All Love, vindecare prin deschiderea inimii

0

Căutam de ceva vreme să  exprim ce înseamnă experiența All Love astfel încât să fie cât mai pe înțelesul tuturor. Îmi veneau în minte diferite conexiuni logice între tehnicile utilizate într-un grup All Love și ce rezultate se obțin. Și cum răspunsul se lăsa așteptat, am tot amânat acest moment pana când, deodată, a apărut! Simplu, și atât de eficient: “Ce se întâmplă cu omul când își deschide inima? Se face bine.”

Comunicarea autentică

Rumi
Poza: Jairo Alzate @ Unsplash

Esența experienței All Love este deschiderea inimii cu scopul reconectării la energia universală a Vieții.

Suntem construiți să trăim cu inima deschisă, așa am fost proiectați! 🙂 Comunicarea autentică se face de la suflet la suflet, deschis și pur. Încă de la Adam și Eva apar probleme în comunicarea autentică. Aceștia, vrând să ascundă faptul că au nesocotit cerința divină, și-au ascuns de fapt sufletul. Și de atunci, tot ascundem câte ceva (d)in noi. Considerăm că avem lucruri pe care să le ținem doar pentru noi sau să oferim doar o părticică celorlalți.

Când ne deschidem către ceilalți și, în loc de afecțiune primim respingere, ne mai închidem un pic. Dincolo de asta, nici noi nu mai știm ce ascundem și de ce. A devenit o obișnuintă.

Iată cum, puțin câte puțin, inima noastră se închide. Închizând-o însă, ratezi șansa de a primi iubirea la care tânjești.

Oricât de raționali am fi, ființa noastră tânjește după Iubire și Acceptare. Sufletul nostru dorește să simtă Iubirea. Pentru că Iubirea înseamnă Viață.

Deschiderea inimii și sufletul

De fiecare dată când ne închidem sufletul, murim câte puțin. Și pentru că suferința aduce durere, avem impresia că, dacă închidem inima, nu vom mai suferi. Suferința este însă parte a procesului de vindecare. Pentru ca iți dorești Iubirea, vei alege inconștient experiențele care să te ajute întocmai în această privință. Tocmai pentru că, prin rana deschisă, creată de suferință, poate pătrunde Lumina vindecării. Cu cat înțelegi asta, cu atât ești mai aproape de tine, de sufletul tău. Iată un poem sufist, ce oferă o înțelegere sublimă a vindecării prin Iubire. Și nu cred că sunt multe versuri care să descrie mai frumos acest lucru decât cele ale lui Khalil Gibran, în poezia  „Despre lubire din volumul „Profetul.”

Atunci Almitra zise: „Vorbeşte-ne despre Iubire.”
Iar el îşi înălţă capul privind mulţimea şi o tăcere adâncă pogorî peste toţi. Apoi, cu o voce mare, începu:
„Când Iubirea vă face semn, urmaţi-i îndemnul,
Chiar dacă drumurile-i sunt grele şi prăpăstioase,
Şi când aripile-i vă cuprind, supuneţi-vă ei,
Chiar dacă sabia ascunsă-n penaju-i v-ar putea răni,
Iar dacă vocea-i vă vorbeşte, daţi-i crezare,
Chiar dacă vocea-i ar putea să vă sfarme visurile, asemenea vântului din miazănoapte care vă pustieşte grădinile.
Fiindcă, precum iubirea vă încunună, ea trebuie să vă şi crucifice. Precum vă face să creşteţi, ea trebuie să vă şi reteze uscăciunile.
Precum ea se ridică până la înălţimea voastră, alintându-vă ramurile cele mai fragile care freamătă în lumina Soarelui,
Tot la fel va răzbate până în adâncul rădăcinilor voastre, zdruncinând încleştarea lor cu pământul.
Asemeni snopilor de grâu, ea vă seceră.
Vă treieră pentru a vă descoji.
Vă vântură spre a vă curăţa de pleavă.
Vă macină până la înălbirea făinii.
Vă frământă până ajungeţi foarte supuşi,
Ca apoi să vă hărăzească focului său şi să puteţi deveni pâinea sfântă la ospăţul divin.
Toate acestea vi le va da Iubirea, pentru ca, astfel, să vă puteţi cunoaşte tainele inimii şi astfel să deveniţi o parte din inima Vieţii.
Dar dacă, stăpâniţi de teamă, veţi căuta doar tihna şi plăcerea dragostei,
Atunci e mai bine să vă acoperiţi goliciunea şi să ieşiţi din treierişul Iubirii,
Spre a vă întoarce în lumea fără de anotimpuri, unde veţi râde, dar nu cu întreaga voastră bucurie şi unde veţi plânge, dar nu în toate lacrimile voastre.
Iubirea nu se dăruie decât pe sine şi nu ia decât de la sine.
Iubirea nu stăpâneşte şi nu vrea să fie stăpânită,
Fiindcă Iubirii îi este de ajuns Iubirea.
Când iubiţi, nu trebuie să spuneţi: „Creatorul e în inima mea”, ci mai degrabă: „Eu sunt în inima Creatorului”,

