Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Egiptul Ezoteric – Călătorie inițiatică premium cu Adrian Constantinescu

26 martie @ 6:30 pm - 6 aprilie @ 9:00 pm

3010USD- 3545USD
Egiptul Ezoteric - călătorie inițiatică premium cu Adrian Constantinescu

Te invităm să experimentezi „Egiptul Ezoteric – o călătorie inițiatică premium” împreună cu Adrian Constantinescu în perioada 26 martie – 6 aprilie 2023. Este un eveniment cu totul special dedicat tuturor celor vor să îmbine explorarea unor locuri cu o istorie impresionantă cu explorarea interioară. Pe parcursul unei adevărate expediții “Indiana Jones spirituală” vei avea ocazia să îmbină toate beneficiile unei vacanțe exotice cu dezvoltarea personală și practica spirituală într-unul din locurile binecunoscute pe Pământ ca leagăn al Școlii Misterelor.

Beneficiile unei călătorii inițiatice

Din experiența călătoriilor anterioare, Adrian Constantinescu a căutat mereu să actualizeze și să îmbunătățescă acest proiect în cadrul unei călătorii premium. Ținta sa principală pentru „Egiptul Ezoteric – călătorie inițiatică premium” a fost să pună laolaltă posibilitatea de a explora o multitudine de obiective de interes major, gradul de confort, timpul liber și un preț accesibil. Astfel, vă putem enumera câteva dintre avantajele principale ale acestei călătorii inițiatice:

 • Vizitarea a cel puțin 25 DE OBIECTIVE obiective de interes istoric, cultural și/ sau energetic.
 • PROGRAMUL ECHILBRAT – Programul pe zile, ore și activități este foarte bine pus la punct, astfel încât există un echilibru între timpul acordat vizitelor, practicilor și asimilării de informații cu cel dedicat odihnei și relaxării. Acesta a fost conceput în așa fel încât, deși sunt foarte multe obiective de parcurs, să avem timp suficient să le explorăm pe fiecare dintre ele (include timp individual pentru vizitare, plimbare, fotografii).
 • Avem parte de VIZITE PRIVATE la 2 OBIECTIVE dintre cele mai importante – Piramida lui Keops și Templul Philae- templul lui Isis, care sunt închiriate pentru vizite private, exclusiv pentru grupul nostru și unde putem să ne desfășurăm practica. Tehnicile abordate (meditații, tehnici de mișcare a energiei, de respirație și de imagerie) sunt corelate cu energia specifică locurilor pe care le vizităm, astfel încât să avem o susținere cât mai mare din partea mediului înconjurător.
 • PREȚUL călătoriei este detaliat cu toate costurile aferente la vedere astfel încât să nu existe cheltuieli neprevăzute în afară de cele legate de forța majoră sau cheltuielile opționale individuale, incluzînd bilete de avion, excursii, transferuri, cazări, mâncarea, apa, toate taxele de intrare la toate obiectivele și care sunt detaliate în descriere.
 • 4 PLĂȚI EȘALONATE Există posibilitatea de eșalonare a plății până la începerea călătoriei.
 • CĂLĂTORIE DE 5* Toate hotelurile au un standard ridicat de confort (numai hoteluri de 5*, inclusiv vasul de croazieră).

Pe lângă toate cele enumerate mai sus, nu în ultimul rând, vom avea parte de compania unor oameni frumoși, cu preocupare pentru propria lor dezvoltare interioară, acesta fiind un aspect esențial pentru agenda unei astfel de călătorii.

PROGRAMUL “ Egiptul Ezoteric – Călătorie inițiatică premium” (26 martie – 6 aprilie 2023)

Acesta este programul pe zile pentru „Egiptul Ezoteric – o călătorie inițiatică premium”. Desigur, independent de voia mea sau a ghizilor egipteni, acesta poate suferi unele modificări neprevăzute în funcție de condițiile de la fața locului. 

ZIUA 1 – Duminică, 26 martie | BUCUREȘTI – CAIRO

18:30 – Întâlnire în aeroportul Henri Coandă, pentru îmbarcare pe cursa Turkish Airlines. Decolăm la ora 21.35 (ora Bucureștiului). Aterizăm a doua zi, la ora 01.50 (ora locală – Cairo) și ne cazăm la Hotel Sofitel Cairo Nile El Gezirah cu demipensiune.

