In timp ce eu dormeam!

1

M-am trezit in aceasta dimineata cu o idee in minte: numai mortii asteapta, cei vii sa se ocupe!

Si am meditat asupra acestui aspect cateva ore bune. Si mi-am dat seama ca si eu, personal, sunt intr-o stare de asteptare…a ceva ce ar trebui sa se intample…. si na!, ca s-a intamplat… dar nu mie.

S-a intamplat cuiva care si-a dorit acel lucru mai mult decat mine si care a si facut ceva in directia respectiva.

Nu va mai bazati pe faptul ca sunt in dreptul vostru anumite lucruri, ca in zilele noastre nu mai functioneaza si nu se mai intampla asa lucrurile. Astazi, toata lumea stie sa faca si sa desfaca…si daca nu stiu ei personal, cu siguranta stiu pe cineva care se pricepe la asta.

In ceea ce studiez in ultima perioada, am dat peste o fisa ce trebuia completata, cu scop de autoanaliza si autoevaluare, si care are doar 2 colane – una pentru „Ce ti-a oferit viata” si alta „Ce ai oferit tu vietii”. Adanca treaba!!! Nu-i asa ca iti cam sparge creierii? Cel putin mie asta mi s-a intamplat. Dupa ce i-am adunat frumusel si i-am pus la loc in cutia craniana … pe creieri adica…pe aia pe care i-am mai gasit , am realizat ca „am dormit” cam mult in ultima perioada. Si ca in timp ce eu dormeam, viata ii rasplatea pe cei meritosi, cei care faceau ceva cu si pentru viata lor.

Sigur, conteaza si ce si cum ai facut pentru altii, insa nu suficient de mult cat sa compenseze ceea ce nu ai facut tu pentru tine in propria viata.

Asa ca, daca doriti sa sa se intample ceva pentru voi, in propria voastra viata, actionati!, nu va lasati auto-pacaliti si auto-corupti de sintagma „eu merit”… eu nu merit nimic … si in acelasi timp merit totul, in masura in care ma ocup, activ, sa aduc in viata mea ceea ce imi doresc, ceea ce ma insufleteste.

In timp ce eu dormeam, viata mea s-a trait fara mine. Din personaj principal am ajuns un element din subsolul distributiei.

In timp ce eu dormeam!… dar bine ca macar acum m-am trezit si am realizat ce am facut ( mai degraba ce nu am facut decat ce am facut ), mi-am stabilit niste obiective, mi-am facut un plan de actiune si incep sa il pun in practica. Si planul incepe cu aceasta meditatie …

In timp ce eu dormeam…. tu ce faceai?

Articolul precedentCe este Karuna Reiki …
Articolul următorIn sfarsit, femeie
Absolventă a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti, Petruța a fost preocupată de tot ceea ce reprezintă universul nostru interior, sufletul, lumea invizibilă și starea de bine. De-a lungul anilor a practicat diverse tehnici de vindecare, urmând în paralel numeroase cursuri de pregatire și seminarii. În prezent susține în Bucuresti și alte orase din țară workshop-uri de Constelații Familiale, Reiki și meditații.