Alin Neacșu – Femeia, creșa universului

0

Acum câteva luni promiteam că vom vorbi mai mult și mai des despre femei și despre feminitate. Așa au apărut articolele semnate de terapeuți precum Oana Silvia Filip, Petruța Didoiu Spătaru, Loredana Caradimu și Floriana Ungureanu. Tot atunci spuneam că a defini feminitatea este o adevărată provocare chiar și pentru noi femeile. Astăzi, chiar de 1 martie, inaugurăm o serie de interviuri dedicate femeii și feminității, dar privite din diverse alte perspective, sperăm noi cât mai multe.

Redacția Chakana 

* * * * *

Interviu cu sculptorul Alin Neacșu 

Femeia, creșa universului

Alin Neacșu, unul dintre cei mai prolifici sculptori români contemporani, deschide seria acestor interviuri. Nu voi dezvălui prea multe, am să vă las pe voi să descoperiți cum definește un sculptor femeia, voi face însă o singură precizare. Pentru bărbatul, pentru artistul Alin Neacșu, femininul are conotația muzei … Femeie reprezintă plasticitatea și poezia universului, iar acest lucru respiră în sculpturile sale în piatră, marmură, bronz, sau lem. Femeia e cea mai mare păstrătoare de sentimente. Femeia e creșa universului!

Dacă vrei să descoperi lucrările sculptorului Alin Neacșu, vizitează site-ul sculptor-neacsu.eu

Arta de a fi femeie …

Arta de fi femeie se învață! Nu e simplu, nu se întâmplă peste noapte. Este nevoie de preocupare, dar și de teorie îmbinată cu practică. Tuturor acelor femei care simt nevoia să-și integreze energia feminină și energia sexuală, să-și armonizeze relația de cuplu, relația cu mama sau fiica sau relația cu Divinul Feminin, le îndemnăm să descopere câteva dintre articolele dedicate feminității:

Articolul precedentMagia practică a Dragonilor
Articolul următorConsiliul Arcturian — relația cu viețuitoarele planetei
Ana Maria Bogdan este un om care iubește viața. Prețuiește prieteniile calătoriile, cărtile bune și Romania. Crede cu tărie că oamenii își schimbă viașa atunci când își urmează chemarea interioară, sufletul. Este cunoscută ca "om de digital, având peste 15 ani de experiența în acestă industrie, dar scrie despre tot ceea ce-i place: locurile pe care le vizitează, tradiții, obiceiuri, simboluri, locuri și oameni frumoși.