ZIUA 2 – Luni, 27 martie | CAIRO (Hotel 5* Sofitel Cairo Nile El Gezirah)
 • Dimineața, după sosirea în Cairo și înainte de check-in, primul obiectiv pe care îl vizităm este Muzeul Egiptean al Antichităților, situat în centrul orașului, în Piața Tahrir. Spațiul său expozițional, adăpostind cea mai mare colecție de piese faraonice din lume (cca. 100000) este locul ideal pentru a lua un prim contact cu energia, istoria și cultura Egiptului. Printre exponatele muzeului putem admira comorile regelui Tut Ankh Amun (dinastia XVIII, 1350 î.e.n.), descoperite în mormântul său intact, în anul 1922.
 • Luăm masa de prânz în oraș, după care ne deplasăm la Citadela lui Salah Eldin, ridicată în timpul Sultanatului mamelucilor. Aici vizităm Moscheea de Alabastru, construită de Mohamed Ali Pasha în perioada 1830 – 1848 în memoria fiului său Tusun Aswan.
 • După-amiaza este rezervată odihnei și programului comun pentru armonizarea grupului și pregătirea pentru intrarea în Marea Piramidă.
ZIUA 3 – Marți, 28 martie | CAIRO (Hotel 5* Sofitel Cairo Nile El Gezirah)
 • Începem ziua la ora 5 dimineața, cu vizitarea Piramidei lui Keops. Între orele 05.00 – 07.00, toată zona platoului Giza este închiriată exclusiv pentru grupul nostru.
 • Vizita privată ne permite să împărtășim o experiență spirituală unică – meditație de grup chiar în inima Marii Piramide, deținătoarea atâtor mistere și aflată printre cele 7 minuni ale lumii antice.
 • După micul dejun continuăm cu explorarea celorlalte obiective din zonă, inclusiv a vechiului templu al lui Isis care, deși degradat, mai păstrează din energia sa diafană, vădit feminină. Întregul sit de la Giza are o valoare vibrațională deosebită, constituind un punct de interes major pentru orice căutător spiritual. Încheiem prima parte a zilei cu vizita la Sfinx, una dintre cele mai frumoase și controversate construcții ale antichității.
 • După-amiaza ne deplasăm la Saqqara, la Piramida lui Djoser, prima piramidă în trepte construită în Egipt (2670 – 2650 î.e.n.). Se mai pot vedea în zonă Piramida Regelui Teti și câteva morminte foarte frumoase aparținând Vechiului Regat. Printre ele, cel al lui Kagemni, care a ocupat funcția de vizir la curtea regală. Încheiem turul cu Muzeul lui Imhotep.
 • Seara, după ce ne întoarcem în Cairo, facem o vizită la Palatul Parfumurilor, pentru a testa parfumuri și uleiuri specifice egiptene. Cină și cazare la hotel Cairo, facem o vizită la alatul Parfumurilor, pentru a testa parfumuri și uleiuri specifice egiptene. Cină și cazare la hotel.
ZIUA 4 – Miercuri, 29 martie | CAIRO – ASWAN (zbor intern, Hotel 5* Tolip Aswan)
 • După micul dejun și check-out, prima vizită este dedicată Institutului Papirusului, spre a vedea cum se fabrică și cum se întrebuințează acest material ingenios.
 • Continuăm traseul prin centrul vechi al orașului Cairo către Piața Khan El Khalili, unul dintre bazarurile faimoase ale lumii. Construit în stil islamic între 1382 și 1389, acest loc este raiul pasionaților de suveniruri manufacturate în stil tradițional.
 • După prânzul servit în oraș ne îndreptăm către aeroportul internațional din Cairo. De aici decolăm către Aswan la ora 18.45 cu compania Egyptian și ajungem la destinație la ora 20.05 în aceeași seară. Cazare și cină la Hotel Tolip Aswan, cu demipensiune.
ZIUA 5 – Joi, 30 martie | ASWAN – ABU SIMBEL (Hotel 5* Tolip Aswan)
 • La primele ore ale dimineții, după micul dejun la hotel, ne îmbarcăm spre Abu Simbel. Aici se află unul dintre cele mai grandioase temple ale antichității, ridicat în perioada dinastiei a IXX-a de către Ramses al II-lea. Făcând parte din patrimoniul UNESCO, este cunoscut mai ales pentru giganticele statui ale faraonului, care flanchează intrarea.
 • Continuăm cu vizitarea Templului Reginei Nefertari, soția preferată a faraonului, din imediata apropiere.
 • Cazare și cină la Hotel 5* Tolip Aswan, cu demipensiune.
ZIUA 6 – Vineri, 31 martie | PHILAE (Croazieră 5* pe Nil)

La primele ore ale dimineții ne deplasăm cu barca pe lacul Nasser spre Templul Philae de pe insula Agilkia. Acesta este cel mai important și în același timp cel mai bine conservat templu dedicat zeiței Isis din tot Egiptul. Timp de 2 ore, între orele 05.00 – 07.00, situl este rezervat în exclusivitate pentru grupul nostru, pentru vizită privată – meditație și tur complet.

