Rugăciune către Maica Domnului care desface nodurile

Rugăciune de eliberare și îndepărtare a cauzelor pentru care te confrunți cu situații dificile, neplăcute, greutăți care nu-ți aparțin și alte necazuri.

0

La vreme de necaz, tristețe, deznădejde și alte momente în care simți că nimic nu curge în viața ta așa cum simți că trebui,  Rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile este binevenită și eliberatoare. Eliberatoare pentru că, deși poate nu știi exact care este cauza, motivul, sau poate neînțelegerea ta, pentru care ceea ce-ți dorești nu se întâmplă, Maica va știi cum să te ajute … fie va dezlega magia, un jurământ sau un blestem, fie va elibera suferința și emoțiile care astăzi nu mai servesc binelui tău suprem etc. Poți înălța această rugăciune pentru dificultăți privitoare la întemeierea unei familii, căsătorie, de sănătate, de abundență și prosperitate etc.

Înainte de a citi această rugăciune, poți aprinde o lumânare, ca ofrandă de mulțumire pentru Maica Domnului, urmată de citirea Rugăciunilor începătoare. De asemenea, e bine să faci iertări cu tine și cu toți cei implicați în această situație, fie că îi cunoști sau nu. Puritatea intenției tale în acord cu Voia Divină și puterea iertării sunt de mare ajutor, atunci când dorești să vindeci sau să rezolvi o situație neplăcută prin care treci.

* * * *.* * *

O, Mamă prea iubită şi Preasfântă Fecioară Maria, Tu care desfaci „nodurile” ce îi sufocă pe copiii Tăi, întinde-ţi mâinile milostive spre mine. Îţi încredinţez astăzi acest „nod” (numește necazul, problema cu care te confrunți) şi toate consecinţele și amprentele negative. Îţi dau acest „nod” care mă chinuie, mă face nefericit(ă) şi mă împiedică să mă unesc cu tine şi cu Fiul Tău, Mântuitorul meu. Cred cu tărie că poţi să desfaci acest „nod” pentru că Domnul Isus îţi dă întreaga putere. Tu eşti Mama mea, ştiu că vei face aceasta pentru că mă iubeşti cu însuşi iubirea Lui Dumnezeu. Maica Domnului, tu cea care desface „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

O, Mamă prea iubită, izvorul tuturor harurilor, inima mi se îndreaptă azi către tine. Recunosc că grreșesc şi am nevoie de ajutorul tău. Încredintez în mâinile tale acest „nod” şi te rog să mă ierţi că am neglijat adeseori harurile pe care tu le obţii pentru mine. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Preasfânta mea Mijlocitoare, Împărăteasa Cerului, Tu ale cărei mâini primesc şi împart toate bogăţiile Cereşti. Depun în mâinile tale acest „nod” al vieţii mele. Îi cer iertare Părintelui Veşnic pentru greşelile mele ca Tu să poţi desface acest „nod” pentru a-mi uşura viaţa. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi multumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Maică Sfântă Preaiubită, care îi primeşti pe toti cei care te caută, îndură-te de mine. Depun în mâinile tale acest „nod” greu. El îmi alungă pacea, îmi paralizează sufletul, mă impiedică să merg către Domnul meu, şi să-mi pun viaţa în slujba Lui. Desfă, te rog, acest „nod” din viaţa mea, o, Măicuţă Bună. Cere de la Fiul Tău iubit, vindecarea credinţei mele paralizate, care se lasă doborâtă. Mergi alături de mine, să încetez să mă tot plâng, să învăţ, să mulţumesc în fiecare clipă şi să surâd încrezător în puterea ta. Maica Domnului, tu care știi a desface „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preaiubită!

Mamă care desfaci „nodurile”. Blândă, generoasă şi plină de iubire, mă îndrept către tine pentru a încredinţa încă o dată, în mâinile tale, acest nod. Îţi cer înţelepciunea lui Dumnezeu, ca să acţionez în lumina Spiritului Sfânt, pentru a deznoda toate aceste dificultăţi. Eliberează-mă de amărăciunea, de mânia şi de ura cauzate de acest „nod” în sufletul meu. Dă-mi blândeţea ta, ca să învăţ să meditez totul în tăcere în inima mea. Spiritul lui Dumnezeu să vină asupra mea pentru a trăi o viaţă nouă. Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine! Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preiubită!

Regina şi Mama Îndurării, îţi predau acest „nod” al vieţii mele. Şi te rog să-mi dai o inimă care să ştie să fie răbdătoare, în timp ce Tu care știi a desface acest „nod” greu al vieţii mele. Învaţă-mă să perseverez în ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu, să mă spovedesc, să mă împărtăşesc şi rămâi mereu cu mine. Pregăteşte-mi inima pentru a sărbători cu îngerii Harul pe care tu eşti pe cale să mi-l obţii. Distruge capcanele care au provocat aceste „noduri” în viaţa mea. Îţi mulțumesc cu recunoștință pentrru binecuvântările pe care le reverși asupra casei și familiei mele, pentru bunurile mele exterioare şi interioare. Șterge cu milostivirea ta lacrimile din ochii mei și primeşte-mă în braţele tale. Învăluieşte-mă în mantia ta de iubire, păstrează-mă sub ocrotirea ta. Te rog să-mi desfaci acest „nod” pentru totdeauna … Sper în tine Maica Domnului, care desfaci „nodurile” vieţii mele, roagă-te pentru mine!

Îţi mulţumesc, Măicuţa mea preiubită!

După ce ai rostit rugăciunea către Maica Domnului care desface nodurile, mulțumește-i cu recunoștință pentru ajutorul pe care ți l-a dat și roagă-l pe Bunul Dumnezeu, Creatorul a Toată Creația, s-o răsplătescă așa cum știe El. 

Această rugăciune o poți rosti de câteva ori la interval de câteva zile. Poate fi o dată, de trei ori, sau mai multe, sufletul tău va știi. De exemplu, o poți rosti luni, miercuri și vineri, iar dacă o însoțești și post, te va ajuta în curățarea a ceea ce nu te ajută. 

Articolul precedentServicii de marketing pentru terapeuți