De ce m-aș intoarce la La Que Sabe?

0

Acum câteva zile, îți povesteam despre La Que Sabe, Cea Care Știe, cea care are multe nume fiecare dintre ele reprezentând diverse aspecte, dar fără însă ca vreunul să o poată cuprinde. Ea, cea care este Divinul Feminin. La Que Sabe nu are nevoie să-și pună întrebarea “De ce?” pentru că ea pur și simplu știe și știe tot. Noi, însă, da ne-o punem deseori, iar aceste gănduri pe care simt să vi le împărtășesc acum, vă vor răspunde la întrebarea

Câteva gânduri despre eternul “De ce?”

“De ce?” este o întrebare care de multe ori ne călăuzește drumul în această viață și, la fel de multe ori, uităm sau refuzăm să ne-o adresăm și ne rătăcim. Folosită corect, întrebarea “De ce?” este ușa pe care o deschidem către propria cunoaștere de sine și Adevăr.

O folosim corect atunci când acceptăm idea că adevăratul răspuns se află în altă parte decât la nivelul minții care a generat-o. De ce? Pentru că mintea noastră, mintea aceea mititică, care funcționează și creează în realitatea unei lumi guvernată de separare și scindare, este incapabilă să își depășească propriile ei bariere. Răspunsul ei va fi mereu în interiorul aceluiași cerc al percepțiilor trunchiate și iluzorii care o fac să fie temătoare la orice este nou sau situat dincolo de ceea ce ea consideră a fi granița propriei  siguranțe și supraviețuiri.

Calea prin care putem aflam răspuns cu adevărat pertinent la întrebarea De ce?” este propriul suflet. Paradoxal, deși a comunica cu propriul suflet, ne este cel mai la îndemână, mulți dintre noi am uitat s-o facem. Mulți dintre noi am uitat chiar că sufletul există.

De ce m-aș intoarce la La Que Sabe (Cea Care Știe)

Poarta către Cea Care Știe se găsește în adâncul sufletului. Mintea nu o poate cuprinde sau înțelege pe La Que Sabe. Și să nu te mire că de fapt minții  frică de Ea, de Cea Care Știe. Așa că, măcar pentru câteva, momente “bye, bye, minte” și “bine te-am regăsit, suflet”.     

Când vine ziua în care te hotărăști să o întrebi pe La Que Sabe “De ce m-aș întoarce la tine?” o să constanți că singurul răspuns pe care poate să ți-l ofere este o reflectare a propriei tale Ființe. Vei observa, cu surprindere poate, că ceea ce vezi este altceva decât imaginea pe care ai văzut-o de atâtea ori în oglindă. Vei fi mirată de măreția, grația și bucuria care emană din acest “tu”. Mintea îți va șopti imediat că este o iluzie optică, dar sufletul tău va recunoaște ceea ce vede. Aceea ești TU, plină de iubire și “mândră în toate cele” și te vei auzi șoptind timid “EU SUNT”.

Nu te-ai văzut niciodată așa, și, prin urmare, nici nu ai crezut că ar fi posibil, dar iată că Adevărul despre cine ești tocmai ce ți-a fost revelat.

Ești fiica Celei Care Știe …

Oare iți este suficient un astfel de răspuns? Oare poți să îl accepți sau vei fugi din nou de frica necunoscutului și a propriei tale măreții? Acum pentru că știi, trebuie să alegi! În care imagine vrei să crezi? În cea oferită de La Que Sabe? Sau o vei alege pe cea pe care cu atâta migală a construit-o mintea ta?

La Que Sabe îți va șopti zâmbind că ești Fiica EI, așa cum sunt toate care există. Ești parte din EA și ai menirea de a-I continua creația în această lume. La fel ca și EA, ai cunoașterea despre “cum se face”.

Prin TINE se manifestă viața …

Ești poarta prin care viața continuă să se manifeste, ajutând noi spirite să se întrupeze, pentru ca apoi să le înveți și să le îndrumi spre a regăsi drumul readucerii aminte.

Știi să guvernezi magicul joc al “vieții și al morții” pentru ca ceea ce este vechi să piară și noul să prindă viață. Iar, stăpânind acest joc, prin tine și cu tine se reconstruiește Lumea cea Nouă.

Știi că iubirea EI, care curge prin mâinile și sufletul tău, are puterea vindecării. Prin această iubire, tu îi vei vindeca pe toți cei care au nevoie și doresc să O primească.

Tu ești cea care știe să planteze sămânța înțelepciunii, căci tu ești unul dintre Grădinarii acestei lumi. Ești în armonie cu Viața pentru că însăși Viața curge prin tine, iar onorând-o pe La Que Sabe în tot ceea ce există o împărtășești și astfel continuați să fiți UNA.

Acceptarea

Poate că e greu să accepți că TU ești “Cea Care Știe”, când te-ai abătut de la drumul molcom al vieții și ai luat-o prin desișul abrut și mărăcinos. Știi acum că poți oricând să te întorci, că oricât ți-ar fi de teamă de dojană, vei găsi doar brațele întinse ale Celei Care Știe. EA, La Que Sabe, se va bucura că sunteți din nou împreună. EA îți va spune: “Bine ai revenit, draga mea. Știu greul pe care l-ai dus, căci fără tine și eu am fost incompletă.“       

Oare acum îți aduci aminte că știi de fapt de ce te-ai întoarce?

Primește toate acestea ca un act al împărtășirii Iubirii lui La Que Sabe de la Cea Care Sunt pentru Ceea Ce Ești.    

POVEȘTI despre femei și feminitate:

Călătoria către redescoperirii Divinului Feminin este una minunată! Pe parcursul ei îți reamintești de fapt cine ești cu adevărat. Faptura care știe tot, creatoarea de viață și susținătoarea acesteia. Scoți la iveală, conștientizezi și vindeci tot ceea ce te împiedică să fii tu, Cea Care Ești. Fiecare călătorie extrem de personală, cu experiențe din cele mai suprinzătoare, deși ca femei trezite confruntăm teme comune legate de feminitate. Iată de ce, echipa Chakana înlesnește publicarea multor povești despre feminitate. Citind, vei descoperi că nu ești singură, că ceea ce trăiești tu într-o maniera mai mult sau mai puțin asemănătoare experimentează și multe alte femei. Unele dintre acestea au curajul să vorbească și lor le mulțumim pentru că o fac!  Așadar, mulțumim cu recunoștință – Oana Silvia Filip, Petruța Didoiu-Spătaru, Laura Mihaela Liciu și Loredana Caradimu.    

Articolul precedentJurnal “All Love”: Iubirea unei portocale și secretele din cub
Articolul următorRugăciune către Sf. Arhanghel Gavriil
“Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume” este calea Oanei. Așa că, fie că o întâlnești ca trainer, consilier de dezvoltare personală sau terapeut, Oana îți va vorbi despre schimbare și nevoia de manifestare a propriei tale Ființe. Combinând cunoștințe și practici diverse precum reiki, cristaloterapie, transformare și vindecare multidimensională, Oana te va provoca și îndruma să descoperi realitatea în care meriți mai mult, poți mai mult, EȘTI cu mult mai mult decât credeai.