 • Până în jurul prânzului continuăm cu un tur al insulelor, cu oprire la Mausoleul lui Aga Khan și la Grădina Botanică. Ne cazăm pe vasul de croazieră cu pensiune completă și luăm masa de prânz. În cea de a doua parte a zilei vizităm Obeliscul neterminat și Marele Baraj din Aswan.
 • Seara, program de grup și cină pe vasul de croazieră.
ZIUA 7 – Sâmbătă, 1 aprilie | KOM OMBO – EDFU (Croazieră 5* pe Nil)
 • Croaziera pe Nil începe cu Kom Ombo, unde vizităm Templul lui Sobek și Horus, neobișnuitul templu dublu. În vechime, în limba egipteană antică cetatea era numită Nupt, adică „Orașul lui Dumnezeu”. Construit în timpul dinastiei Ptolemeilor (180 – 47 î.e.n.), templul se distinge prin particularitatea de a fi fost organizat de o parte și de alta a unei axe de simetrie. Astfel, partea sudică a fost dedicată lui Sobek, zeul crocodil și partea nordică lui Horus. Deși nu se află printre templele cel mai bine conservate, în unele zone încă se mai pot distinge fragmente ale picturii originale.
 • După vizită, beneficiem de timp pentru program de grup, odihnă și plajă la piscina de pe punte. Între timp, navigăm spre Edfu.
 • În Edfu suntem preluați de șarete și conduși la Templul lui Horus Behdet (“Horus cel luptător”), considerat cel mai reprezentativ și bine conservat templu de arhitectură greco-romană din Egipt. Pe unul dintre pereții săi interiori este inscripționată legenda luptei dintre zeul Horus și zeul Seth (unchiul lui Horus), cel dintâi dorind să-și răzbune tatăl, pe Osiris, ucis de Seth.
 • Timp liber și cină pe vasul de croazieră. În continuare navigăm spre Luxor.
ZIUA 8 – Duminică, 2 aprilie | LUXOR – VALEA REGILOR (Croazieră 5* pe Nil)
 • Mic dejun pe vas. Plecăm matinal spre Valea Regilor, unde avem acces la 3 morminte. Valea Regilor a funcționat ca necropolă aproape 500 de ani, din secolul al XVI-lea până în secolul al XI-lea î.e.n., pentru faraonii și nobilii din Noul Regat. Unul dintre cele mai celebre morminte, deși modest ca decorație, este cel al faraonului Tut Ankh Amun (dinastia XVIII), datorită faptului că a fost descoperit cu întreaga comoară intactă.
 • După ieșirea din Valea Regilor, oprim la Atelierul de Alabastru pentru a vedea modul de prelucrare a aceastei pietre fragile. Pentru amatorii de suveniruri originale, aici se pot achiziționa obiecte produse la atelier.
 • Urmează vizita la Templul Reginei Hatshepsut, prima și una dintre cele mai puternice femei faraon. Templul, cu arhitectură unică, în terase, a fost ridicat de amantul ei, Sen Mut, răsplătit de regină cu peste 80 de titluri.
 • La întoarcere către Luxor, vizităm Valea Reginelor și Coloșii lui Memnon, cele două statui uriașe reprezentând ultimele rămășițe ale marelui Templu funerar al lui Amenhotep III.
 • După ce luăm prânzul care ne așteaptă la bordul navei, ne bucurăm de timp pentru odihnă și relaxare.
 • Seara, activitate de grup și cină. În continuare, vasul navighează către Luxor, cu traversarea ecluzei Esna.
ZIUA 9 – Luni, 3 aprilie | KARNAK – LUXOR (Hotel 5* Steigenberger Nile Palace)
 • Mic dejun, check-out și îmbarcare pentru vizitarea Templului Karnak, de pe malul estic al Nilului. Construcția grandiosului complex de 10 temple dedicate Zeului Amon-Ra a început în timpul Regatului Mijlociu și a fost continuată sub Ptolemei. În antichitate, în egipteana veche, locul era denumit Ipet Isut, adică „cel mai ales dintre locuri”, confirmând încărcătura sa energetică deosebită și sacralitatea sa.
 • După prânzul servit în oraș ne cazăm la Hotel 5* Steigenberger Nile Palace.
 • În a doua parte a zilei vizităm Templul Luxor, construit cu aproximativ 1400 de ani î.e.n., dedicat întineririi regalității și nu unui zeu anume. Din acest motiv, el a găzduit multe încoronări de-a lungul vremurilor (inclusiv a lui Alexandru Macedon).
ZIUA 10 – Marți, 4 aprilie | ABYDOS – DENDERA – HURGHADA (Hotel 5* Hurghada Hilton)
 • Mic dejun și check-out. Ne deplasăm cu autocarul la Abydos, unde vizităm Templul lui Seti I și Ramses al II-lea. 
 • Continuăm cu vizitarea Templului Hathor de la Dendera, unul dintre cele mai vechi temple ale Egiptului antic.
 • Ne îmbarcăm apoi pentru transferul în Hurghada, ultima destinație.
 • Check-in și cină la Hotel 5* Hilton Hurghada Plaza.
ZIUA 11 – Miercuri, 5 aprilie | HURGHADA
 • Dimineața, meditație de încheiere a programului și mic dejun. Toată ziua este dedicată relaxării și petrecerii timpului liber pe plajă sau unui program opțional.
 • În această zi, cei ce doresc, pot alege o Croazieră pe Marea Roșie.
 • Facultativ, late check-out și îmbarcare la ora 22.00 pentru transfer la aeroportul din Cairo.
ZIUA 12 – Joi, 6 aprilie | CAIRO – BUCUREȘTI

