Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Constelațiile iubirii … în toate manifestările sale

11 februarie @ 9:00 am - 12 februarie @ 6:00 pm

Lei300
Constelațiile iubirii

În weekend-ul 11-12 februarie 2023, te invităm la o nouă întâlnire minunat-vindecătoare, în cadrul atelierului de Constelații Familiale, alături de facilitatoarea Petruța Didoiu-Spătaru. Această ediție a atelierului am numit-o Constelațiile iubirii … în toate manifestările sale, și, cum poate bănuiți, nu este o simplă întâmplare. Așa cum ea însăși vă povestea într-unul din articolele sale,

„iubirea este motorul care determină armonizarea oricăror dezechilibre care pot exista în cadrul relațiilor de familie, atunci când principiile sistemice sunt încălcate.”

Așadar, Constelațiile iubirii din acest weekend vor fi dedicate tuturor manifestărilor acesteia. Altfel spus, aspectele ale iubirii așa cum se manifestă acestea în relația de cuplu, în relația părinte-copil, în relația cu Creatorul și Mama Pământ, dar și-n raport cu oamenii în general. Evident, în funcție de ceea ce vă doriți, vom aborda și alte teme și subiecte de lucru.

Meditația iubirii

Iubirea este cel mai frumos atribut al oricărui sufletului. Drept pentru care, cu cât sufletul este mai complet și mai curat, cu atât frecvențele iubirii pot fi mai înalte. Iată de ce, în completarea Constelațiilor Familiale din acest weekend, vom bucura împreună de o minunată meditație a iubirii.

Constelațiile Familiale – teme și subiecte

Constelații Familiale facilitează descoperirea acelor experiențe de viață personale sau ale membrilor familiei de origine care  influențează o anumită situație pe care dorești s-o rezolvi, să o transformi. Este o sesiune experiențială cu influențe la nivel personal – individual, dar și la nivel socio-profesional. Ai ocazia să integrezi și să dai o nouă energie diverselor fapte care s-au petrecut, astfel încât în viață ta să se producă schimbări pozitive. În cadrul unui astfel de atelierul de Constelații Familiale, participanții pot aborda teme de viață dintre cele mai variate.

  • relația părinți-copii
  • maternitatea, dorința de a-ți întemeia o familie
  • relația de cuplu, divorțul/ despărțirea
  • iubirea și stima de sine
  • stări emoționale (ex. furia, agresivitatea, depresia, lipsa bucuriei de viață)
  • situații/clarificări/decizii privitoare la carieră și/sau proiecte relația cu colegii de muncă, etc

Puterea și energia metodei te va ajuta să înțelegi care este realitatea la nivel subtil, sufletesc, energetic și cum o poți îmbunătăți. Dacă înțelegi care este dinamica acestei stării de fapt, a situației sau a relației, o vei putea gestiona mai bine.

Având susținerea facilitatoarei Petruța Didoiu Spătaru, întregul grup va lucra împreună Constelații Familiale, meditații și diverse alte exerciții necesare, în funcție de nevoile participanților.

Program – Constelații iubirii

  • Program —  Sâmbătă & Duminică, 11-12 februarie 2023, între orele 9 AM – 6 PM;
  • Unde — București, Strada Țepeș Vodă Nr.3., etaj 3, ap.6, sector 3 (Zona Hala Traian, clădirea de birouri amplasată în spatele Bis.Hagiu)
  • Investiție — 300 lei pentru cei care-și vor lucra o temă personală, indiferent dacă participi o zi sau 2 zile; Pentru cei care doresc să participe fără a lucra o temă personală, prețul este de 200 lei.

Înscrieri

Pentru detalii privitoare la acest atelier de Constelații Familiale, te rugăm să contactezi:

Legile universale care guvernează sistemul de familie

Suntem urmașii părinților noștri și conform proverbului „Sângele apă nu se face!”, tarele părinților se transferă și asupra copiilor. „Păcatele părinților cad asupra copiilor”, spune o alta vorbă din bătrâni. Și da, este foarte adevărat! La nivel energetic suntem atinși și influențați de ceea ce au făcut sau nu au făcut părinții noștri. Lipsa de armonie a relațiilor dintre membrii unei familii este dată de nerespectarea principalelor legi ce guvernează sistemul. Altfel spus, există trei legi care guvernează sistemul de familie (Legea Apartenenței, Legea Ordinii sau Succesiunii, Legea Echilibrului). Uneori, conștient sau nu, alegem „să plătim” pentru ceea ce au făcut sau nu strămoșii noștri. Scopul acestui fapt de viață, acțiuni, este de a restabili echilibrul în cadrul sistemului de familie.

Descoperă universul Constelațiilor Sistemice Familiale

Te invităm să citești câteva dintre articolele dedicate Constelațiilor Sistemice Familiale:

Puteți citi alte articole privitoare la Constelațiile Familiale și alte teme interesante, publicate de Petruța Didoiu-Spătaru pe blogul personal:

Loc de desfășurare

Chakana – Centru de terapii alternative & energetice
Strada Țepeș Vodă Nr.3., etaj 3, ap.6, sector 3 (Zona Hala Traian, clădirea de birouri amplasată în spatele Bis.Hagiu)
București, România
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Petruța Didoiu Spătaru
Phone
0745104164
Email
petrutadidoius@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator