Caradimu. 

* * * Noiembrie cu iubire * * *

Suflete minunate,

Primiți binecuvântarea mea. Sunt onorată să vă transmit îndrumările mele într-una din lunile speciale ale anului calendaristic. De ce spun acest lucru?

Este o luna în care atingerea noastră este mai puternică, mai vizibilă, în care ne puteți simți mai ușor energia în câmpurile voastre. Și acest lucru se întâmplă și este permis cu aceia ce și-au asumat calea, l-au ancorat bine pe Dumnezeu în sufletele lor, își asumă misiunea în mod conștient.

Este o lună în care simțim că muncim cot la cot într-o mare echipă mai intens decât în alte luni de pregătire. Acum suntem în acțiune, e necesar ca frecvențele, undele, transmisiile noastre să fie auzite cu claritate și într-un ritm alert.

Este o periodă în care, dacă ai juca șah, ai face mutările strategice ce te pot ajuta să închizi rapid jocul, bătalia. De aceea legatura dintre noi este foarte strânsă și tu o simți, o vei simți ușor dacă îți permiți acest lucru.

Și ce e necesar pentru ca să ne auzi, simți?

Să-ți deschizi inima, să nu-ți fie teamă, să rămâi prezent în corpul tău și să-ți deschizi larg porțile sufletului. Fluxul de iubire ce ne leagă pe toți este modul prin care noi realizăm transmisiile în siguranță către voi. Eu sunt aici să te asist în acest proces, să te simți în siguranță iubind, să-ți permiți să iubești, să lași fluxul energiei iubirii să se manifeste prin tine. În acest mod miraculos vei simți cum prinzi aripi, ai putere, energie, resurse să-ți îndeplinești menirea, să fii în acord cu tine, cu planul divin, să te aliniezi la el.

Iubirea ne unește pe toți. E timpul să manifești nestingherit iubirea în viața ta. Spune că iubești, arată-i persoanei care-ți mângaie sufletul ca o iubești, arată tuturor celor din jur ce înseamnă iubirea și așa lucrezi pentru IUBIRE, pentru UNUL, ești UNUL.

Punctez acum ca această lună, noi ce avem în grijă planul divin al flăcărilor gemene, vom trimite resursele, ajutoarele necesare ca mișcări importante să se manifeste în procesul de uniune, aceasta fiind una din mutările strategice ale planului divin de ascensionare.

Păstrează-ți calmul, liniștea interioară și credința. Sunt cu tine în acest proces.

Îți recomand să respiri conștient, să găsești momente de odihnă, să te conectezi la energia soarelui interior, să lucrezi cu tine în a transforma blocajele mentale și emoționale ce te țin pe loc acum în a-ți urmări nestăvilit simțirea.

O lună puternic transformatoare prin puterea energiei iubirii. Deschide-ți inima, îmbrătișează-ți semenii, bucură-te de tine și de cei din jur, iubirea este ceea care te înalță acum.

O luna în iubire!

 

Foto: Veliko Karachiviev @ Unsplash
Articolul precedentRugăciunile studentului către Sf. Anton de Padova
Articolul următorLa Que Sabe – Povestea ceșcuței sparte
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.