Mesajul Arhanghelului Gabriel la finalul anului 2018

0

Doar câteva ore ne mai despart de finalul anului 2018 și merităm câteva momente de reflecție cu blândețe la tot ceea ce am experimentat în ultimele 12 luni. Merităm să ne mulțumim nouă și tuturor entităților întrupate și neîntrupate care ne-au sprijinit, care ne-am ajutat. 

Te invităm să citești mesajul pe care Arhanghelul Gabriel îl transmite cititorilor Chakana acum la finalul anului 2018, prin călăuza terestră Loredana Caradimu. Sperăm că aceste îndrumări vă vor ajuta să aveți un An Nou binecuvântat!

* * * Mesajul Arhanghelului Gabriel la finalul anului 2018 * * * 

Dragi prieteni,

Un an se sfârșește, un an ce te-a îmbogățit prin faptul că ai trăit experiențe ce te-au ajutat să te onorezi pe tine, pe ființa ta, ca o parte dintr-un întreg. Ai înțeles anul acesta mai mult decât altădată cât de important este să te onorezi ca celulă, ca suflare, ca energie ce face parte din Marele Suflet, din Înalta Suflare, ce creează necontenit.

Onorează-ți învățăturile, înțelesurile, ce ți-au îmbogățit ființa și te-au ajutat să te simți mai aproape, mai aproape de esența ta. Ai făcut pași importanți de a ieși din instanțe ce nu te onorau, create de tine sau de alții, și acum intri în acest Nou An, mult mai aproape de esența ta, mult mai puternic și mai încrezător în a te exprima pe tine, în a fi tu, acel tu autentic, fără a ține cont de ceea ce cei din jur ar putea judeca. Un mare și important test ai trecut astfel și descoperi că această aliniere îți aduce împlinire, și-ti aduce oamenii potriviți ție, oamenii ce simt, ce vibrează la un ison cu tot ceea ce ești tu acum. Un an în care ai ales mai mult ca oricând unificarea, în care ai lucrat depunând eforturi substanțiale în a transforma sentimentele tale de separare. Și, aceste eforturi se răsplatesc acum și te simti astăzi mai întreg, mai complet, mai în acord și aliniat cu ființa ta, cu tot ceea ce ești tu. Puterea ta astfel crește!

Privește-te acum în oglindă și vei observa schimbările majore ce au avut loc în ființa ta pe parcursul acestui an. Mulțumește aici și acum tuturor celor care au contribuit la acest proces. Mulțumește-ți ție! Și, propune-ți acum, să continui pe acest drum. Propune-ți acum, să te onorezi zi de zi, să te bucuri de tot ceea ce ești și să fii o minunată oglindire a Energiei Divine aici și acum în viața ta. Aceasta este urarea mea pentru tine! Fii în acord cu tine și vei schimba lumea! Mergi pe drumul tău și binecuvântează fiecare pas.

Un 2019 luminat de lumina ta interioară, asta îți doresc eu!

Articolul precedentArhanghelul Metratron — Timp, timpuri paralele, linii temporale
Articolul următorQuan Yin – conectarea la Copilul Interior
După 20 ani de experiențe intense în domeniul comunicării, Loredana a pornit pe drumul căutării interioare. A experimentat energia Reiki, a învățat semnificația Mandalelor, s-a inițiat în Terapia cu Îngeri și energia All Love/ SKHM. Astăzi călăuzește drumul celor care-și doresc să pășească în minunata călătorie a lumii interioare, îmbinând resursele creative interioare și metodele terapeutice alternative.