Experienta unui workshop All Love

0

Daca ati intreba cum este experienta unui workshop All Love / SKHM /Seichim, nu am dubii care cei mai multi participanti ar raspunde „nici unul nu seamana cu celalalt”, iar acest lucru nu este deloc surprinzator. Iata de ce, sa scriu astazi despre ce inseamna experienta unui workshop All Love este o adevarata provocare.

Ce este un workshop All Love

All Love este un workshop practic si experiential, care contribuie la facilitarea unei experiente profunde cu Universul Energiei, prin intermediul meditatiilor si tehnicilor specifice de respiratie.

Intr-un workshop All Love se lucreaza pe amplificarea energiei la nivel de suflet, scopul fiind functionarea optima a acestuia prin eliminarea blocajelor la nivel emotional, mental si chiar fizic. De ce? Pentru ca, atunci cand energia sufletului este intreaga, curatata si energizata, aceasta optimizeaza toate procesele de vindecare si de functionare ale fiintei umane. La nivel de suflet sunt stocate toate programele de sanatate, iubire, abundenta, darurile/calitatile native ale persoanei.

 

Experienta unui workshop All Love

Daca te astepti sa iti rezolvi problemele cu ajutorul logicii si ratiunii, un workshop All Love / SKHM / Seichim nu este locul si spatiul potrivit.

De cand intri in sala si pana la finalul workshop-ului, iti recomand ca mintea sa o pui intr-o cutiuta, pe care sa o lasi la intrare. Nu crezi ca o folosesti destul parcursul zilei, la job, acasa, cu partenerul/a, cu copiii (pe care ii ai sau poate ti-i doresti), facand strategii, cautand mize si solutii, ingrijorandu-se, proiectand in viitor sau intorcandu-se in trecut?

Intr-un workshop All Love, vii cu restul fiintei tale, cu sufletul tau, cu corpul tau. Vii ca sa afli ce lucruri minunate iti pot spune despre tine, vii ca sa (re)inveti sa  comunici cu tine, sa iti asculti corpul care, contrar multor opinii, pastreaza amintiri despre care mintea aproape ca nici nu are idee, sau pe care crede ca le-a rezolvat demult.

Aici vii ca sa (re)inveti sa simti. Sa simti si sa te exprimi asa cu o faceai cand erai copil, cand spuneai ce te doare, ce te infurie, cand te bucurai cu toata fiinta, cand plangeai, daca te loveai sau ti se facea o nedreptate.

Adu-ti aminte, nu-i asa ca atunci erai fericit? Nu-i asa ca cele mai frumoase momente din viata ta de pana acum au fost cand ti-ai dat voie sa fii tu insuti, sa te manifesti cu toata energia ta?

Ei bine, asta se intampla intr-un grup All love: iti este creat un spatiu in care sa te manifesti, in care sa iti dai voie sa fii tu, cel slab si neajutorat, cel furios, cel vulnerabil si neputincios, cel bland si sincer, cel atat de dornic de Iubire. In acest spatiu nu esti singur: cei care fac parte din grup te sustin in procesul tau, cu energia si emotiile lor, pentru ca, la fel ca si tine, si-au incuiat mintea si nu mai judeca, sau compara, pur si simplu rezoneaza cu trairile tale.

Ajutorul facilitatorului si sustinerea grupului …

Cel care te sustine in acest proces (facilitatorul All Love/ SKHM) te vizualizeaza intr-un spatiu de perfectiune si iubire, in toata gloria ta, ca fiinta spirituala, si aduce aceasta imagine in spatiul tau energetic printr-un proces de rezonanta.

Intrucat aceasta energie coboara in si prin tine, orice emotie care nu este in armonie cu aceasta iubire si perfectiune, va iesi la suprafata pentru a fi eliberata. Aceasta eliberare poate lua multe forme—energia care circula in corp, lacrimi, cascat, senzatii fizice etc., iar sustinatorul te va ghida pentru a-ti gasi propriile raspunsuri prin intrebari simple, care aduc constientizari profunde in timpul procesului.

Pe masura ce procesul se desfasoara vei realiza ca esti in control si ca poti atinge aceasta vindecare. Nu este ceva care iti este oferit tie sau facut pentru tine. Tu esti procesul de vindecare, Tu esti vindecarea.

Intr-un workshop All Love vei gasi un umar pe care sa te sprijini, un suflet care sa se deschida si sa te imbratiseze, vei gasi intelegere si multa sustinere. Sa nu fii surprins, daca langa tine vine cineva, care te ia de mana si plange alaturi de tine. Este foarte posibil ca trairile tale sa ii trezeasca emotii pe care le incuiase adanc in suflet.

Constientizarea unor emotii din trecut, nemanifestate si consumarea acestora, te elibereaza de o povara de care poate nici nu erai constinent ca o duci cu tine. Iar in locul acesteia, Iubirea se aseaza si umple spatiul. Te vei simti mai liber, vei respira mai bine si te vei simti viu, prezent aici si acum.

La finalul unui workshop All Love vei descoperi cat de vindecatoare sunt imbratisarile, pentru ca toti cei care au participat si-au permis sa se deschida si sa simta. Vei descoperi caldura sufletelor lor si vei simti unitatea fiintei, ca toti suntem unul.

Pentru ca, manifestand Iubirea realizam ca suntem Unul.

Invitatie la experienta All Love …

De peste 25 de ani, All Love/ SKHM (Seichim) a fost experimentat si impartasit de mii de oameni din diverse culturi, la nivel mondial. Este o experienta de reconectare cu Sursa, cu Tot Ceea Ce Este, cu cea mai pura esenta. Cei care au simtit energia All Love/ SKHM / Seichim participand la mai multe workshop-uri stiu ca nici o experienta nu seamana cu alta, ca toate sunt unice in felul lor si e dificil sa pui in cuvinte trairi atat de profunde. Te invit sa urmaresti Calendarul de evenimente pentru a fi la curent cu programul grupurilor de lucru All Love.

Articole despre energia All Love/ SKHM (Seichim):

Articolul precedentCe este energia All Love
Articolul următorLa Blouse Roumaine si Henri Matisse
Psiholog și terapeut, Laura și-a ales ca misiune să aduca Bucurie, Lumină și Iubire în viețile tuturor celor interesați să le obțina. De peste 12 ani este pasionată de cunoaștere, dezvoltare personală si spiritualitate, studiind diferite sisteme precum Reiki, Karuna, Shambala, All Love/SKHM, psihologie și psihoterapie cu specializări în terapii cognitiv-comportamentale, terapie sistemică a familiei. Deviza ei: Totul este Iubire!