Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

 • Acest eveniment a trecut.

Vindecarea trecutului din noi. Atelier de Constelații Sistemice Familiale

15 ianuarie @ 9:00 am - 6:00 pm

300Lei
Atelier de Constelații Sistemice Familiale

Am pășit într-un An Nou, și știind bine că voi toți, cititorii Chakana, vă aflați pe un drum al descoperirii de sine și transformării, ne-am gândit să vă venim în întâmpinare cu o invitație la primul atelier de Constelații Sistemice Familiale din acest an pentru a descoperi care sunt acele  experiențe de viață personale sau ale membrilor familiei de origine care îți influențează o anumită situație pe care dorești s-o rezolvi, să o transformi.

Este o sesiune experiențială cu influențe la nivel personal – individual, dar și la nivel socio-profesional. Ai  ocazia să integrezi și să dai o nouă energie diverselor fapte care s-au petrecut, astfel încât în viață ta să se producă schimbări pozitive. În cadrul unui astfel de atelierul de Constelații Familiale, participanții pot aborda teme de viață dintre cele mai variate.

 • relația părinți-copii
 • maternitatea, dorința de a-ți întemeia o familie
 • relația de cuplu, divorțul/ despărțirea
 • iubirea și stima de sine
 • stări emoționale (ex. furia, agresivitatea, depresia, lipsa bucuriei de viață)
 • situații/clarificări/decizii privitoare la carieră și/sau proiecte relația cu colegii de muncă, etc

Puterea și energia metodei te va ajuta să înțelegi care este realitatea la nivel subtil, sufletesc, energetic și cum o poți îmbunătăți. Dacă înțelegi care este dinamica acestei stării de fapt, a situației sau a relației, o vei putea gestiona mai bine.

Având susținerea facilitatoarei Petruța Didoiu Spătaru, întregul grup va lucra împreună Constelații Familiale, meditații și diverse alte exerciții necesare, în funcție de nevoile participanților.

Înscriere – Constelații Sistemice Familiale

 • Program —  Duminică, 15 ianuarie 2022, între orele 9 AM – 6 PM;
 • Înregistrare —  sună la 0745 104 164 sau trimite un email la adresa [email protected];
 • UndeChakana. Centru de terapii energetice & intuitive. București, Strada Țepeș Vodă Nr.3., etaj 3, ap.6, sector 3 (Zona Hala Traian, clădirea de birouri amplasată în spatele Bis.Hagiu)
 • Investiție — 300 lei pentru cei care-și vor lucra o temă personală. Pentru cei care doresc să participe fără a lucra o temă personală, prețul este de 200 lei.

Descoperă universul Constelațiilor Sistemice Familiale

Suntem urmașii părinților noștri și conform proverbului „Sângele apă nu se face!”, tarele parinților se transferă și asupra copiilor. „Păcatele părinților cad asupra copiilor”, spune o alta vorbă din bătrâni. Și da, este foarte adevarat! La nivel energetic suntem atinși și influențați de ceea ce au făcut sau nu au facut părinții noștri. Lipsa de armonie a relațiilor dintre membrii unei familii este dată de nerespectarea principalelor legi ce guvernează sistemul. Altfel spus, există trei legi care guvernează sistemul de familie (Legea Apartenenței, Legea Ordinii sau Succesiunii, Legea Echilibrului). Uneori, conștient sau nu, alegem „să plătim” pentru ceea ce au făcut sau nu strămoșii noștri. Scopul acestui fapt de viață, acțiuni, este de a restabili echilibrul în cadrul sistemului de familie. Te invităm să citești câteva dintre articolele dedicate Constelațiilor Sistemice Familiale:

Puteți citi alte articole privitoare la Constelațiile Sistemice Familiale și alte teme interesante, publicate de Petruța Didoiu Spătaru pe blogul personal:

Organizator

Petruța Didoiu Spătaru
Phone
0745104164
Email
petrutadidoius@gmail.com
Vezi site-ul web Organizator

Loc de desfășurare

Chakana – Centru de terapii alternative & energetice
Strada Țepeș Vodă Nr.3., etaj 3, ap.6, sector 3 (Zona Hala Traian, clădirea de birouri amplasată în spatele Bis.Hagiu)
București, România
+ Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare