Magia practică a Dragonilor

0

Cu ceva vreme în urmă, Floriana Ungureanu vă povestea despre dragoni și despre arta divinației dragonilor. Acum a sosit momentul să descoperiți cartea Magia practică a dragonilor! Așadar, ne face mare plăcere prezentăm câteva informații despre prima carte publicată în România și dedicată dragonilor.    

Dragonii – ființe mitice, recunoscute în tradiția populară autohtonă drept balauri, zmei, scorpii și ghenoaie sunt ființe elementale păzitori/gardieni și suport energetic ai lumii materiale. Temuți, huliți, vânați, s-au ascuns în lumea miturilor și s-au îndepărtat de oameni. Dar, așa cum menționa Floriana, „Dragonii personifică forța și puterea naturii, eu sunt spiritele care o susșin, iar Omul s-a temut adesea de manifestarea puternică a naturii, neînțelegând-o, adesea preferînd să o supună propriilor nevoi și dorințe.” 

În ultima perioadă vălul dintre lumi s-a subțiat, atenția oamenilor revine asupra lumii ascunse a spiritului și a energiei, dintr-o nouă perspectivă și cu noi instrumente de observare și gestionare a fricilor. Cunoașterea și multitudinea de instrumente care vin să te susțină, atunci când riști să te rătăcești pe căile spiritului, fac ca această călătorie să fie una mai puțin riscantă, deși la fel de plină de neprevăzut.

Magia practică a dragonilor

Dragonul iubirii necondiționate
Dragonul iubirii necondiționate – ilustrație de Val Young

Magia practică a dragonilor este o carte despre Spirit și formele pe care acesta și le asumă și interacțiunea dintre ele și manifestarea în plan fizic. Trăirile oamenilor au impact asupra mediului, iar acesta are impact asupra trăirilor. E timpul să devenim conștienți de mărimea și influența acestui impact asupra evoluției noastre personale.

Cartea îți va dezvălui o lume magică cu dragoni de tot felul, balauri, leviatani și alți monștri mitici. Vei face cunoștință cu ierarhia, organizarea și modul de viață al dragonilor. Vei înțelege care este puntea fizică dintre noi și dragoni și vei învăța care sunt metodele de lucru cu dragonii (ex. meditația de întânire a dragonului, contemplarea dragonilor etc).

Magia practică a dragonilor îți face cunoștință cu dragonii elementali—Dragonul de pământ, Dragonul de apă, Dragonul de foc sau Dragonul de aer, dar și cu alți Dragoni personali—Dragonul iubirii necondiționate, Dragonul de Cristal, Dragonul locului, Dragonul iubirii de cuplu sau Dragonul Cosmic.

Din cuprinsul acestei cărți, minunat ilustrată de Val Young, mai menționăm:

  • Mituri și legende, credințe și religie.
  • Când povestea devine legendă personală.
  • Cărți de divinație cu dragoni
  • Algoritmări, rugăciuni, vrăji, incantații
  • Dragonii din perspectiva dezvoltării personale și spirituale

Cartea Magia practică a dragonilor poate fi achiziționată direct de pe site-ul Editurii Meditative Arts, cea care a făcut posibilă apariția acesteia.

Pentru toți cei interesați să descopere lumea magică a dragonilor și nu numai, îi invităm să viziteze site-ul 10.ceruri.com, unde Floriana Ungureanu împărtășește cu cititorii săi din experiențele propiei sale evoluții personale.

Articolul precedentAscensionare conștientă – curs online
Articolul următorAlin Neacșu – Femeia, creșa universului