Avionul, aparținând companiei Turkish Airlines, decolează de pe Aeroportul Internațional din Hurghada la ora 1.35. Escală în Istanbul. Sosire pe Aeroportul Otopeni la 8:15 (ora Bucureștiului).

Descoperă Egiptulul Ezoteric în imagini – călătorie inițiatică premium cu Adrian Constantinescu

Prețuri și condiții de participare

 • Preț pachet / persoană / cameră double: 3010 USD
 • Preț pachet / persoană / cameră single: 3545 USD
Prețul pachetului menționat mai sus este un preț COMPLET. Aveți mai jos toate detaliile cu privire la conținutul său.
Plăți eșalonate în 4 tranșe:

— Tranșa 1: 865 USD la înscriere;
— Tranșa 2: 944 USD / 1152 USD (single) până la 15.02.2023;
— Tranșa 3: 944 USD / 1151 USD (single) până la 15.03.2023;— Tranșa 4: 377 USD până la data de 31.03.2023 (în timpul călătoriei).

* Contravaloarea călătoriei poate fi achitată în valută sau RON în condițiile contractului emis de operatorul de turism.* Călătoria se poate realiza doar dacă există un grup de participanți de minim 15 persoane. Datorită faptului că prețul biletelor de avion (care includ și taxele de aeroport de cca. 280 USD) sunt dinamice, este recomandat ca rezervările să se facă în cel mai scurt timp posibil, pentru a evita eventuale majorări de tarife, cu atât mai mult cu cât compania Turkish Airlines este foarte bine cotată și căutată. Dacă sunteți interesați, vă rog comunicați-mi cât mai rapid în vederea rezervării locului.

* Pașaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului. Aceste informații pot fi consultate și pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe.

Tarifele includ:
 • Biletele de avion București – Cairo și Hurghada – București, cu compania Turkish Airlines;
 • Taxele de aeroport;
 • 10 nopti de cazare: 7 nopți în hoteluri de 5*, 3 nopți pe vas de croaziera de 5*
 • Bilet de avion Cairo-Aswan
 • 2 nopți la Cairo, cu demipensiune, la hotel de 5* Sofitel Cairo Nile El Gezirah;
 • Transferuri, autocar cu A/C scaune rabatabile, sistem audio-video;
 • Ghid egiptolog pe toată durata călătoriei;
 • Mesele de prânz la restaurant, 3 în Cairo și una în Luxor;
 • Apa pe toată durata călătoriei;
 • TOATE biletele de intrare la PESTE 20 DE OBIECTIVE importante @ Egiptul Ezoteric – călătorie inițiatică premium:
  1. Muzeul Național al Civilizației Egiptene din Cairo;
  2. Moscheea de Alabastru;
  3. Platoul Giza, Sfinx, închirierea sitului și a piramidei mari doar pentru grupul nostru;
  4. Piramida în trepte de la Sakkara, cu intrare în interiorul piramidei;
  5. Mormântul lui Kajemeni;
  6. Muzeul Imhotep;
  7. Citadela lui Salah El Din și Moscheea de Alabastru;
  8. Templul lui Ramses al II-lea de la Abu Simbel;
  9. Templul reginei Nefertari de la Abu Simbel;
  10. Închirierea incintei Templului Philae, dedicat zeiței Isis, doar pentru grupul nostru;
  11. Călătorie cu feluca în jurul insulelor din Aswan;
  12. Grădina botanică din Aswan;
  13. Mausoleul lui Aga Khan;
  14. Obeliscul neterminat;
  15. Marele Baraj din Aswan;
  16. Templul lui Sobeck și Horus, din Kom Ombo;
  17. Templul lui Horus Behdet, din Edfu;
  18. Valea Regilor, cu acces la trei morminte;
  19. Templul Reginei Hatshepsut;
  20. Valea Reginelor;
  21. Templul Karnak;
  22. Templul Luxor;
  23. Templul lui Seti I și Ramses al II-lea, de la Abydos;
  24. Templul Hathor de la Dendera.

