La Que Sabe

0

Întâlnirea mea cu La Que Sabe (Cea Care Știe) a început cu mult timp în urmă. Pe vremea aceea, nu știam prea multe despre cine este, ce este, dar surprinzător trăiam convingerea că va trebui să vorbesc într-o bună zi despre EA. Așa că, asta am declarat Universului, și culmea culmilor La Que Sabe m-a auzit.

De ce mi-am dorit asta? Nu pot să îți spun. Știu însă, că a fost un gând exprimat brusc într-o seară călduță de vară, dintr-o dată și cu toată convingerea. Un adevăr al propriei mele ființe care, ca orice adevăr, nu avea nevoie de niciun fel de explicații, cauze, motive. Era și atât.

Drum lung de atunci și până astăzi. Au fost perioade în care eu am uitat ceea ce am declarat atunci, însă, La Que Sabe nu.

La Que Sabe sau Divinul Feminin

La Que Sabe
„Nu există femei slabe, există doar femei care nu știu sau nu vor să-și asume esența lor feminină.” La Que Sabe

 

 

EA este cea care știe tot. Știe “cum se face” orice. Este parte a creației. Stăpână a legilor subtilului joc al vieții și al morții, La Que Sabe este cea care guvernează forma și își trimite suflul divin înspre tot ceea ce consideră, pentru a susține Creația. La Que Sabe este Liniștea care conține în ea potențialitatea a tot ceea ce poate fi creat. EA, Divinul Feminin, este Frumoasa Adormită a Marelui Creator care așteptă sacrul sărut.        

După cum nu poate fi numită, EA nu poate fi definită. Putem să-i înțelegem diversele aspecte sau manifestări, dar niciuna nu reușește să o exprime în întregimea sa. Cum ai putea să definești misterul și necuprinsul? Cum ai putea să înțelegi ceea ce este și nu este în același timp? Plecând pe calea descoperirii, multiplele ei fațete învălurite te fac să crezi, să speri, că data viitoare o vei cuprinde. Te fac să crezi, că dincolo de văl îi vei găsi adevarata față. Dar, descoperi că jocul continuă, iar tu înaintezi din ce în ce mai mult ademenită de mirajul EI. Iar, într-o zi, înțelegi că singura soluție este să i te abandonezi complet. În înțelepciunea ei, La Que Sabe stie mereu care îți este nevoia, iar la un moment dat asta își este suficient.

Cea întotdeauna prezentă …

La Que Sabe
„Zici că Ești Femeie? Dacă DA, atunci Simte, Vindecă și Trăiește magia vieții!” La Que Sabe

Eternul EI mister te atrage în magicul joc al vieții, fiind uneori blândă și iubitoare, alteori sălbatică si războinică, sau plină de pasiune. EA ESTE CEA CARE ESTE. Poate să îți placă sau nu, poți să înțelegi sau nu. La Que Sabe este așa cum știe. Nu se va justifica niciodată pentru că adevărul ei nu percepe nevoia ta de explicații. De dincolo de timp și spatiu, va continua să  jongleze cu aspectele dualității, păcălindu-ți și incitându-ți mintea să vrea mai mult. Te vrea în lumea ei pentru că de fapt îi aparți. Te vrea alături de EA pentru că sunteți de fapt la fel.

Te va iubi mereu! Te va iubi și când poate vei uita de EA! Dacă o vei uita, EA tot acolo va fi, scânteie mică afundată în adâncul sufletului tău. Și, va continua să îi șoptească sufletului tău cuvinte suave pline de dorință, pasiune și promisiuni. Toate astea pentru ca La Ques Sabe știe că, deși nu poți sau nu vrei să o auzi, poți să o simți. Mișcarea ei subtilă are scopul de a-ți adormi mintea cea neștiutoare și incompletă. Îți va stimula simțurile și dorințele sufletului. Gândul tău îndreptat cândva spre EA a pus-o în mișcare. Pentru tine EA va freamăta, va vibra, va distruge și va creea din nou, construind cu răbdare, minuțiozitate și determinare drumul pentru a vă regăsi.  

Și, la un moment dat o vei înțelege, o vei aprecia și în final o vei iubi … pentru că La Que Sabe ești de fapt TU.

Primește acestea ca un act al împărtășirii iubirii Celei Care Știe, de la Cea Care Sunt pentru Cea Care Ești.

POVEȘTI despre femei și feminitate:

Călătoria către redescoperirii Divinului Feminin este una minunată! Citind, vei descoperi că nu ești singură, că ceea ce trăiești tu într-o maniera mai mult sau mai puțin asemănătoare experimentează și alte femei. Unele dintre acestea au curajul să vorbească și lor le mulțumim pentru că o fac!    

 

Articolul precedentRugăciunile Sf. Anton de Padova pentru copii și familie
Articolul următorJurnal “All Love”: Iubirea unei portocale și secretele din cub
“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe. Combinând cunoștințe și practici diverse precum reiki, cristaloterapie, transformare și vindecare multidimensională, Oana te va provoca și îndruma să descoperi realitatea în care meriți mai mult, poți mai mult, EȘTI cu mult mai mult decât credeai.