cheile genelor

Unul dintre domeniile de interes maxim pentru omul contemporan este gestionarea energiei. Aparent, viața ne confruntă cu multe tipuri de provocări și schimbări de context cărora trebuie să le facem față. Adesea, ele sunt soluționate sau gestionate cu costuri de energie disproporționat de mari față de adevărata lor anvergură. În consecință, domeniul în care avem nevoie să devenim maeștri are legătura cu administrarea bilanțului energetic personal. Fie că vorbim de planul carierei, al relațiilor sau legat de prosperitatea financiară, succesul are mereu legătura cu abilitatea de a ne administra corect resursele de energie de care dispunem.

În esență, acest subiect îl tratează sistemele de cunoaștere spirituală autentice, fie că o fac într-un mod implicit sau explicit. În cazul sistemului Cheile Genelor, progresul se realizează cu ajutorul conștientizării, ceea ce este foarte potrivit într-o lume guvernată încă de mental.

De-a lungul timpului, am predat mai multe sisteme de cunoaștere, “Cheile Genelor” venind un pic mai târziu în viața mea, aproximativ cu 7 ani în urmă. Poate atunci consideram că instrumentele de lucru pe care le aveam erau suficiente pentru evoluția mea personală și spirituală. Totuși, acest sistem nou a adus achiziții neașteptate și o rafinare a ceea ce deja știam, mai ales prin intermediul mentalului și al conștientizării.

Cele trei niveluri de vibrație

Dacă în “Divina Comedie” a lui Dante Alighieri este vorba de trei cercuri (sau ceruri) de frecvență diferită  (infernul, purgatoriul și paradisul), în Cheile Genelor este vorba de aceleași trei niveluri de vibrație ale naturii umane: umbra, darul și darul suprem (siddhi). Trecerea de la un nivel la altul se face prin recunoașterea aspectelor umbrei și recuperarea energiei pe care aceasta o capturează atunci când nu trăim suficient de conștienți și ne lăsăm vampirizați energetic de propriile gânduri și emoții de frecvență joasă. Sub acest aspect, Cheile Genelor merg mână în mână cu noua biologie și noua genetică, așa cum puteți vedea și din acest video explicativ. 

Pe lângă hrana fizică, ne hrănim ADN-ul cu propriile gânduri și sentimente, iar acestea ne imprimă în corp o chimie și un comportament care ne determină să culegem rezultatele a ceea ce am semănat. Când ne permitem să trăim la o frecvență joasă, ne punem singuri pe ochi filtrul prin care vom vedea tot mai distorsionat realitatea și vom reacționa ca atare în fața acestei iluzii, împuternicind-o și întărindu-ne o paradigmă falsă a existenței. Întocmai cum spun basmele populare românești, trebuie să fim atenți din ce fel de apă bem, din apa vie sau din apa moartă. Cu ce fel de gânduri și emoții ne hrănim ADN-ul? De această conștientizare depinde izbânda noastră.

Cheile Genelor și matricea

Sistemul Cheile Genelor ne facilitează “ieșirea din matrice”, ne aduce o decriptare mai obiectivă a evenimentelor trecute în care, în mod inconștient, ne-am pierdut energia. Prin urmare, ne face mai alerți și mai prezenți față de ceea ce există dincolo de aparențe, față de semnificațiile reale ale evenimentelor și față de lecțiile inițiatice pe care acestea le conțin. Fiecare contact social, fiecare evenimnet de viață, indiferent cât de important sau nesemnificativ pare, ascunde o inițiere ce vizează un aspect al personalității: integritatea, onestitatea, respectul, altruismul, ș.a.m.d.  Fiecare moment al vieții, fiecare întâlnire, este o oportunitate de a evolua și de a deveni mai buni, cu cât suntem mai conștienți de calitatea gândurilor și sentimentelor noastre.

