Arhanghelul Gabriel – Experimentează energia recunoștinței

Recunoștința este cea care deschide orice ușa în orice direcție, orice poartă care dizolvă orice teamă. În felul acesta te invită să te deschizi și tu, vibrând recunoștință în toată ființa ta!

0

În luna septembrie, Arghanghelul Gabriel, Mesagerul Divin, ne îndeamnă să experimentăm împreună energia recunoștinței. Ne îndeamnă să cântăm și noi pe notele simfoniei scrise de Divinul Suprem. Mulțumim cu recunoștință Loredanei Caradimu, ghidul terestru al acestei transmisii. 

Energia recunoștinței

Dragi frați și surori binecuvântate, 

Mă adresez vouă cu un mesaj ce vă invită să cultivați în această lună energia recunoștinței. Vă invit să experimentați vibrația înaltă, mângâietoare, a acestei energii care funcționează în a vă deschide propia voastră ființă în mai multe direcții. Când un boboc de floare se simte împlinit, pregătit, se deschide emanând minunata energie a recunoștinței care îi ajută petalele ușor ușor să se deschidă. Recunoștința este cea care umple Grădina Divină de flori și culori. 

Recunoștința este cea care deschide orice ușa în orice direcție, orice poartă care dizolvă orice teamă. În felul acesta te invită să te deschizi și tu, vibrând recunoștință în toată ființa ta și vei observa, cum ziduri ce păreau de netrecut, devin din ce în ce mai mici și mai neimportante. 

Cultivă, crește, lasă să rodească în sufletul tău această energie și permite să te deschizi precum un trandafir divin, bucurând universul, vibrând la un ison cu el în această minunată energie a recunoștinței. Gândește-te că există o simfonie scrisă de Divinul Suprem și odată ce ești pregătit te poți alătura și cânta pe notele recunoștinței alături de cei ce simt și vibrează pe acestă frecvență. Te aștept să te alături în marea orchestră divină. 

Binecuvântat fii tu!

Articolul precedentRugăciunea Sfintei Ana
Articolul următorAlexandritul — cristalul oamenilor puternici
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.