Despre All Love cu Patrick Zeigler

0

Am participat la primul meu workshop All Love/ SKHM cu Patrick Scott Zeigler in urma cu mai bine de trei ani … la momentul potrivit, ar spune unii, desi aflasem despre el si invataturile sale despre Sekhem/ Seichim cu multi ani inainte. Inutil sa spun ca a fost prima din multe experiente extraordinare si, ca orice lucru de acest gen, am vrut sa-l impartasesc cu prietenii mei apropiati, care stiam ca ar fi interesati. Cand am incercat sa le spun insa, am constatat ca a gasi cuvintele, limbajul potrivit, era aproape imposibil. Probabil ca nu este nici prima si nici ultima data, cand veti citi o astfel de afirmatie legata de experientele spirituale ce pot fi traite intr-o meditatie All Love sau alte tehnici ce activeaza energia sufletului.

Cateva cuvinte despre Patrick Zeigler

Patrick Zeigler, cunoscut ca fiind si “parintele Reiki-ului non-traditional” si fondatorul sistemuluiAll Love/SKHM (Seichim), are o experienta de peste 30 de ani in terapii holistice si isi traieste viata sustinand workshop-uri All Love pe intreg mapamondul.

Dupa cum chiar Patrick Zeigler marturiseste, drumul descoperii sale de sine a inceput la o varsta foatre frageda, undeva in jurul varstei de 10-11 ani cand a citit prima carte despre experientele extrasenzoriale. Au urmat lecturi si experiente de lucru cu hipnoza, diverse tehnici de meditatie si terapii, studiu cu diversi maestri, toate acestea pregatindu-l fara sa stie pentru o experienta unica pe care a trait-o in 1984 in Marea Piramida din Cairo, Egipt.

Nu implinise inca 30 de ani, cand a petrecut o noapte in Marea Piramida, iar atunci a experimentat ceea ce el numeste “ceva similar unei descarcari electrice care a trecut prin mine”. Au urmat ani de zile de lucru cu aceasta energie, dar si cu alte terapii energetice si de vindecare, in final dezvoltand sistemul Seichim/Sekhem.

Asadar, acestea fiind spuse, va puteti imagina cat de fericita am fost sa am sansa sa petrec cateva ore cu Patrick Zeigler povestind despre All Love. Cuvintele de mai jos sper sa va ofere o mai buna intelegere asupra acestei terapii spirituale si cum poate ea ajuta la vindecarea unor blocaje emotionale cu care ne confruntam.

 

Energia All Love/ SKHM (Seichim)

Energia All Love
Energia All Love

Energia cu care lucreaza All Love/SKHM este numita si Seichim. Aceasta energie nu este aceeasi cu energia Reiki, modul de lucru si felul in care este simtita este foarte diferit. Aceasta diferenta este constatata de catre toti practicantii de Reiki care participa la un workshop All Love/SKHM. Vibratia care se simte de catre mai toti participantii la inceput este in general extrem de “fina”, dar poate deveni extrem de puternica; pur si simplu, te poate da jos de pe scaun, fortandu-te sa te intinzi, iar corpul se misca precum un val. In paralel cu aceasta manifestare, dar nu in mod obligatoriu, participantii pot percepe emotii puternice si imagini care ajuta in procesul de vindecare al acestor blocaje, fie ca sunt sau nu constienti de existenta lor.

Spre deosebire de alte tehnici, All Love lucreaza lucreaza in special pe Chakra Inimii (Anahata) si conectarea la Sinele Superior, pentru ca apoi aceasta sa curga prin tot corpul, activand si deschizand si ceilalti centrii energetici. Nu e nevoie de o pregatire prealabila, nu trebuie sa fi lucrat in vreun fel cu alte terapii energetice. Nu sunt necesare simboluri, precum in Reiki, pentru a realiza aceasta conexiune si deschidere a inimii.

Energia are inteligenta proprie, stie ce are de facut. Daca ar fi sa fac o comparatie, e ca atunci cand te indragosteti, ai nevoie de un manual?! Nu! Asa se intampla si cu energia All Love/ SKHM, te lasi purtat de ea. Atata tot.

“Inima noastra spirituala este in centrul fiintei noastre, acolo unde sufletul se conecteaza cu corpul nostrul fizic si emotional. All Love este experienta acestei Inimi Unice care ne contecteaza pe noi toti cu intreaga creatie. Prin aceasta ‘trezire divina’ adusa de experienta All Love reusim sa iubim toate aspectele a ceea ce suntem sau reprezentam noi ca oameni si ajungem sa ne reunim nu doar cu noi insine, ci cu intreaga creatie.”

Din punct de vedere teoretic, iata cateva dintre lucrurile care se pot intampla pe participand la un astfel de workshop sau grup de lucru All Love:

 • Alinierea corpului fizic cu cel emotional, mental si cel spiritual;
 • Alinierea dintre corpurile superioare si corpul fizic;
 • Ancorarea in energia iubirii si deschiderea Chakrei Inimii;
 • Recunoasterea si imbratisarea umbrei;
 • Initieri spontane;
 • Conectarea corpului fizic la energia sufletului;
 • Reconsiderarea evenimentelor traumatice din trecut si eliminarea blocajelor asociate;
 • Accesarea puterii interioare si trezirea propriei divinivati.

