Michael A. Heemskerk si muzica meditatiilor All Love

0

Dragi prieteni, apelam la voi toti cei care v-ati bucurat de energia All Love si minunata muzica compusa de Michael A. Heemskerk, vindecator, profesor All Love / Sekhem, compozitor si practicant al mai multor tehnici de vindecare. Unele dintre cele mai frumoase cantece din meditatiile All Love au fost scrise de Michael A. Heemskerk si postate pe canalul sau de YouTube. 

Patrick Zeigler, fondatorul All Love, si Michael A. Heemskerk sunt prieteni de foarte multi ani si lucreaza impreuna pentru a va aduce noi melodii care sa va conecteze cu energia All Love. 

Abonati-va la canalul de You Tube al lui Michael A. Heemskerk’s 

Michael A. Heemskerk are nevoie de 1,000 de abonati la canalul de YouTube pentru a putea pastra public cantecele All Love. Acesta are deja 911 abonati, deci nu mai e nevoie de mult pentru a atinge obiectivul de 1000 de abonati. In cazul in care nu se atinge numarul de 1000 de abonati, toate meditatiile vor trebui sterse de pe canalul de You Tube. Asadar, va rugam sa va abonati la canalul sau pentru ca oamenii sa poate aveam in continuare acces la aceste meditatii All Love pe muzica lui Michael A. Heemskerk. Acesta este link-ul unde va puteti abona!

Muzica All Love si Michael A. Heemskerk

Michael A. Heemskerk este un mjuzician si compozitoe extrem de talentat. Impreuna cu Patrick Zeigler a inregristrat o serie de meditatii All Love precum Shenu, Meditatia ADN sau Dansul Infinitului. 

Multumim pentru ajutor!

Descopera energia All Love / SKHM / Seichim

Seara de meditatii All LoveAtelier All Love sau un Weekend All Love cuprinde o serie de exercitii practice si meditatii. Acestea au ca scop armonizarea noastra cu ceea ce suntem cu adevarat, cu natura noastra profunda. Ne ajuta sa constientizam ca avem nevoie sa traim in prezent, ca ne putem elibera singuri de blocajele care ne tin pe loc. In cadrul unei intalniri cu energia All Love, poti experimenta cresterea sensibilitatii si a intuitiei, lucrul cu posibile blocaje de natura fizica, mentala, emotionala si/sau spirituala, reconectarea la sursa si la Inima Pamantului, regresie in vietile anterioare etc. Meditatiile All Love / Seichim / Sekhem te pot ajuta sa vindeci diverse blocaje energetice sau emotionale, sa accesezi energii superioare si chiar la alte dimensiuni. Daca te intereseaza sa participi la un workshop All Love, te rugam sa consulti calendarul de Evenimente.

 

 

 

Articolul precedentInterviu cu Patrick Zeigler
Articolul următorCe este Karuna Reiki …
Ana Maria Bogdan este un om care iubește viața. Prețuiește prieteniile calătoriile, cărtile bune și Romania. Crede cu tărie că oamenii își schimbă viașa atunci când își urmează chemarea interioară, sufletul. Este cunoscută ca "om de digital, având peste 15 ani de experiența în acestă industrie, dar scrie despre tot ceea ce-i place: locurile pe care le vizitează, tradiții, obiceiuri, simboluri, locuri și oameni frumoși.