Maria Magdalena — manifestarea iubirii în relația de cuplu

0

Maestrul Înălțat Maria Magdalena este Ghidul Lunii Februarie 2019 și ei îi mulțumim cu recunoștință pentru călăuzirea plină de iubire și înțelepciune. Mesajul lunii februarie adresat special cititorilor Chakana a fost transmis prin Loredana Caradimu. 

❤ ❤ ❤

Mesajul lunii Februarie 2019

Maria Magdalena — manifestarea iubirii în relația de cuplu

Luna aceasta, dragii mei, vă invit la un joc!

Alege-ți o floare acum dintre cele pe care eu ți le voi enumera: trandafir roz, crin alb, bujor roșu, clopoțel de pădure și mărgăritar. Înainte de a merge mai departe, alege-ți una dintre aceste opțiuni. Nu trișa!

Îți voi dezvălui acum ce se ascunde în spatele alegerii tale. Acest lucru are legatură cu modul în care tu, în interiorul tău, în sufletul tău, crezi în puterea iubirii și o manifești în relația de cuplu. Indiferend de statusul tău existent, există un astfel de potențial, cât și o istorie atât în această întrupare cât și în altele, iar acest lucru este imprimat în structurile tale sufletești. Îți voi indica pentru fiecare floare atât însemnătatea ei, cât și recomandările mele, astfel încât să crești o grădină minunată din florea pe care tu ai ales-o. Adică, să folosești potențialele, calitățile și însușirile acestei flori sufletești, prin care tu vezi iubirea, și s-o multiplici, s-o amplifici, ca și când ai înmulți floarea ta. Vom începe cu prima floare aleasă …

Trandafir roz

Trandafir roz
Trandafir roz

Această floare nu este ușor de cultivat. Ea are nevoie de multă grijă, astfel încât, persoanele care au ales această floare vor avea nevoie de multă grijă lăuntrică în a cultiva și manifesta iubirea, se vor îndrăgosti mai greu, dar când se îndrăgostesc vor fi capabile să ofere cu toată inima, dar cu timiditate, din iubirea lor launtrică.

În general, se vor manifesta de la nivel de suflet foarte mult. Vor fi niște persoane destul de prețioase. Se doresc a fi seduse, a fi căutate, a fi îngrijite în relația cu partenereul de cuplu. Deci, acel partener e necesar să-i ofere atenție, grijăpermanentă, nu să o sufoce, dar să-i simtă prezența de grădinar responsabil.

Ca tu să potențezi iubirea în cuplu, în cazul în care ai ales acest tip de floare, cum am spune să înmulțim butucul, îți recomand să păstrezi acest spațiu sacru în care se manifestă iubirea ta, dar, să te deschizi, să-l aduci în relație și să nu rămână doar în interiorul tău. Deci, atenție la cum aduci în manifestare! Ai tendința de a te bucura de iubire mai degrabă în spațiul tău lăuntric decât zi de zi în relația ta.

Aceste flori au tendința chiar de a rămâne de multe ori cam singuratice, deci ieși din seră! Ieși din palatul de cristal unde-ți place să fii admirată, și lasă partenerul tău să te atingă, să se bucure de parfumul tău, astfel încât trandafirul tău să se înmulțească și cu adevărat, întreaga gradină a sufletului tău, întreaga gradină a relației de cuplu să fie plină de boboci și flori.

Crinul alb

Crin alb
Crin alb

Persoanele care au ales crinul sunt persoane extrem de sofisticate. Acest tip de complexitate de multe ori este interpretată în relația de cuplu ca o persoană rece ce nu-și poate manifesta cu adevărat simțămintele, sentimetele. Acest lucru în realitate nu este adevărat. Însă, pentru ca o ființă, ce a ales acest tip de floare, să se simtă bine, să-și manifeste potențialul de a primi și dărui iubire în relația de cuplu, e necesar să se ocupe de sine, să fie pusă pe un piedestal.

Da, această entitate are nevoie de a fi adorată mai mult decât orice altă entitate din acest frumos de flori. Acesta este felul de a se simți iubit, iubită. Odată ce partenerul unei astfel de ființe îi oferă zilnic alint, grijă, iubire, drăgălașenie, cadouri, cuvinte frumoase, această floare se va încălzi și va oferi extrem de multă iubire … altfel, această floare se va transforma într-un cristal ce va emite, dar foarte subtil. Aproape imperceptibil.

 

Bujor roșu

Bujor roșu
Bujor roșu

Entitatea care a ales bujorul este o ființă care știe să exploreze jocul, bucuria în relația de cuplu. Știe să-și manifeste potențialul energiei sexuale. Știe și înțelege jocul relației de iubire, alchimia iubirii sacre. Important este pentru această ființă să-și amintească, să nu lase nevalorificat acest potențial din cauza criticilor, invidiilor, preconcepțiilor celor din jur.

Această entitate este destul de influențată de celelalte flori din jur, mai ales de “prietenele” ei femei. Indiferend dacă ești bărbat sau femeie, și ai ales această floare, femeile din jurul tău au un impact mare în alegerile tale, în modul în care te comporți. Deci, dragul sau draga mea, oricine ai fi tu, lasă aceste păreri și ocupă-te de a te bucura de plenitudinea relațiilor tale! Nu le mai mutila! A te simți liber pentru tine într-o relație de cuplu este singurul și cel mai important sentiment. Fă-ți tu curat în jurul tău, în jurul relație tale și nu-i mai lăsa pe alții să intervină. Și, nu-ți pune opreliști! Explorează-te! Explorează bucuria reuniunii!    