All Love/ SKHM / Seichim – schimbari

A participa la un workshop All Love este o oportunitate de a intelege, cu ajutorul unei serii de meditaţii ghidate, ca „viata este cu adevarat un Mare Profesor, iar lectiile sale implacabile, oricat de dure, neprevazute sau frumoase ar fi, sunt doar moduri prin care suntem ajutati sa pasim pe drumul descoperirii de sine si al evolutiei.” Asa cum explica Patrick Zeigler, All Love/SKHM lucreaza la nivel spiritual, schimbarile putandu-se materializa la nivel fizic. “Vindecarea este doar un rezultat al trezirii spirituale.”

Nu de putine ori se poate intampla sa simtim ca trecutul nostru se repeta prin emotii recurente, ganduri, reactii sau atitudini, chiar si atunci cand nu dorim sa ne comportam sau sa gandim intr-un anumit mod. A intelege ca trecutul nostru, cu toate momentele si experientele sale, ne afecteaza nu doar modul in care traim in prezent, ci si gandurile, emotiile si actiunile de zi cu zi, este cheia care elibereaza acea “versiune a noastra”, care este mai implinita, mai buna, mai fericita. Ne permite sa vedem cu mai multa claritate ceea ce se intampla in jurul nostru, reflectand asemenea unei oglinzi tot ceea ce exista in interiorul nostru, fie care ne place sau nu. Cand intelegem si acceptam cum functioneaza acest mecanism, suntem capabili sa ne reconstruim propria realitate, pornind din acel singur punct pe care-l putem schimba: noi insine.

Experienta unui workshop All Love/ SKHM …

Un workshop All Love/ SKHM cuprinde o serie de exercitii practice si meditatii ce au ca scop armonizarea noastra cu ceea ce suntem cu adevarat, cu natura noastra profunda. Ne ajuta sa constientizam ca avem nevoie sa traim in prezent, ca ne putem elibera singuri de blocajele care ne tin pe loc si ne impiedica sa ne bucuram pe deplin de viata. Ne ajuta, de asemenea, sa permitem intelepciunii noastre interioare sa ne ghideze viata si alegerile pe care le facem. Acest lucru aduce cu sine mai multa incredere in fortele noastre proprii si ne creste capacitatea de a face fata necunoscutului, neprevazutului. De asemenea, stimuleaza intuitia si ajuta la alinierea constiintei cu propriul nostru adevar. Odata ce intelegem aceste aspecte si incepem sa lucram cu noi insine, putem observa o serie de schimbari benefice in viata noastra:

 • O mai usoara intelegere a ceea ce se intampla cu noi si ce este in jurul nostru;
 • Se deschid noi carari interioare care se reflecta in exterior ca si oportunitati;
 • O crestere a sensibilitatii si perceptiei, acestea aducand raspunsurile intrebarilor recurente din viata noastra;
 • Un nou mod de a trai viata, cu mai multa armonie, liniste, bucurie, lumina si incredere.

Toate aceste schimbari pozitive vor fi usor de perceput de catre cei din jur, iar ceea ce este frumos si plin de mister e faptul ca acest nou mod al nostru de a ne trai viata “atinge” si inimile celor din jur aducand schimbari pozitive in jurul nostru. Asa cum deseori spune chiar Patrick Ziegler,

“cand ajung sa lucreze cu energia All Love, majoritatea oamenilor traiesc experienta deschiderii inimii, simtind iubirea intr-un mod in care n-au mai simtit-o. Ei simt ca se conecteaza cu intreg Universul, ca si cum sunt conectati la ceva. Cand oamenii simt aceasta conexiune, nu se mai simt singuri, separati … aduce un fel de implinire si simt mai multa iubire.”

In loc de concluzie …

Daca ati lucrat cu energia All Love/ SKHM la grupurile de lucru facilitate de colega noastra terapeut Laura Mihaela Liciu, stiti bine ca nici un workshop nu seamana cu altul. Experientele traite de aceeasi persoana putand fi extrem de diferite, iar Laura a povestit pe larg in articolele All Love/ SKHM despre aceste experiente. Daca vreti sa va convingeti singuri cum te poate ajuta pe tine energia All Love/ SKHM, te invit sa urmaresti Calendarul de evenimente.

 

Articolul precedentCe sunt Constelatiile Sistemice Familiale
Articolul următorCe sunt Constelatiile Karmice
Ana Maria Bogdan este un om care iubește viața. Prețuiește prieteniile calătoriile, cărtile bune și Romania. Crede cu tărie că oamenii își schimbă viașa atunci când își urmează chemarea interioară, sufletul. Este cunoscută ca "om de digital, având peste 15 ani de experiența în acestă industrie, dar scrie despre tot ceea ce-i place: locurile pe care le vizitează, tradiții, obiceiuri, simboluri, locuri și oameni frumoși.