ADN-ul și miturile individuale

În clipa în care ne naștem suntem puternic influențați de energia astrală, cosmică, a momentului, întocmai cum pelicula unui aparat de fotografiat este impresionată de lumină când diafragma obiectivului se dschide. Astfel, cei 64 de codoni din ADN-ul uman sunt activați într-o manieră particulară, în funcție de această energie momentană, pentru fiecare dintre noi. Prin această activare se creează portalul energetic prin care venim pe Pământ. În acest fel, viața se asigură că vom fi predispuși sută la sută să intrăm în “miturile” individuale cu care avem nevoie să ne confruntăm. Cheile Genelor ne ajută să descifrăm această programare și să ne trăim mai conștienți rolurile pe care am venit să le jucăm în această Divină Comedie terestră. Conștiența și măiestria cu care performăm pe scena vieții pot face diferența între eșec și success și ne pot ajuta să folosim întregul potențial evolutiv care ne stă la dispoziție în această existență.

În final, este vorba de un joc de strategie. Dacă ne permitem să ieșim din melodramă, vom vedea adevărul gol goluț: totul se reduce la abilitatea noastră de a ne gestiona energia. Aceasta este ieșirea din labirint. Dacă știm să gestionăm corect resursele care ni se dau la naștere, dacă devenim conștienți de ele și le activăm, putem ajunge să trăim un destin împlinit și totodată să fim în serviciu la potențial maxim pentru semenii noștri. În final, interesul universului este de a evolua el însuși, de a deveni mai performant, iar asta are legătură cu măsura în care noi, ca părți ale sale, ne atingem performanța. Cheile Genelor ne mai învață indirect și această lecție: dacă dorim evoluție socială și planetară, o lume mai curată și mai plină de resurse pentru noi toți, nu putem sări peste etapa evoluției individuale, căci toți suntem interconectați sub autoritatea unei inteligențe unice, colective. Este necesar să ne facem fiecare curat mai întâi în propria grădină, înainte de a privi în afară sau către ceilalți.

Condudita interioară și ancorarea frecvențelor superioare

Ca ambasador al sistemului Cheile Genelor, am integrat de-a lungul anilor experiența adusă de această cunoaștere la nivel fizic, care este de fapt scopul ultim al acestei călătorii. În cazul Cheilor Genelor nu vorbim despre un sistem mental, deși la prima vedere așa poate să pară, fiind un avantaj pentru cei familiarizați cu progresul prin cunoaștere logică. Vorbim de însușirea unei conduite interioare care, menținute pe termen lung, provoacă o ancorare a unor frecvențe superioare la nivelul corpului fizic și al ADN-ului uman. Vom fi atunci mai sănătoși pe plan fizic, emoțional și mental. În momentul  în care apare fenomenul de “încorporare” ca urmare a creării unor obiceiuri sănătoase și pe termen lung la nivel de conștiință, se produce o comutare magică a vieții pe un modul de lucru total diferit de cel cu care suntem obișnuiți: în acest moment rezultatele apar invers proporțional cu efortul depus. Muncim mai puțin la exterior pentru a obține mai mult, datorită conduitei interioare integre, care ne multiplică exponențial rezultatele atunci când suntem pe calea cea dreaptă, aliniați la intențiile divine și nu ale ego-ului.

În primul curs din acest an pe care-l voi susține la București, Secvența de Activare, voi pune bazele înțelegerii acestui sistem. În același timp, voi arăta cum se pot recunoaște și activa darurile primite la naștere, pe hărțile hologenetice individuale.

La final, celor care nu au venit în contact cu sistemul Cheile Genelor, recomand și această înregistrarere tradusă în limba română. 

Articolul precedentVindecarea prin suferință
Articolul următorMatematica inimii
Formator și Consilier pentru dezvoltare personală. Adrian Constantinescu împărtășește cunoaștere și îndrumare tuturor celor ce-ți doresc o viață mai conștientă, fertilă și acordată la legile universului, susținând cursuri și seminarii de Respirația conștientă, Cheile Genelor, Original Feeling Touch și HearthMath în toată țara.