Meditații cu Mama Pământ

0

În lunile ianuarie și februarie 2019, Seara de meditații, susținută de Petruța Didoiu-Spătaru, va fi dedicată Mamei Pământ. Fiecare Seara de meditații serii va avea o temă, va aborda un anumit aspecte care trebuie curățat și vindecat. Dăcă te întrebi de ce ai participa la o astfel de seară de meditații, atunci poate e bine să precizăm că noi, oamenii, suntem ființe de lumină, care primim energie de la Mama Pâmânt și de la Tatăl Ceresc. Iubirea lor este una necondiționată, iar sprijinul pe care ni-l dau este permanent, chiar dacă realizăm sau nu acest lucru, și chiar în ciuda comportamentului nostru care de multe ori lasă de dorit. Să nu uităm că apa, cristaleleplantele sunt daruri de vindecare pe care Mama Pământ ni l-a făcut de la începutul vremurilor.

Seară de meditații cu Mama Pământ

Aceasta este agenda completă a serilor de meditații cu Mama Pământ din lunile ianuarie și februarie 2019. Detalii suplimentare puteți găsi pe pagina dedicată fiecărui eveniment în parte.

Înscriere – Seară de meditații  

  • Unde — Strada Lânăriei Nr.147, Sector 4, București
  • Înscriere  — poți afla detalii și să te înscrii la acest seminar apelând la adresa de email [email protected] sau la numărul de telefon mobil 0745 104 164;
  • Taxa de participare — 40 Lei;
  • Informații utile — Nu este necesară o pregătire aparte pentru participarea la aceste meditații. E de preferat să aveți o ținută lejeră, confortabilă.

Petruța Didoiu Spătaru

Absolventă a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti, Petruța Didoiu Spătaru a fost preocupată de tot ceea ce reprezintă universul nostru interior, sufletul, lumea invizibilă și starea de bine. De-a lungul anilor a practicat diverse tehnici de vindecare, urmând în paralel numeroase cursuri de pregatire și seminarii. În prezent susține în Bucuresti și alte orase din țară workshop-uri de Constelații Familiale, Reiki și meditații.

Articolul precedentCristalul de stâncă – maestrul vindecător (I)
Articolul următorArta de a fi femeie