Mai — aspecte karmice și relațiile tale

0

Mesajul lunii mai 2019 adresat tuturor cititorilor Chakana.me vine de la Arhaghelul Mihail, Îngerul Dreptății Dumnezeiești, cel rânduit pe veci drept conducătorul cetelor îngerești. Purtătorul sabiei de foc, Arhanghelul Mihail ne povățuiește luna aceasta cu privire la relațiile pe care le avem și aspectele karmice care se pot activa în această perioadă. Îi mulțumim cu recunoștință Loredanei Caradimu, ghidul terestru al acestei transmisii.

Mesajul lunii mai 2019

Prieteni dragi,

Luna mai este o lună benefică în a înțelege sensurile subtile ale relațiilor tale. Întâlniți persoane noi sau sunt persoane din realitatea voastră cu care vei activa amintiri din trecuturile tale. Vei reactiva aspecte karmice, datorii, ce necesită înțelegere și, nu în ultimul rând, plată. Aceste persoane există sau intră în realitatea ta ca tu să înveți anumite lecții sau să-ți dai examenul. Pentru că tot te-ai pregătit până acum, ai avut înțelesuri, conștientizări, ai repetat neîntrerupt și acum poate să apară o situație într-o anumită relație. Modul în care vei reacționa, acționa, raporta la situație și cei implicați, inclusiv la propria ta personă, va fi un test.

Deci, în această lună, relațiile vor fi tema principală de lucru pentru fiecare dintre voi, în diferite aspecte și implicând diferite teme, lecții. Sfatul meu este să accepți ceea ce este, să înțelegi că ceea ce este se relevă, se întâmplă sub ochii tăi, în viața ta, este o treaptă necesară în evoluția ta.

Nu fugi de răspundere, nu ocoli deciziile, dar privește și raportează-te la aceste situații cu toleranță, înțelegere. Nu uita, întotdeauna înainte de a lua o decizie să te uiți la filmul situației, punându-te și-n rolul celui din fața ta. Apoi, da, ia o decizie așa cum este mai bine pentru tine, din punctul tău de vedere, dar gândindu-te atât în perspectivă, și punându-ți intenția să iei decizia potrivită pentru tine și toți cei implicați, în acord cu Planul Divin, în acord cu Voia Divină.

Evită să iei decizii pripite, să aționezi ghidat de impulsuri trecătoare, și în primul rând de orgoliul tău. Orgoliul tău va fi cel care-ți va da cel mai mult de furcă. Deci, evită să iei deciziii pe care orgoliul tău le ia în locul înțelepciunii tale. Așasar, este o lună în care clarifici și rezolvi aspecte ce țin de relațiile tale.

Atenție, răbdare și multă înțelepciune este ceea ce-ți recomand în această lună.

Fii binecuvântat în numele Sfintei Treimi! O lună plină de înțelepciune și echilibru!

Celor ce vor să-i mulțumească Arhanghelul Mihail pentru Mesajul lunii mai 2019, le sugerăm să-i trimită o ofrandă de lumină.  Altfel spus, să-i aprindă o lumânare și cu intenție să-i mulțumească cu recunoștință pentru ghidare transmisă și să-L roage pe Tatăl Ceresc Suprem, să-l răsplătească pe acesta.

Cu privire la karmă și aspecte karmice, mai puteți citi pe site-ul Centrului DOOR mesajul transmis cu ceva vreme în urmă de către Arhanghelul Mihail – Karma între responsabilitate și victimizare. În plus, pentru cei ce-i doresc ajutorul Arhanghelului Mihail sau să afle mai multe despre misiunea acestuia, le recomandăm urmatoarele rugăciuni și articole:

 

Articolul precedentZiua Națională a Portului Tradițional din România
Articolul următorRugăciunea Iertării
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.