Se vor mai vizita Coloșii lui Memnon, Bazarul Khan El Khalili, Palatul Parfumurilor, Institutul Papirusului și Atelierul de Alabastru. La acestea nu se percepe taxă de intrare, ultimele 4 având caracter comercial.

Tarifele nu includ:
 • Taxa de viză – 25 usd/pers, obligatorie (se achită pe aeroportul din Cairo);
 • Asigurarea medicală;
 • Asigurare storno, dacă se dorește;
 • Bacșiș 75 USD/pers. pentru șoferi, hoteluri și croazieră (se achită la București, în avans);
 • Programe opționale, dintre care se pot exemplifica: Accesul la mormântul lui Tut Ankh Amon (cca. 18 €); mormântul lui Seti I (cca. 59 €); Croazieră pe Marea Roșie (cca. 35 €);
 • Taxele pentru fotografiere;
 • Cartele telefonice locale;
 • Băuturile la mese (cu excepția apei incluse)
Bine de știut
 • „Egiptul Ezoteric – călătorie inițiatică premium”  se poate desfășura în condițiile de preț de mai sus pentru un grup minim de 15 participanți. Datorită faptului că prețul biletelor de avion (care includ și taxele de aeroport de cca. 280 USD) sunt dinamice, este recomandat ca rezervările să se facă în cel mai scurt timp posibil, pentru a evita eventuale majorări de tarife, cu atât mai mult cu cât compania Turkish Airlines este foarte bine cotată și căutată.
 • Pașaportul trebuie să fie valabil minim 6 luni de la data intrării pe teritoriul Egiptului. Aceste informații pot fi consultate și pe site-ul oficial al Ministerului Afacerilor Externe.

ÎNSCRIERI – Egiptul Ezoteric

Egiptul Ezoteric - călătorie inițiatică premium cu Adrian Constantinescu
Egiptul Ezoteric – călătorie inițiatică premium cu Adrian Constantinescu

Înscrierile pentru „Egiptul Ezoteric – o călătorie inițiatică premium” se fac în ordinea solicitărilor și achitării avansului.

Pe parcursul întregii călătorii voi oferi ghidare pentru practicarea meditațiilor, a exercițiilor de imagerie, de respirație și de mișcare a energie în corp. Acestea vor fi corelate cu obiectivele călătoriei și specificul locurilor și au scopul de a vă atrage cât mai multe beneficii de pe urma contactului cu zonele sacre prin care vom trece.

Adrian Constantinescu

Îndrumătorul acestei incursiuni spirituale simbolic intitulată  „Egiptul Ezoteric – o călătorie inițiatică premium” este Adrian Constantinescu. Poate că ai mai citit articole sale pe care le-am publicat:

Important și bine de știut este faptul că pe el în recomandă experiența de teorie și practică de peste 20 ani cu numeroase terapii alternative și sisteme de cunoaștere. Dintre acreditările sale, menționăm:

 • School of Remembering (Awakening the Illuminated Heart – Drunvalo Melchizedek);
 • Breath Mastery (Conscious Breathing and Rebirthing – Dan Brule);
 • Original Feeling Touch (Andrew Fretwell);
 • The School of the Heart (Heart Imagery and Journeys into the Heart – Daniel Mitel);
 • Gene Keys (Ambassador’s Program – Richard Rudd);
 • HeartMath Institute (Licensed Coach);
 • Formator, Consilier pentru dezvoltare personală.

Detalii

Începe:
26 martie @ 6:30 pm
Se termină:
6 aprilie @ 9:00 pm
Cost:
3010USD- 3545USD
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, , , , , , , , , , , , , ,

Organizator

Adrian Constantinescu
Phone
0733245271
Email
adrian.constantinescu67@yahoo.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Egipt