Acasă Vibrații Mesajele anului 2022: Ca să fii întreg, acceptă că eşti o parte!

Mesajele anului 2022: Ca să fii întreg, acceptă că eşti o parte!

Ce a fost ascuns cu bună ştiinţă, prin manipulare sau ce a fost obţinut prin fraudă, va fi dezvăluit şi se va întoarce la lumină şi la cei care merită cu adevărat.

0
2022 mesaje

anul 2022

Aflat sub sigiliul îngerului ROCHEL (Ray-O-Ha-El), anul 2022 este anul dezvăluirilor şi al vederii dincolo de văzut. Este un înger al justiţiei şi al protecţiei celor care au fost jefuiţi, nedreptăţiţi şi mai ales al celor cărora li s-a ascuns Adevărul. Un înger care ne ajută să recăpătăm ceea ce ne-a fost luat cu bună ştiinţă sau prin manipulare, să descoperim tot ceea ce ne-a fost furat (şi la nivel material, dar şi la nivel spiritual) şi dezvăluie cu lumina sa pe cei responsabili de aceste încălcări ale Legilor Divine.

Mesajul său este „Doamne, Tu vezi toate!” şi textul sacru către care ne îndeamnă este:

Domnul este partea mea de moștenire și paharul meu, Tu îmi îndrepţi sorţul meu. (Psalmul 16:5)

ingerul rochelDupă 2 ani de pandemie şi după atâtea informaţii contradictorii, trăiri în registrul maximal şi mai ales după ce am început să ieşim din fricile atât de intense şi de subtil induse, simţim nevoia de DEZVĂLUIRI (a dez-vălui = a da la o parte vălul, a vedea limpede) şi de restabilire a echilibrului divin prin descoperirea feţei celor ce au aruncat văluri de ignoranţă, de teamă şi de suspiciune. Rochel se va asigura că toţi cei care au urmat calea conştiinţei înalte, vor primi „partea lor de moştenire” şi le va fi umplut paharul cu bucurie.

Energia îngerului Rochel este cea a Regelui de Cupe din tarotul clasic, aducând iubire, compasiune şi bunătate. Semn de Apă, el este înfăţişat purtând la gât un medalion în formă de peşte. Cum începem anul cu energia lui Jupiter în Peşti, legătura simbolică este mai mult decât evidentă. Ȋn acest an, ca să putem fi generoşi şi să-i putem ajuta pe ceilalţi, e nevoie să ne umplem propria cupă cu iubire de sine şi cu stimă, pentru a o alchimiza în aurul spiritual din care vom dărui celorlalţi şi cu care „vom cumpăra” Cunoaşterea cea de dincolo de informaţii.

69 – numărul adus de Rochel

2022 – un an transformator unde cunoașterea vine prin echilibrarea emoțiilor

Numărul pe care ni-l aduce cu sine Rochel este 69 şi dacă privim cu atenţie zarurile astrologice, avem simbolul Racului (care este 69 pe orizontală), alături de numărul 2, care este al casei Taurului şi este sub jurisdicţia astrală a lui Venus. Cum anul 2022 este un an de vibraţie 6, format exclusiv din cifre de energie feminină şi având ca particularitate repetarea de 3 ori a lui 2, cunoaşterea vine prin echilibrarea emoţiilor și prin intervenţia principiului disciplinator al triunghiului în balansul emoţional al lui 2.

A-ţi cunoaşte emoţiile, trăirile (2) şi a le conştientiza (3) este primul pas pentru a le integra în armonie (6). Fără acest lucru nu vom putea accede la nivelul superior al transformării şi al încheierii ciclului suferinţelor (9). Un număr fuzional şi complementar ca piesele unui simbol Yin-Yang, 69 ne aduce mesajul unui AN TRANSFORMATOR mai ales la nivel EMOŢIONAL.

Zarul cu simbolul saturnian ne dă şi cheia acestui proces:

 • necesitatea de a infuza structura în haos,
 • de a disciplina tot ceea ce este fluctuant, alunecos şi confuz,
 • de a da TIMP aşezării a tot ceea ce simţim şi a tot ceea ce creăm din inspiraţie:

Pe măsură ce investeşti timp ca să lucrezi în activităţi legate de pasiunile şi de interesele tale spirituale, fiecare aspect din viaţa ta se ameliorează de la sine. (mesajul numărului 69 din „Numere de înger 101” de Doreen Virtue)

Energia lui 2 și două cărți de 9

Din nou despre echilibru și armonie

Energia lui 2 se manifestă şi în plan subtil, prin prezenţa celor două cărţi de 9 – 9 de spade (Darkest Fears – temerile cele mai întunecate reprezentate de partea întunecată a Lunii) şi 9 de cupe (şamanul bătând în toba vindecătoare şi purtând însemnul Lunii pe frunte). Spadele reprezintă mentalul, iar Cupele emoţionalul. Din nou echilibrul ce se cere găsit între conştient şi inconştient, raţional şi iraţional, frică şi credinţa vindecătoare. Poţi alege să laşi inima să bată în ritmul temerilor tale şi să cheme umbrele sau poţi alege să o faci să bată în ritmurile Naturii şi ale Universului şi să chemi bucuria şi plăcerea de a te simţi parte a unui Tot căruia îi poţi spori lumina şi energia vitală prin lumina şi energia care devii tu! Poţi transmuta plumbul spaimelor (9 de spade) în aurul vital al încrederii în dreptatea şi armonia universală.

