Afrodita – idealul tău de frumusețe

Acest exercițiu te va ajuta în a contempla, descoperi detalii și aspecte pe care le neglijezi în propria ta frumusețe — frumusețe fizică, morală, launtrică, a caracterului tău, a ființei tale plenare.

0

Mesajul lunii iunie 2019 vine de la Afrodita, zeița frumuseții, care te îndeamnă să conștietizezi care este idealul tău de frumusețe, propunându-ți un exercițiu care te va ajuta să-ți înfrumusețezi propria realitate. Mulțumiri cu recunoștință Loredanei Caradimu, ghidul terestru al acestei transmisii.

Mesajul lunii iunie 2019

Suflet frumos, întrupat pe minunata Planetă Pământ,

Te salut și-ți transmit sclipiri divine care să-ți înfrumusețeze aura ta, să potențeze sclipirea din tine. Te încurajez în luna iunie să acorzi atenție idealului de frumusețe la care tu te raportezi.

Există, drag prieten, dragă prietenă, în conștiința ta, un concept ideal creat de-a lungul timpurilor, de-a lungul întrupărilor de tine prin propriile tale experiențe, iar strămoșii tăi contribuie și ei la modelarea acestui ideal. Acest ideal te poate ajuta sau te poate ține pe loc în a măiestri, în a scoate din întuneric propria ta frumusețe.

În această lună, pune-te față-n față cu acest ideal, clarifică-ți-l, desenează-l, pictează-l, descrie-l. Vreau să ai o imagine clară și folosește acest ideal ca pe o oglindă pentru tine. Imaginează-ți că tu atunci când te uiți în oglindă vezi acest ideal pe care tu cu tot ceea ești l-ai creat și-n care crezi. Este o aspirație a frumuseții la care tu ai contribuit și contribui zi de zi. Acest exercițiu te va ajuta în a contempla, descoperi detalii, aspecte pe care le neglijezi în propria ta frumusețe — frumusețe fizică, morală, launtrică, a caracterului tău, a ființei tale plenare. Vei observa din acest exercițiu că sunt puncte comune pe care propria ta ființă le va aduce la lumină prin acest exercițiu de oglindire. Acest lucru poți să-l faci în repetate rânduri astfel încât să-ți acorzi timpul necesar investigației aspectelor profunde ale ființei tale.

Apoi am să te invit să contemplezi aspect după aspect și să folosești culoarea, să transformi și să dai viață într-un tablou fiecărui aspect pe care-l identifici în tine ca aspect al frumuseții tale, reverberate de idealul tău de frumusețe în care te oglindești. Vorbește cu prietenii tăi, cu cei din jur despre aceste aspecte. Lasă-le să emită în jur și fă-o cu încredere, înțelegând că odată ce accepți, vezi, înțelegi, accepți și începi să integrezi aceste aspecte ale frumuseții tale, ele devin o realitate din ce în ce mai prezentă în viața ta și-n viața celor din jur. Este un proces de înfrumusețare a realității tale. Te îndemn să ai curajul să-ți etalezi frumusețea, să te lași admirat, contemplat, să lași energia frumuseții să cuprindă și să modeleze realitatea ta.

Mă înclin în fața frumuseții tale, drag prieten.

Articolul precedentCopilul meu
Articolul următorLecția Chakrei 7 – Onorează-ți Divinul Feminin!
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.