Şi să nu credeţi că puteţi croi singuri drumul Iubirii, fiindcă Iubirea, dacă o meritaţi, vă va arăta drumul ea însăşi.
Iubirea nu are nici o altă dorinţă decât aceea de a se împlini.
Dar dacă iubeşti şi trebuie să ai dorinţe, fie ca ele acestea să fie:
Să te topeşti şi să devii izvor ce sursurul în noapte-şi cântă,
Să cunoşti durerea prea marii duioşii,
Să fii rănit de înţelegerea Iubirii,
Să sângerezi de bunăvoie şi bucurându-te,
Să te trezeşti în zori cu inima întraripată şi să înalţi mulţumire pentru încă o zi de Iubire,
Să te odihneşti la ceasul amiezii şi să cugeţi la extazul Iubirii,
Să te întorci împăcat acasă la ora amurgului,
Şi apoi, să dormi înălţând în inimă o rugă pentru cel iubit, iar pe buze un cântec de laudă.”

Lucrul cu energia All Love, atât în sesiunile de grup cât și în cele individuale, iți oferă ocazia să îți accesezi sufletul prin rănile tale, transformând suferința în iubire pură, divină, vindecătoare. Dacă aceste cuvinte ți-au stârnit dorința de a pătrunde în sufletul tău, te invit să părticipi la experiența All Love. Consultă calendarul evenimentelor și înscrie-te la una din întâlnirile All Love. Oferă-ți ocazia minunata de a te face bine, deschizându-ti inima.

Descoperă și tu că Totul este Iubire!

All Love! ♥️

Deschiderea inimii cu energia All Love  

În cadrul unei astfel de întâlniri All Love / Seichim, poți experimenta creșterea sensibilității și a intuiției, lucrul cu posibile blocaje de natură fizică, mentală, emotională și/sau spirituală, reconectarea la sursă și la Inima Pământului, etc. Meditațiile All Love te pot ajuta să vindeci diverse blocaje energetice sau emoționale, să accesezi energii superioare și chiar la alte dimensiuni. Printre meditațiile și tehnicile folosite în cadrul unui grup de lucru All Love menționăm Meditația Infinitului, Meditația Shenu, regresie în viețile anterioare, conectarea la corpul de lumină etc. Alte articole despre energia All Love:

Articolul precedentTrebuie sau nu trebuie … să ne vindecăm
Articolul următorFratele meu!
Psiholog și terapeut, Laura și-a ales ca misiune să aduca Bucurie, Lumină și Iubire în viețile tuturor celor interesați să le obțina. De peste 12 ani este pasionată de cunoaștere, dezvoltare personală si spiritualitate, studiind diferite sisteme precum Reiki, Karuna, Shambala, All Love/SKHM, psihologie și psihoterapie cu specializări în terapii cognitiv-comportamentale, terapie sistemică a familiei. Deviza ei: Totul este Iubire!