Meditație cu Umbra

A lucra conștient și din inimă la vindecarea Umbrei este o chestiune de alegere personală, de curaj și de asumare. Odată ce am ales această cale, Umbra ne ajută să ne ridicăm la nivelul de conștiință al Ființei.

1

Meditație cu Umbra, ghidată de terapeuta Oana Silvia Filip, este o continuare firească și necesară a articolului Umbra – prieten sau dușman.

Meditația cu Umbra
Meditația cu Umbra

Considerăm că este important să ai în vedere câteva aspecte extrem de importante legate ce reprezintă Umbra și care este rolul ei. Prima precizare pe care dorim s-o facem este că Lumină fără întuneric nu există. Aceste două stări potențiale coexistă în fiecare din noi, depinde însă pe care dorim s-o creștem. Această creștere depinde de alegerile noastre personale. Rolul Umbrei este de a aduce la suprafața conștiintei Lumina. Astfel, putem urma calea proprie a evoluției noastre personale.

Meditație cu Umbra

Înainte de a face Meditația cu Umbra, considerăm că e necesar să clarificăm câteva aspecte esențiale.

  • Conștient sau nu, tu ai mai lucrat cu Umbra ta, cu anumite aspecte ale ei. Ai întâlnit-o în meditații, în timpul petrecut înlăuntrul tău, străduindu-te să înțelegi ce se cu tine. Ți-a apărut în constelații, în lucrulcu energia Reiki Usui /Karuna sau în alte tehnici și terapii alternative.
  • Umbra se află întotdeauna cu tine. Ea este în sufletul tău, fie că vrei să accepți acest lucru sau nu. Ceea ce aceasta dorește este recunoaștere. Vrea să o vedem, să o acceptăm.
  • Umbra îți este un aliat fidel de fiecare dată când alegi să vindeci un aspect al tău care te nemulțumește. Când îi ignori mesajele, ea te împiedică să te bucuri deplin de viață. Așa cum frumos spune Oana Silvia Filip, „Umbra nu este Dușmanul! Ea este un cumul de bucăți de suflet lovite, suferinde, ciopârțite, legate, lăsate în uitare și părăsire” … iar toate aceste bucățele au nevoie de vindecare.

A lucra conștient și din inimă la vindecarea Umbrei este o chestiune de alegere personală, de curaj și de asumare. Odată ce am ales această cale, Umbra ne ajută să ne ridicăm la nivelul de conștiință al Ființei. Iar acum, te invităm la Meditație cu Umbra alături de Oana Silvia Filip.

Articolul precedentSfânta Aurelia — Trăiește-te pe tine!
Articolul următorUmbra – Dușman sau prieten?

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here