Clopoțel de pădure

Clopoțel de pădure
Clopoțel de pădure

Într-o oarecare măsură, dacă ai ales această floare, poți fi un prieten bun sau prietenă bună cu cel/ cea care a ales mărgăritarul. Într-un fel sau altul, vedeți iubirea, o simțiți și o manifestați destul de asemănător, însă spre deosebire de floarea de mărgăritar, clopoțelul are nevoie de mai multă independență, de mai mult spațiu în relația de cuplu. Astfel că, această ființă, ce a ales această floare ca expresie a iubirii în cuplu, este o persoană care poate să ofere, se deschide să ofere atunci când are spațiul de a respira, de a se manifesta pe sine ca și individualitate. Doar atunci și doar atunci poate oferi, se poate pierde, abandona în relația de iubire din cuplu.

În cazul în care, partenerul sau partenera ființei, care a ales această floare, manifestă posesivitate, va crea situații tensionate și va pierde în timp atenția, interesul sau chiar partenerul partenera ce a ales clopoțelul. Cu cât vei oferi spațiu, cu cât îți vei oferi tu spațiu, ființă ce ai ales clopoțelul de munte, cu atât vei ști, vei avea capacitatea și te vei bucura să te manifești în relația de iubire din cuplu. Deci, este și responsabilitatea ta de a stabili ceea ce simți, ceea ce dorești și ceea ce ai nevoie în relația de cuplu. Odată ce aceste lucruri sunt așezate la locul lor, respectate, te vei bucura din plin de partenerul/ partenera și iubirea dintre voi.   

Mărgăritar

Mărgăritar
Mărgăritar

Mărgăritarul, dacă ai ales, ești o ființă care în relația de iubire ești foarte vulnerabilă și fragilă. În același timp, ai nevoie de fi într-un spațiu de siguranță. În momentul în care găsești acea relație în care să te simți în siguranță, te vei înmulți foarte rapid; nu vei mai avea nicio rezistență și grădina relației tale se va umple de pui; adică iubirea va crește nestăvilită; vei fi foarte productivă.

Un alt aspect al persoanelor care au ales mărgăritarul este o sensibilitate extraordinară, am spus în relația de cuplu, de iubire, în manifestarea acestei relații. Orice cuvânt spus pe o frecvență mai agresivă poate schimba starea persoanei care a ales mărgăritarul. Nu în sensul că este o persoană supărăcioasă, ci pur și simplu o doare foarte tare orice cuvânt, pentru că mărgăritarul se lasă, este deschis în a dărui, dar e foarte sensibil la frecvențele pe care partenerul sau partenera le emite în această relație. Sfatul meu, pentru ființele care au ales mărgăritarul, este să intre într-o relație de cuplu doar atunci când se simt în siguranță. Altfel se vor simți răniți, neîmpliniți, iar perioada de vindecare după o relație în care această persoană a fost “agresată” (prin cuvinte, prin fapte, prin comportament) va dura destul de mult. Deci, alege-ți partenerul sau partenera care-ți oferă dincolo de orice un sentiment de siguranță, de încredere. E ca și când îți găsești locul pe care poți să-ți multiplici, să amplifici rapid semințele iubirii tale, dar e important să găsești solul potrivit.

❤ ❤ ❤

Este de înțeles că fiecare entitate a ales după cum i-a transmis sufletul, pentru că fiecare floare, pe care eu am propus-o, are un tip de energie ce este codificată în structurile tale sufletești. Deci, nu te îndoi de ceea ce ai ales! Nu te judeca pentru ceea ce ai ales! Cel mai important este să fii în acord cu ceea ce ești și să găsești grădinarul potrivit pentru a-ți oferi tratamentul special de care ai tu nevoie. Deci, nu e necesar să-ți schimbi felul de a fi într-o relație, acesta este cel mai mare pericol! Este o automutilare! Nu vei reuși niciodată să fii un bujor, dacă tu ești un mărgăritar.

În cazul în care, grădinarul tău nu este cel potrivit, caută-l pe cel potrivit! Nu-ți schimba tu esența! În felul acesta, vei avea parte de o relație de cuplu armonioasă, binecuvântată. Altfel, vei căuta și experimenta tipuri de relații care să te ajute și să-ți confirme că tu nu ești un trandafir, dacă ești un clopoțel de munte. Și, uite așa, îți tot cauți esența în diferite relații. Dar, poate, dacă ești mai atent la cine ești și ce nevoi ai, vei putea cultiva relația potrivită pentru tine. Deci, te uiți astfel la partenerul tău, dacă ești un crin alb: “Este acesta capabil să mă adore? Este acesta capabil să-mi ofere atenția de care am eu nevoie? … ” Da sau nu?! Poate există un potențial ce nu este fructificat. Dar, dacă ceea ce e partenerul tău în acest moment, dacă profilul partenerului tău este departe de ceea ce tu ai nevoie, atunci schimbă direcția. Caută-ți partenerul potrivit, dar înainte de asta, cere ce ai nevoie. Vezi, dacă ți se oferă, vezi, dacă persoana de lângă tine este dispusă să-ți ofere ceea ce ai tu nevoie.

O lună binecuvântată, dragi flori! Să înfloriți pe zi ce trece, respectați-vă esența!

Articolul precedentLecția Chakrei 3 — Respectă-te pe tine!
Articolul următorAscensionare conștientă – curs online
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.