Fratele meu!

0

A scrie despre iubire seamănă într-o mare măsură cu a te îndrăgosti. Vei găsi în cuvinte vulnerabilitate, onestitate, nostalgie, dorințe, regrete, compasiune și trăiri care cu greu pot fi exprimate. A scrie despre iubirea manifestată sau nu pe deplin înseamnă a-ți dezvălui inima, iar un astfel de gest împărtășit oamenilor are un efect purificator asupra sufletului scriitorului și cititorului deopotrivă. Seria de articole intitulate sugestiv  „Poveste de iubire” a debutat cu articolul Și niciodată nu i-am spus „te iubesc”!, iar acum continuă cu  „Fratele meu!” Nouă, nu ne rămâne decât să-ți dorim o lectură minunată pentru suflet!  

Redacția Chakana

* * * * *

Vă amintiți sintagma „Precum în Cer asa și pe Pământ”? Să știți că și vice-versa este valabilă. Așa cum știm că sunt de complicate uneori relațiile familiale pe Pământ, așa este și în Cer.

Imaginați-vă o familie în care doi oameni s-au întâlnit, s-au iubit și au făcut copii. Apoi ei se despart și fiecare își reface viața alături de un alt om. Altă familie, alți copii, alt cățel, alt purcel … și uite așa, peste noapte te trezești cu o ditamai încurcătură sistemică, cum ar zice facilitatorul de constelații din mine. De nu mai ști care cu care e frate / soră la spital … era o vorbă în copilăria mea, atunci când nu se știa exact care e relația de rudenie dintre doi oameni.

Ei bine, fix așa este uneori și la nivel de spirit!

Și ca să nu mai lungim vorba, dintr-o mare de entități cu care mă înrudesc la nivel de Sine Superior, am constatat ca am și un frate „dinspre Tata”. Fratele meu este un spirit foarte fain! E bun, e iubitor, e fraier câte o dată, face parte din multe ierarhii și mai mult decât orice face voia lui Tata, indiferent care ar fi aceea.

Iar, acum să vă pun mințile pe bigudiuri de-a dreptul, am o întrebare pentru voi. Eu, care sunt o extensie a Sinelui meu Superior, ce grad de rudenie am cu fratele vitreg, dinspre Tată, a Sinelui meu Superior? Ha ha ha! Fix așa!

Ca să nu mai vorbim că, în viața asta a ales să îmi fie și Înger Păzitor. Chiar așa, mare mi-a fost mirarea când mi-a spus ”sunt fratele tău și în viața asta îndeplinesc pentru tine și rolul administrativ de Înger Păzitor”. Sincer, până acum nu m-am gândit niciodată că pentru o entitate, funcția de Înger Păzitor este una administrativă. Îmi amintesc că, de când am intrat în zona de dezvoltare personală / spirituală, viața acestei entități m-a fascinat. Aveam tot felul de viziuni despre El, în diverse situații; îl vedeam alături de mine cu multă Iubire și Compasiune. Era o voce în capul meu cu care conversam tot timpul. Ce nu știam atunci, dar am aflat mai târziu, când am început să citesc diverse cărți, e că El este o entitate de lumină, parte a Conștiintei Cristice.

Eu, Creștină. El, Creștin. Face pentru mine ce ar face pentru oricine altcineva și asta este de netăgăduit. Dar, când e vorba de mine, pe El îl însuflețește și altceva. Iubirea de frate!

De multe ori, noi am venit împreună să ne susținem reciproc. Când eu pe El, când El pe mine. Și, nu ne-am lăsat la greu, deși au fost vieți pe care aș fi dorit să nu le fi experimentat nici împreună și nici separat.

Iubirea de frate! Este un sentiment plăcut să știi că este cineva acolo care te susține necondiționat, indiferent ce ai făcut. Și nici nu te pârăște la Tata! Ha, ha, ha! De parcă Tata nu ar afla oricum … că, de, în Cer nu este ca pe Pământ … lasă că poate nu afla ce am facut!

Ne-am promis, fiecare pentru el, să ne sprijinim unul pe celălalt până la finalul veacurilor. Și, nu am cerut acest lucru celuilalt, însă fiecare pentru el a făcut aceasta promisiune. Din grijă, din fraternitate, din iubire! Doamne, ce frumos și duios se simte câteodată iubirea! Ați trăit acest sentiment? Te umple de tot ce este mai frumos emoțional și energetic.

Și, dacă mâine aș afla că tot ceea ce se știe și s-a scris vreodată despre El ar fi o minciună, un mare neadevăr, eu tot pe El l-aș alege. Aș rămâne alături de El. Iar, dacă aș afla că El și Adevărul nu sunt de aceeași parte a baricadei, tot alături de El aș rămâne.

Pentru că da, până la urmă, este Fratele meu!

Și i-aș spune: „Te i-au în inima mea, așa cum ești! Te onorez! Te iubesc! Și îți mulțumesc că ești Fratele meu și ai grijă de mine!”

Articolul precedentAll Love, vindecare prin deschiderea inimii
Articolul următorRugăciunile Sf. Anton de Padova pentru copii și familie
Absolventă a Academiei de Stiinte Economice din Bucuresti, Petruța a fost preocupată de tot ceea ce reprezintă universul nostru interior, sufletul, lumea invizibilă și starea de bine. De-a lungul anilor a practicat diverse tehnici de vindecare, urmând în paralel numeroase cursuri de pregatire și seminarii. În prezent susține în Bucuresti și alte orase din țară workshop-uri de Constelații Familiale, Reiki și meditații.