Natură și vindecare

Darul Arhanghelului Ariel

Nu suntem singuri în acest proces alchimic, ci primim ingredientul magic prin puterea lui Ariel, arhanghelul naturii şi al animalelor, „Leoaica lui Dumnezeu” care ne dăruieşte curaj, încredere în sine, puterea de a învinge răul şi de a ieşi din ignoranţă. O superbă fuziune a energiei feminine germinatoare a Naturii (principiul venusian sub care începem anul – Venus retrograd conjunct Pluto) cu acţiunea vindecătoare (Marte retrograd la finalul anului 2022), căci Ariel este unul dintre patronii medicinii naturiste. Vindecarea vine, deci, prin soluţiile naturale, prin respectarea ritmurilor Naturii, prin ascultarea mesajelor pe care ni le transmit corpurile noastre, animalele şi plantele care ne înconjoară.

Uranus, care stă şi anul acesta în tranzit în semnul Taurului şi căruia i se va alătura şi Nodul Nord, ne împinge la găsirea unor remedii pentru restabilirea armoniei dintre noi şi Mama Pământ, căci pentru a fi un Tot, trebuie să înţelegem că suntem parte şi să acceptăm că orice am face, nu vom reuşi decât ȊMPREUNĂ.

Ariel are şi o funcţie justiţiară – de a pedepsi şi de a controla spiritele satanice care aduc dezechilibre Naturii. Toţi cei care au lucrat împotriva firii şi spre a supune natura intereselor meschine ale lor vor fi demascaţi şi vor primi răsplata divină meritată. Poartă numărul 52 deci ne transmite să ne conectăm (5 – numărul conexiunii şi al stimei de sine) la nivelul emoţiilor (2) şi astfel, vom reveni la înţelepciunea primordială (5 şi 2 – 7, numărul înţelepciunii şi al procesului demiurgic).

Mesajul de la Guan Yin

Şi străvechiul oracol metaforic al lui Guan Yin, un izvor de înţelepciune orientală ne avertizează că tot ceea ce facem mânaţi doar de pasiuni, de înflăcărări şi de încăpăţânarea de a pretinde că singurul adevăr este al nostru nu va duce decât la certuri fără motiv şi ne va seca de energie („uscat ca nişte flori în derivă pe oceanul fără fund”). Nebun este cel ce intră în capcana intoleranţei, în tentaţia de a răspândi zvonuri şi de a crea scandal doar pentru a obţine atenţia sau pentru a dovedi că el deţine singurul adevăr posibil.

Fii cât poţi de muncitor, cinstit şi prietenos. Ȋn felul acesta, vei putea evita dezastre pentru tine.

Aşa cum începem anul, cu o conjuncţie Mercur – Pluto în Capricorn, dacă nu vom învăţa să ne asumăm responsabilitatea pentru ceea ce comunicăm şi să o facem după o judecată matură, vom putea distruge multe punţi cu ceilalţi şi vom pierde multe în ierarhia socială.

Graţia nu va coborî niciodată asupra unui prostănac.

Cartea cu numărul 24 ne îndeamnă prin energia numerelor sale să găsim o stabilitate a emoţiilor noastre, să le reevaluăm punându-le în alt cadru mai înţelept şi să găsim prosperitatea şi abundenţa prin munca perseverentă asupra tuturor lucrurilor care simţim că ne destabilizează la nivel interior. Să curăţăm resturile karmice, să scoatem „oasele putrezite” din subconştientul nostru, programele care ne limitează şi ne opresc de la a deveni acel Rege de Cupe ce este la baza citirii prin energia lui Rochel – „Mormintele strămoşilor vor avea de suferit.” Trecutul trebuie să fie păstrat doar ca bază de creştere şi nu repetat în tiparele sale nesănătoase.

Sinteza mesajelor anului 2022

 • ce a fost ascuns cu bună ştiinţă, prin manipulare sau ce a fost obţinut prin fraudă, va fi dezvăluit şi se va întoarce la lumină şi la cei care merită cu adevărat;
 • tot ceea ce ne stimulează prea mult emoţionalitatea, pare fluctuant şi confuz trebuie disciplinat cu trăirea conştientă şi cu asumarea alegerilor conform sinelui nostru autentic;
 • înţelepciunea şi evoluţia adevărată nu se pot obţine separat, ci doar prin integrarea în Totul natural, în firesc şi în ritmurile universale; vindecarea înseamnă ascultarea Naturii;
 • tot ceea ce comunicăm doar cu scopul de a atrage atenţia asupra noastră sau pentru a ne dovedi supremaţia ne va dărâma cadrul social şi stabilitatea.

Fie-ne Anul cu echilibru, înţelepciune şi bucurie de viaţă! Fiţi binecuvântaţi toţi cei ce primiţi mesajul acesta în inima voastră!

*Etalarea complexă a fost făcută folosind următoarele instrumente de divinaţie, alături de astrologie şi de numerologie:

 • „Angel Tarot” – Travis McHenry, ed. Rockpool;
 • „Oracolul celor doisprezece arhangheli” – ed. Ganesha;
 • „Tarot of Sacred Feminine” – ed. Lo Scarabeo;
 • „The Psychic Tarot for the Heart” – ed. Hay House
 • „Oracolul Guan Yin” – Dynasty Books
 • Astrological & Tarot Dice Set
Articolul precedentRugăciune către Sfântul Apostol Andrei
Articolul următorServicii de marketing pentru terapeuți
Astrolog. Numerolog. Specialist în citiri faciale, analiză și evaluare comportamentală. Soul coach. Rac cu ascendent în Săgetător. Pentru Prof.Dr. Corina Chelaru, oamenii au fost întotdeauna cei prin care își îndeplinește menirea, învăţă lecţiile şi se cunoaște pe sine, dincolo de imaginea mea în ochii lor sau de relaţiile mele cu ei.