Home Ierarhiile celeste Lady Nada – decembrie cu energia feminină

Lady Nada – decembrie cu energia feminină

0
Mesajul lunii decembrie
Mesajul lunii decembrie pentru cititorii Chakana

Maestrul Inălțat Lady Nada este ghidul lunii decembrie 2018 și ei îi mulțumim pentru călăuzirea plină de iubire și înțelepciune. Mesajul lunii decembrie a fost transmis prin Loredana Caradimu.

* * * Mesajul lunii decembrie * * *

Luna decembrie este luna în care energia feminină este în atenția noastră. Te rog să te conectezi la aceasta energie și să o simți ca pe acel sol ce este pregătit pentru a da viață. Este pământul roditor, este cel ce dă rodul. Fiecare din voi, indiferent dacă te-ai întrupat bărbat sau femeie, sunteți pământul și în același timp sunteți și sămânța ce este sădită pentru a crește, a da rod.
Acum, dragul meu, draga mea, lucrează acest pământ pentru a da hrana de care are nevoie samanța ta să crească. Iubește femeia, femeia din tine, femeia din dreapta, din stânga, de sus și ceea ce te ține acum pe tine în brațe, Mama Pământ. Ca solul tău să fie fertil are nevoie de iubirea ta, aceasta este hrana de care are multă nevoie acum. Curață acest sol de buruieni – de neiertări și de suferințe, de supărare, de tot ceea ce îi stă în cale sufletului tău să lase iubirea să hranească, solul, femeia din tine, femeia din universul tău, femeia ca energia creatoare a universurilor.
E timpul! Femeia se trezește la viață în tine, în jurul tău, în realitatea ta și are nevoie de iubire pentru a-și trezi și manifesta potențialele. Hrănește-o! Iubește-o!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here